Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@14:09:27 GMT

گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در همدان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۱۵۳۲

گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در همدان راه‌اندازی می‌شود

نماینده مردم همدان در مجلس گفت: خوشبختانه با پیگیری دو طرح بزرگ‌ راه اندازی گاوداری ۶ هزار رأسی و مرکز پرورش بز مور سیاه توانستیم ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تحقق این دو پروژه جذب کنیم که در نوع خود اتفاق بزرگی برای استان به شمار می‌آید. ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاجی بابایی ظهر امروز در شورای برنامه‌ریزی استان اظهار داشت: برخی اعتبارات مانند اعتبارات 3 درصد نفت و گاز که برای محرومیت‌زدایی در نظر گرفته است، ملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعیین تکلیف برنامه اصلاح ساختار بودجه در شورای هماهنگی سران قوا/احتمال تغییر سیاستهای یارانه‌ای منتفی نیستبرای پوشش وام‌­­های دانشجویی با حدود 7000 میلیارد تومان کمبود بودجه مواجه‌ هستیمگله وزارت کار از ناهماهنگی دستگاه های دولت در اشتغالزایی و چانه‎زنی با سازمان برنامه و بودجه

وی بابیان اینکه اعتبارات محرومیت‌زدایی نزدیک به 5 هزار میلیارد تومان است، افزود: با توجه به اینکه امروز پروژه‌های عظیمی در سطح کشور در حال اجراست لازم است برای بهره‌مند شدن از اعتبارات محرومیت‌زدایی پیگیری بیشتری داشته باشیم.

نماینده مردم همدان در مجلس عنوان کرد: متأسفانه سهم استان از محل 3 درصد نفت و گاز که مبلغی نزدیک به 5 هزار میلیارد تومان می‌شود تنها 59 میلیارد تومان است درحالی‌که برخی استان‌ها میزان سهمشان از این اعتبارات 900 میلیارد تومان است بنابراین ما باید سهم استان از محل این اعتبارات را به 125 میلیارد تومان افزایش دهیم.

وی با تاکیدبراینکه مشکل امروز کشور ما بی‌پولی نیست بلکه پرپولی است بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری دو طرح بزرگ‌راه اندازی گاوداری 6 هزار رأسی و مرکز پرورش بز مور سیاه توانستیم 200 میلیارد تومان اعتبار برای تحقق این دو پروژه جذب کنیم که در نوع خود اتفاق بزرگی برای استان به شمار می‌آید.

حاجی بابایی با اشاره به اینکه در استان‌های پروژه‌هایی در سطح ملی وجود دارد که پیشرفت فیزیکی آنها کم است،گفت: مسئولان استان باید با استفاده از ظرفیت ماده 23 و یا 33 هرچه سریع‌تر این پروژه‌ها را به سرانجام برسانند.

نماینده مردم همدان در مجلس با اشاره به پروژه‌های بزرگ استان تصریح کرد: امروز 41 پروژه ملی در استان روی زمین‌مانده است که در تلاشیم با پیگیری و رایزنی با وزرا آنها را همانند پروژه راه‌آهن تعیین و تکلیف کنیم.

وی با اعلام اینکه جابه‌جایی ایستگاه قطار همدان به 500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری احتیاج دارد، اظهار داشت: استان همدان هم‌اکنون تبدیل به مجموعه‌ای مسیرهای مختلف شده که به‌زودی در آنها راه‌آهن ایجاد می‌شود موضوعی که باید به مردم گفته شود تا آنها احساس امیدواری کنند.

برای اتمام پروژه‌های درمانی همدان از ظرفیت اوراق خزانه استفاده شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: در حال حاضر چهار پروژه ملی مرکز جامع سرطان غرب کشور، بیمارستان زنان فاطمیه، بیمارستان اکباتان پروژه‌های نیمه‌تمام استان به شمار می‌آیند که 18 تا 22 بیماران دیگر استان‌ها را نیز پوشش می‌دهند.

وی بابیان اینکه 30 پروژه ناتمام در دانشگاه علوم پزشکی همدان وجود دارد که باید به پایان برسند، افزود: اگر این پروژه‌ها به سرانجام برسند ما تا 20 سال آینده به اجرای هیچ پروژه درمانی دیگری در استان نیاز نخواهیم داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: از اداراتی که توانایی جذب اوراق خزانه را ندارند می‌خواهیم این موضوع  را به ما اطلاع دهند تا ما از این ظرفیت برای اتمام پروژه‌های بزرگ خود استفاده کنیم.

 انتهای پیام/ن

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان

حجت الاسلام کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: ما در آستانه سیاه چاله‌ای جمعیت در استان همدان هستیم که سالهاست در ردیف پایین جدول کشور قرار گرفته ایم و از نظر نرخ رشد جمعیتی در کشور اصلاً اوضاع مساعدی نداریم.

وی یادآور شد: دومین رویداد جوانی با شعار سهم من از جوانی ایران در ۷ بخش برگزار خواهد شد که شامل خانواده‌ها، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها، مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان است.

رئیس هیئت مدیره هفت بهشت با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند آثار خود را در این زمینه به معاونت بانوان و خانواده استانداری ارجاع دهند افزود: ما در مؤسسه هفت بهشت احساس رسالت نمودیم و با پشتوانه سال‌ها تجربه فرهنگی و جهادی در تمام نقاط شهر واستان همدان از سال ۱۳۹۸ رسماً کار خود را در سبک زندگی، آسیب‌های اجتماعی و مشخصاً کار جمعیتی آغاز کردیم.

حجت الاسلام کرمی اذعان داشت: کشور ما نیازمند ایران جوان، پیش برنده، پرنشاط و پیشتاز است واین ایران باید دارای نسلی جوان در آینده داشته باشد ولی متأسفانه شاهد این بودیم طی پروژه‌ها و نفوذی که در کشور شکل گرفت و احیاناً غفلت‌های که در کشور صورت گرفت و پروژه‌های بین المللی مثل پروژه بین المللی سقوط جمعیت که دنبال منافع برون مرزی آمریکا بود و دنبال این بود که بتواند رشد جمعیتی کشورهای مورد هدف همه دنیا و مخصوصاً کشورهای اسلامی را کنترل کند بگه گونه‌ای که در ایران اسلامی ما که خود غربی‌ها متعجب هستند به ۷۰ درصد سقوط جمعیتی را شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: قرار بر این بود پروژه کنترل جمعیتی که در ایران شکل گرفت از دهه ۶۰ نرخ ۵/۶ یا به صورت آمار ۶/۷ کشور وجود داشت این نرخ جمعیت تا سال ۱۳۷۱ به ۴ برسد و این بدان معنا است که ما به ازای هر پدر و مادر ۵/۶ بچه به دنیا می‌آمد یا به صورت واضح‌تر ۱۰ پدرومادر جوان ۶۷ فرزند به دنیا می‌آوردند و قرار براین بود ۱۰ زوج ۴۰ بچه تا سال ۱۳۷۱ به دنیا بیاورند یعنی ۲۷ بچه کاهش پیدا کند اما در سال ۱۳۷۱ این پروژه‌ای که برای ما چیده شد تا سال ۱۳۹۰ به اینجا برسیم اما ما در سال ۱۳۷۰ به اینجا رسیدیم وتا سال ۱۳۷۹ ما به سطح جایگزینی رسیدیم یعنی لبه پرتگاه سقوط به ۲/۱ رسیدیم یعنی جمعیت کشور ما ۱۳۷۹ به جایی رسید که هر پدرومادری که از دنیا می‌روند فقط می‌توانند جایگزین خود فرزند بگذارند و هیچ فرزند یا نسلی اضافه نمی‌شود.

حجت الاسلام کرمی بابیان اینکه ما از جنگ‌های اتمی بیشتر کشته و تلفات جمعیتی داده‌ایم، امروزه شاهد این هستیم ورطه سقوط جمعیتی کشور ما را در بر گرفته است خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار با توجه به هشدارها متعددی که رهبر انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۵ داده‌اند ما به آمار ۱/۷ رسیدیم یعنی زیر نرخ جایگزینی قرار گرفته‌ایم و در سال ۱۴۳۰ با همین آمار پیش برویم جمعیت ایران تقریباً به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید جمعیتی که پیر و کهنسال خواهد داشت و این کشور هیچ بازدهی، رشد، نشاط و تلاشی نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: خانواده‌های خوش جمعیت را تکریم کنیم که این افراد نقش فهیم و پیشران را در جامعه بازی می‌کنند وبا برنامه ریزی مستمر این پیچ جمعیتی که کشور ما را تهدید می‌کند به خوبی طی کنیم.

کد خبر 6088201

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان