Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان در جلسه مقابله با زمین خواری و حفظ منابع طبیعی استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دادگستری گیلان برگزار شد با تاکید بر قانونمند کردن تغییر کاربری اراضی کشاورزی تصریح کرد: بعضی از افراد بومی بیش از ۱۰۰ سال در روستا‌ها ساکن هستند، اما در گرفتن سند با مشکل مواجه اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به قانون اراضی ملی مصوب سال ۱۳۴۱ اشاره کرد و افزود: توسعه شهری موجب شده بعضی از اراضی در محدوده شهری قرار بگیرند و نیاز به تغییر کاربری دارند.
امام جمعه رشت، خواستار برخورد جدی با ساخت و ساز‌های غیر قانونی در اراضی ملی گیلان شد و بیان کرد: ساخت و ساز‌های بدون مجوز قانونی در اراضی ملی و کشاورزی باید تخریب شوند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه مسئولان باید مردم را باید نسبت به موارد قانونی توجیه کنند، تصریح کرد: مدیران و متولیان امور باید همراه کشاورزان بوده و از روستا‌ها بازدید میدانی داشته باشند.
وی بر وحدت رویه اداره‌های مختلف برای صدور مجوز‌های لازم به روستائیان تاکید کرد و گفت: مسئولان مربوطه مردم را درگیر پیچ و خم اداری نکنند و آن‌ها را به اداره‌های مختلف حواله ندهند.
نماینده، ولی فقیه در گیلان با تاکید براینکه مردم برای دریافت مجوز‌های لازم نباید در پیچ و خم اداری سرگردان باشند، خاطرنشان کرد: بعضی از افراد برای خرید زمین از استان‌های دیگر به گیلان هجوم می‌آورند و روش‌های دور زدن قانون را بلد هستند.
آیت الله فلاحتی، خواستار جلوگیری از هجوم بی رویه خریداران اراضی کشاورزی بیرون از گیلان توسط دستگاه‌های مربوطه شد و یادآور شد: باید اراده‌ای باشد تا زمین‌های کشاورزی استان از بین نرود.
وی با اشاره به تلاش و اقدام‌های صورت گرفته مسئولان دستگاه‌های مختلف برای حفظ اراضی ملی در گیلان، اظهار کرد: با افرادی که به دنبال تغییر کاربری اراضی ملی و کشاورزی استان هستند باید برخورد جدی شود.
امام جمعه رشت بر به کارگیری نیرو‌هایی برای حراست از اراضی ملی و کشاورزی گیلان تاکید کرد و افزود: اگر تغییر کاربری اراضی ملی و کشاورزی استان تداوم پیدا کند در سال‌های آینده به مرحله بحرانی می‌رسیم.

انتهای پیام/آ

اراده‌ باید باشد تا زمین‌های کشاورزی گیلان از بین نرود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زمین خواری منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، اظهار داشت: در سال 1402 دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی افزود: اقدامات قانونی که در این رابطه انجام شد شامل رفع تصرف بیش از 349 هکتار در اجرای تبصره ماده 55 و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم 182 فقره در مساحتی بالغ بر 159 هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و 137 فقره به مساحت بیش از هزار و 247 هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال 1402 نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان، 2 هزار و 686 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از 82 هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد 802 مورد به مساحت بیش از 15 هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد 213 مورد به مساحت بیش از 6 هکتار با تعداد هزار و 15 مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

وی همچنین به رفع تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و تصریح کرد: در سال 1402 از بیش از 65 هکتار از تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی