Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-یک نماینده مجلس تاکید کرد: برای استقرار آموزه‌های دینی در جامعه نباید به زور متوسل شویم، فرزند انسان مانند فرزند حیوانات نیست که با شرطی شدن کاری را انجام دهد.

سهیلا جلودارزاده  درباره حادثه پارک تهرانپارس و حواشی بعد از این اتفاق گفت: یک غفلت از وظایف در بخش آموزش دین و نابسامانی در رفتارهای مسئولان به ظاهر دین‌دار صورت گرفته است که باعث شده گریز از مذهب در کشور شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که مأموران نیروی انتظامی موظف هستند به وظایف و قوانینی که به  آنها دستور داده شده است عمل کنند، گفت: باید به این نکته هم توجه کنیم کیفیت قوانین هم متفاوت است، هنگامی که تابستان است، آفتاب داغ و فکر غلط با این عوامل ترکیب شود چنین رفتارهای سر می‌زند که متاسفانه معضلات بسیاری را به وجود می‌آورد.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دین یک امر اختیاری است و انسان باید از سر دانش،علم، اختیار و انتخاب به آن برسد. تقوا یک کیفیت در درون آدم‌هاست که به دلیل ممارست به آن دست پیدا می‌کنند لازم نیست با زور، گرفتن و جریمه کردن آن را  اجرایی کنیم.

وی تاکید کرد: ممکن است یک ترس با این رفتارها ایجاد شود اما بعضی‌ از افراد را هم متجاهر به مخالفت می‌کنند که هیچ نتیجه‌ای با این روش‌ها نخواهیم گرفت.

جلودارزاده ادامه داد:‌ هنگامی که در نهادهای دیگر با انسان‌های بزرگتر و تحصیل کرده روبه‌رو هستیم اگر احترام بگذاریم با تکریم بسیار راحت نرم‌های اجتماعی را می‌پذیرند اما وقتی که بگیر و ببند، بازرسی کردن برخوردهای غیراخلاقی ایجاد می‌شود بدتر می‌شود زیرا هیچ فردی دوست ندارد به شخصیتش توهین شود و این دست رفتارها باعث می‌شود عکس‌العمل متقابل نشان داده شود.

وی با بیان این‌که معتقدم چنین رفتارهای فایده ندارد و نتیجه عکس می‌دهد، گفت: آیا انسان برای این که فرزندش یک مسئله دینی را بپذیرد او را می‌زند، موهایش را می‌کشد و پرتش می‌کند؟ این رفتارها فایده‌ای ندارد.

این نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من شاهد بودم خانواده‌هایی با این روش دختران‌شان را تربیت می‌کردند اما گذاشتند و رفتند و چندین ماه در پارک‌ها سرگردان شدند تا آنها را پیدا کنند. 

وی خاطرنشان کرد: باید تغییر رویه صورت گیرد، افراد این‌گونه آدم نمی‌شوند اگر با این رفتارها انسان تغییر می‌کرد خداوند یک تعداد مامور عذاب در این دنیا قرار می‌داد و نمی‌گذاشت برای جهنم .

جلودارزاده در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این که در ابتدا وقوع این اتفاق گفته شد با خاطیان ماجرا برخورد می‌شود اما بعد شنیده شد از عوامل آن تجلیل به عمل خواهد آمد آیا این رفتارها باعث جبهه‌گیری جامعه در مقابل نیروی انتظامی که حفظ امنیت جامعه را بر عهده دارد نمی‌شود، بیان کرد: معتقدم نباید نیروهایمان را از کارایی بیندازیم.

وی ادامه داد:‌ نوع برخوردهای رسانه و مردم باید به گونه‌ای باشد که از مسیر درستش حرکت کند، همان‌گونه که ما می‌دانیم یک دختر یا یک فرد با کتک و زور مسلمان نمی‌شود از این طرف هم باید بدانیم یک مأمور نیروی انتظامی هم با اخراج و تخطئه رفتارش درست نمی‌شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید با گفت‌وگو و شناخت درست از فرامین مدنی نتیجه‌گیری کنیم، باید ببینیم در صدر اسلام دستورات و آموزه‌های قرآن و دستورات پیامبر چه چیزی بوده است. 

وی ادامه داد:‌ قرآن می‌گوید دین برای خودتان بهتر است از شما محافظت می‌کند، نمی‌گوید که یا روسری یا تو سری مانند آن چیزی که اوایل می‌گفتند.

نماینده مردم تهران افزود: بازهم می‌گویم این روش‌ها فایده ندارد، بچه انسان بچه آدم است، بچه حیوانات نیست که با زدن و شرطی شدن یک چیز را یاد بگیرد. انسان همیشه دنبال چرایی مسائل است.

وی اظهار داشت: درست است هنگامی که انسان دین را پذیرفت باید مسائل عبادی آن را رعایت کند اما در حال حاضر ب روی پذیرفتن دین در جامعه مشکل داریم. ما باید آخرت را متوجه شویم و به زبان قرآن و معصومین تفهیم کنیم که مردم دین بیاورند.

این نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اوایل انقلاب همه به سمت دین روی آوردند، ما وارد دانشگاه امیر کبیر شدیم دختران بعد از  دو الی سه ماه از ورودشان به دانشگاه حجاب می‌آوردند و این‌گونه هم نبود که کسی با شلاق حجاب بیاورد.

جلودار زاده گفت: مامور نیروی انتظامی به وظایفی که به آن محول شده عمل می‌کند ، در نتیجه باید قانون را اصلاح کرد، زیرا فرزند انسان با زور و کتک کاری را انجام نمی‌دهد ما باید با فکر و اندیشه راه را نشان دهیم.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی مؤثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده اعتقاد به فاصله‌گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد شده، تمایل به فرزند کمتر، تحصیل و شاغل بودن والدین برخی تفکرات حاکم همچون فرزند کمتر، زندگی و آسایش بهتر و اینکه فرزند را مانع و سد آزادی می‌دانند در سوق دادن برخی خانواده‌ها و زوجین به سمت سقط جنین تأثیرگذار است.
خزعلی افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.
وی با توصیه به نهادهای حمایتی مانند مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آن‌ها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.
وی ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تأثیر مثبت داشته باشد.
وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.
وی گفت: باید سعی شود که مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ‌سازی بین زوجین و خانواده‌ها همیشه انجام شود و ارایه مشاوره به زوجین را تنها محدود به مواقع و شرایط بروز اختلافات ندانیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.
وی ارایه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین ‌می‌روند را یادآور شد و گفت: آن‌هایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آن‌ها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.


 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن + عکس
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • جزئیات مسلمان شدن ژوزه مورایس سرمربی سپاهان اعلام شد
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است