Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای آب، صدا گنجشک ها و نسیم خنکی که در گرمای تابستان صورت را نوازش می کند زیبایی های آبشار یاسوج را دو چندان کرده است با وجود این همه زیبایی اما گاهی در آبشار صحنه هایی به چشم می خورد که نگران کننده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس، آبشار یاسوج یکی از زیباترین مناطق گردشگری شهرستان بویراحمد است که در دو کیلومتری مرکز شهر قرار دارد و زیباترین منظره ها را به نمایش گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کهگیلویه و بویویراحمد به ویژه شهر یاسوج در بارندگی های فروردین ماه از جمله استان هایی بود که بیشترین بارندگی ها را داشت و طبق اماری که در رسانه ها منتشر شد شهر یاسوج پر بارش ترین شهر در دنیا معرفی شد.

این میزان بارندگی نوید بخش این بود که امسال بهاری زیباتر و بکر تر از سال های قبل خواهیم داشت همچنین آبشارهای استان نیز پر آب تر از سال های گذشته خواهند بود.

آبشار یاسوج نیز یکی از زیباترین آبشارهای این استان است که نسبت به سال های گذشته که با خشکسالی رو به رو بود به دلیل بارش های زمستان پر آب تر از هر زمان دیگری شده است بنابراین مسافران زیادی از استان های دیگر به ویژه از استان های جنوبی وارد این شهر می شوند که از آبشار زیبای یاسوج دیدن کنند.

 

 

صدای آب، صدا گنجشک ها و نسیم خنکی که در گرمای تابستان صورت را نوازش می کند  زیبایی های این آبشار را دو چندان کرده است با وجود این همه زیبایی اما گاهی در آبشار صحنه هایی به چشم می خورد که نگران کننده است.

هر چند که باید شکل طبیعی آبشار حفظ شود اما وقتی شهرداری یاسوج برای ورود به آبشار مبلغی به عنوان ورودی می گیرد بدون شک باید امکانات نیز در ان ارائه دهد امکانات وجود دارد اما کافی نیست مثلا در آبشار یاسوج بهتر است مکان هایی برای آتش روشن کردن مسافران تعبیه شود تعدادی وجود دارد اما جوابگو نیست و خیلی پراکنده هستند.

گاهی می بینیم که مسافران در کنار درختان و در کنار سنگ ها اقدام به روشن کردن آتش کرده اند که خیلی چهره مناسبی ندارد و نیاز است در کنار ایجاد مکانی برای روشن کردن اتش، این موضوع نیز در پلاکاردی نصب شود که روشن کردن آتش در هر جای آبشار به جز مکان های مشخص شده برای اتش ممنوع است.

 

 

سنگ فرش هایی که در ابشار انجام شده است شاید متعلق به بیش از 7 سال قبل و شاید هم بیشتر است سنگ فرش هایی که در بخش هایی از آبشار تخریب شده اند و چهره آن را زشت کرده اند و در برخی از مکان ها که نیازاست سنگ فرش باشد وجود ندارد و باعث شده سطح زمین گل آلود و نامناسب باشد.

 

 

دیوار حائلی نیز در آبشار وجود دارد که در برخی از نقاط آن تبلیغاتی رنگ و رو رفته و نامناسب نوشته شده است که بدون شک روی قضاوت مسافران تاثیرگذار است چرا که این دیوار در بدو ورود مسافر به آبشار قرار دارد و جزء اولین بخش هایی است که مسافر می بیند دیدن این موارد کمی انسان را دلزده می کند و می توان با نقاشی و رنگ آمیز آن چهره ای نو و تازه به آن بخشید.

 

 

از ساخت و سازها و کافه  باغ هایی که نفس ابشار را تنگ کرده اند می گذریم اما از عکس تکراری و نامناسب که در سرچشمه ابشار نصب شده است نمی توان گذشت، عکسی که سالهاست به همین شکل و رنگ مانده است.

 

 

این عکس در حقیقت بیان کننده هوای سالم است اما باید بگوییم که به شدت تکراری شده و به اندازه کافی در انجا مانده است و نیاز است ابتکار و خلاقیت دیگری به جای آن به کار برده شود.

 

 

در آبشار یاسوج همه چیز طبیعی است آبخوری های آن نیز زیبا است اما با این وجود نیاز است که این آبخوری ها ساماندهی پیدا کنند چرا که کمی چهره ابشار را نامناسب کرده است و نیاز است در طراحی انها ابتکار و خلاقیت جدید تری به کار برده شود نه اینکه تخریب شوند بلکه کمی جدیدتر شده و تغییر کنند.

 

 

طبیعی بودن آبشار باید حفظ شود اما گاهی می بینیم به دلیل نامناسب بودن سکوهای اسکان و یا کم بودن سکوی اسکان خانواده ها در جاده چادر برپا می کنند که ممکن است باعث ایجاد  مشکلاتی از جمله ایجاد ترافیک و تصادفات شود.

انتهای پیام/

انتظار می رود که مسئولان استان همان گونه که برای ابشار یاسوج ورودی دریافت می کنند خدمات مناسبی نیز در آن ارائه دهند که باعث بد بینی مسافران نسبت به شهر یاسوج نشوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت
  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • فیلم | طغیان آبشار «آب تاف» در پلدختر
  • لحظات دلهره‌آور نجات مسافران خودرو از وسط سیل + فیلم
  • آبشار‌های زیبا در بیستون کرمانشاه + فیلم
  • فیلم| شکل‌گیری ده‌ها آبشار در مخملکوه خرم‌آباد