Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه به همراه دکتر شهیدزاده، رئیس صندوق توسعه ملی، دکتر تیموری معاون صندوق توسعه ملی، پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان و محمدزاده داودی مدیر شعب منطقه خوزستان از پروژه در حال ساخت شرکت فولاد جهان‌آرا اروند بازدید و با مدیران این شرکت گفت و گو کرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، پروژه ساخت و راه‌اندازی شرکت فولاد جهان‌آرا اروند با هدف حمایت از تولیدات داخلی در سال 1398 آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود با رشد 57 درصدی پروژه، مراحل تکمیل و بهره‌برداری آن در اواخر سال 1399 صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر 4 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مراحل تکمیل و راه‌اندازی این پروژه ایجاد شده است و پیش‌بینی می‌شود در زمان بهره‌برداری و راه‌اندازی شرکت تعداد 800 نفر به‌طور مستقیم و بیش از 2 هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم در این شرکت مشغول به کار شوند.



بانک سپه نیز در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با رویکرد اشتغال‌زایی، کارآفرینی و کمک به رونق تولید، با اعطای تسهیلات به مبلغ 1000 میلیارد ریال به شرکت فولاد جهان‌آرا اروند کمک شایانی به پیشرفت و تکمیل این پروژه در منطقه آزاد اروند استان خوزستان داشته است.

چقازردی در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت فولاد جهان‌آرا اروند ضمن ابراز رضایت از روند رو به رشد و پیشرفت پروژه خاطرنشان کرد: حضور اثرگذار بخش خصوصی و حمایت همه‌جانبه بانک‌ها و مؤسسات مالی در راستای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم و استان‌های مرزی کشور مانند استان خوزستان که سال‌ها درگیر دفاع مقدس و دوره بازسازی پس از جنگ بوده‌اند یک مسئولیت اجتماعی و اقتصادی در مسیر توسعه و بالندگی کشور است.

مدیرعامل بانک سپه با اشاره به نقش انکارناپذیر بانک‌ها و مؤسسات مالی در یاری‌رساندن به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع افزود: خودکفایی و خوداتکایی و گردش چرخه اقتصادی کشور مستلزم یک بسیج همگانی و عزم جدی از سوی کلیه بخش‌ها و ضرورت تعامل مؤثر در همه ارکان جامعه است.

وی بر ضرورت نگاه ویژه به مناطق مرزی کشور تأکید و تصریح کرد: حمایت و کمک به استان‌ها و مناطق مرزی و محروم کشور که از توسعه و پیشرفت کمتری برخوردار هستند از سیاست‌های کلان بانک سپه همگام و همسو با دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

براساس این گزارش چقازردی در سفر به استان خوزستان با رؤسای شعب شهرستان‌های آبادان و خرمشهر نیز دیدار و گفت و گو کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سپه سیاست کم برخوردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ با تاکید بر اهتمام مسئولان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان بر تحقق شعار سال جاری که مزین به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، اظهار کرد: انتخاب این عنوان برای سال جاری، وظیفه سازمان را سنگین‌تر می‌سازد و ضرورت دارد با پیگیری مستمر در مناطق مختلف شهرداری اصفهان، زمینه مساعد برای افزایش مشارکت مردم را در پروژه‌های شهری فراهم سازیم.

وی افزود: باید بپذیریم که سرمایه‌گذاران، شریک شهرداری هستند و باید با احترام ضمن درک شرایط آن‌ها و با اتخاذ تدابیر مناسب نسبت به رفع موانع و تسریع در روند اداری فعالیت آن‌ها کوشا باشیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ضرورت دارد از طریق مشارکت‌های سه‌جانبه در شهر اصفهان، سازوکاری حقوقی به منظور جذب سرمایه‌های خرد فراهم شود و مسئولین سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری در مناطق مختلف باید این نیازها را شناسایی و با پیگیری و حضور پویای خود آنها را مرتفع سازند.

حیدری با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های راکد، آن‌ها را سرمایه‌های شهر و شهرداری اصفهان قلمداد کرد و گفت: پروژه‌های مختلفی با پیشرفت فیزیکی بالا در مناطق مختلف بلاتکلیف مانده‌اند و باید با بازنگری در فرایندهای اداری و مانع‌زدایی از مسیر اجرای آن‌ها، امکان تکمیل و بهره‌برداری را فراهم سازیم.

وی اضافه کرد: برای هدفی بزرگ گرد هم آمده‌ایم و باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم؛ باید قبول کنیم که برای توسعه شهر، چاره‌ای به جز مشارکت مردم و فعالان بخش خصوصی در اداره شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است و مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

وی با تشریح پروژه‌های شاخص مشارکتی سازمان مدیریت پسماند افزود: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است. همچنین پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز، احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‌های شاخص مشارکتی این سازمان است و پروژه مشارکتی شیرابه که اثرات بسیار مثبت زیست محیطی دارد، نیز آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایمنا، اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ که با میزبانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و با محوریت بررسی پروژه‌های مشارکتی این سازمان برگزار شد، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی و عینی برای تحقق شعار سال تاکید شد.

در این نشست درباره مصوبه هفته گذشته شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و تاکید بر پاسخگویی استعلام‌های این سازمان از معاونت‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری اصفهان اشاره شد که با امضای شهردار اصفهان ابلاغ شده است.

کد خبر 750016

دیگر خبرها

  • بازگرداندن زن کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • شاه کلید مهار تورم
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان