Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامزی گفت: در حال حاضر صدور اولیه، تعویض، صدور المثنی و ابطال دفترچه‌های بیمه سلامت در هزار و ۳۳۱ دفتر پیشخوان دولت در کشور انجام می‌شود. استان قم با ۸ دفتر پیشخوان کمترین تعداد و استان تهران با ۹۸ دفتر بیشترین تعداد دفاتر را در سطح کشور دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان و به نقل از سازمان بیمه سلامت، «شاهرخ رامزی» روز شنبه در جلسه هم اندیشی سازمان بیمه سلامت با مسئولان دفاتر پیشخوان دولت که به صورت ویدیو کنفرانس در ستاد سازمان بیمه سلامت برگزار شد، افزود: سال گذشته هزار و ۳۳۱ دفتر پیشخوان در کل کشور طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت بودند و تعداد بار مراجعه در سال ۹۷ به میزان ۲۰ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۲۴۴ مورد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در استان تهران فرآیند پذیرش اسناد خسارت متفرقه نیز در ۴ دفتر پیشخوان انجام می‌شود.

 

رامزی بیان کرد: بر اساس برنامه‌های سازمان بیمه سلامت، تعامل دو طرفه بین سازمان و دفاتر پیشخوان دولت ایجاد شده تا هم مشکلات دفاتر پیشخوان را بررسی کرده و هم در راستای رضایت مندی بیمه شدگان تلاش کنیم. اولین جلسه با دفاتر پیشخوان دولت سال گذشته برگزار شد که در آن جلسه مصوباتی داشتیم.

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت افزود: دفاتر پیشخوان دولت، اولین درگاه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت برای دریافت خدمات است. در نتیجه کیفیت ارائه خدمت در دفاتر پیشخوان بسیار اهمیت دارد.

رامزی گفت: در حال حاضر جمعیت بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت در استان سمنان کمترین و در استان خراسان رضوی بیشترین تعداد را دارند.

وی اظهار داشت: در جلسه‌های گذشته مشکلاتی مانند پایین بودن نرخ کارمزد، پرداخت با تاخیر کارمزد، عدم ارتباط سامانه امید با سیستم ثبت احوال، مشکل اخذ مفاصا حساب از تامین اجتماعی، اعتراض بیمه شدگان صندوق روستاییان به دلیل کاهش تعداد برگ‌های دفترچه و موارد دیگری مطرح شد که این موارد را در دست بررسی داریم تا نسبت به رفع آنها اقدام شود.

معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در بازدیدهای میدانی از دفاتر پیشخوان دولت، مشکلاتی مانند عدم رعایت دقیق قانون‌ها و مقررات بیمه گری، تعدد تعویض کاربران، اطلاع رسانی نامناسب به بیمه شدگان، عدم رعایت قوانین کار و تامین اجتماعی و همچنین عدم کفایت امکانات رفاهی مشاهده شده است.

رامزی گفت: در سال جاری مواردی مانند افزایش کارمزد ارائه خدمات، برنامه ریزی جهت پرداخت به موقع کارمزدها، پیگیری تبدیل کارمزد به تعرفه، برون سپاری فرآیندهای قابل واگذاری به دفاتر پیشخوان و ساماندهی اطلاع رسانی مرکز ۱۶۶۶ در دستور کار قرار دارد. همچنین از دفاتر پیشخوان انتظار می‌رود که تکریم ارباب رجوع را در اولویت کارهای خود قرار دهند.



 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت نماز جمعه جشن های دهه کرامت خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه انقلاب اسلامی حج چهارمحال و بختیاری خبرگزاری شبستان مشهد رامزی صدور دفترچه بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان