Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل آمریکا به عدم مذاکره مجدد با آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها این ذهنیت را دارند که می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت و برای خود اینگونه حساب می کنند که اگر می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت، چرا نگریم. به گزارش بلاغ، فواد ایزدی در پاسخ به این سوال که "آیا آمریکایی ها می توانند به مذکره با ایران امیدوار باشند؟" پاسخ داد: تحلیلی که وجود دارد حرفی است که ترامپ می زند، یعنی تصور می کند که ایران در آخر به پای میز مذاکره خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: سوالی که اینجا مطرح است این است که چرا آمریکا با توجه به این که مقام معظم رهبری بارها فرموده اند با آمریکا مذاکره نمی کنیم، گمان می کند که ایران تن به مذاکره خواهد داد.

این کارشناس اظهار داشت: آمریکا معتقد شده است که ایران بالاخره به پای میز مذاکره خواهد آمد؛ باید نشست و اندیشید که آیا دیگر مقامات کشور حرف هایی زده اند یا کارهایی کرده اند که حرف رهبری را در تفکر آمریکایی ها بی اثر کند یا خیر.

ایزدی با تاکید بر این که آمریکا به دنبال گرفتن امتیازات بیش تر از ایران است افزود: آمریکایی ها این ذهنیت را دارند که می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت و برای خود اینگونه حساب می کنند که اگر می شود از ایران امتیاز بیش تری گرفت، چرا نگریم.

وی خاطر نشان کرد: زمانی که در کشور پیام های مذاکره منتقل می شود، -مذاکره یعنی بده بستان- یعنی ایران آمادگی دادن امتیازات بیش تر را دارد.

کارشناس مسائل آمریکا بیان داشت: ذهنیتی که آمریکایی ها دارند این است که ما امتیازها را از ایران می گیریم و در کاغذ یک چیزی می نویسیم ولی در عمل چیزی به ایران نمی دهیم؛ دقیقاً همان کاری که در برجام با ایران کردند.

فواد ایزدی اشاره کرد: به همین جهت آمریکایی ها این سیگنال ها را برای خودشان فرصت تلقی می کنند و باید این وضعیتی که به نوعی پیام هایی را به آمریکا منتقل می کند تا مقامات آمریکا به این شکل تحلیل کنند، اصلاح شود.

وی اذعان کرد: امید داریم که برخی از مسئولان دولتی که پیام غلط به آمریکایی ها دادند و طرف مقابل را به این ذهنیت رساندند که ایران آمادگی دادن امتیازات بیش تر را دارد، الان متوجه شوند که این سیاست ها و حرف ها غلط و به ضرر کشور است.

ایران آمادگی مذاکره با کشوری که دست به تروریسم اقتصادی می زند را ندارد
این کارشناس با بیان این که باید یک پیام واحد از ایران منعکس شود، تاکید کرد: پیام واحد هم این است که ایران آمادگی مذاکره با کشوری که دست به تروریسم اقتصادی می زند را ندارد؛ این عدم مذاکره با تروریسم یک ادبیاتی است که در کشورهای غربی خیلی معمول، پسندیده و قابل درک است.

ایزدی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که "چرا اروپایی ها می گویند که با تروریسم نباید مذاکره کرد؟" گفت: اگر با تروریسم مذاکره شود و به آن امتیاز داد و با توجه به این که تروریسم به هیچ یک از اصول اخلاقی پایبند نیست، دوباره برای گرفتن امتیاز بیش تر می آید و عملیات تروریستی خود را ادامه خواهد داد؛ یعنی مذاکره با تروریسم نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه مشکل را حادتر می کند. این ادبیاتی است که در کشورهای غربی به آن اذعان شده است.

وی تصریح کرد: در کشورهای غربی این اعتقاد وجود دارد که مذاکره با تروریسم مشکلی را حل نمی کند، بنا بر این همیشه کشورهای غربی معتقدند که با تروریسم مذاکره نمی کنیم که حرف درستی است؛ همین منطق برای تروریسم اقتصادی هم صادق است.

ایزدی تاکید کرد: یکی از نکاتی که در برجام دیده نشد همین بود؛ عده ای در کشور معتقد بودند حالا که آمریکا سر برجام توافق کرد، دیگر مشکلات حل می شود اما متوجه نشدند که آمریکا امتیازات خود را می گیرد و بعد از برجام خارج می شود و بعد امتیاز بیش تری می خواهد.

وی در پایان گفت: با توجه به تحریم های قبل و بعد از برجام و همچنین شرایطی که در حال حاضر در کشور حاکم است، وضعیت چندان خوبی نیست و این نتیجه این تفکر است که باید این تفکر در کشور اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است

حسن کاظمی قمی سفیر و نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در افغانستان در پیامی در «ایکس» نوشت: تروریسم و مشخصاً داعش خراسان یک تهدید مشترک برون پایه برای ایران، افغانستان و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر اینکه طالبان شریک ایران در مبارزه با تهدید داعش است، افزود: ما افغانستان را شریک خود در مبارزه با این تهدید مشترک می‌دانیم و همکاری در این حوزه از اولویت‌ها خواهد بود.

کاظمی قمی پیش از این نیز تاکید کرده بود افغانستان مستقل ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد.

 نماینده ویژه ایران در افغانستان چندی قبل در واکنش به حمله تروریستی در مسکو نیز گفته بود کشورهای منطقه باید برابر تروریسم با منشأ خارجی متحدانه عمل کنند.

پیش‌تر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات تصریح کرده بود: ایران آمادگی خود را جهت تقویت همکاری با حکومت سرپرست افغانستان جهت مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ترور برای بقا
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • پیروزی بدون جنگ
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق