Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزم حسینی گفت: در کنار نشر معارف اهل بیت(ع) به ویژه سیره حضرت رضا(ع)، باید از ظرفیت زائران پیاده برای ارائه آموزش های حوزه سلامت، بهداشت، آداب اجتماعی و مفاهیم دینی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رزم‌حسینی» ظهر امروز(شنبه ۱۵ تیر) در دیدار مدیرعامل جمعیت خدمت‌گذار زائران پیاده امام رضا(ع) با تبریک فرارسیدن دهه کرامت با بیان اینکه ۷۵ درصد از زائران پیاده حرم مطهر امام رضا(ع) را افراد با میانگین سنی کمتر از ۵۰ سال تشکیل می دهند، افزود: در کنار نشر معارف اهل بیت(ع) به ویژه سیره حضرت رضا(ع)، باید از ظرفیت زائران پیاده برای ارائه آموزش های حوزه سلامت، بهداشت، آداب اجتماعی و مفاهیم دینی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خراسان رضوی اظهارداشت: در حوزه معرفت افزایی باید به گونه ای برنامه ریزی شود که همانند سفر حج، زائران پس از تشرف به حرم مطهر رضوی و بازگشت به شهرهای شان، نسبت به قبل، رفتاری متفاوت داشته باشند.

 

وی از راهپیمایی اربعین حسینی به عنوان پدیده ای جهانی یاد کرد که آثار سیاسی و اجتماعی فراوانی دارد و گفت: با توجه به روند رو به رشد سفر زائران پیاده به مشهد مقدس در دهه پایانی صفر، بدون شک این اتفاق همانند راهپیمایی اربعین به یک حماسه باشکوه مردمی تبدیل خواهد شد.

 

رزم حسینی با اشاره به اینکه پیاده روی زائران بارگاه منور رضوی در دهه پایانی سفر نماد همبستگی ملی است که به عشق امام رضا(ع) در گوشه ای از کشور اتفاق می افتد و می تواند آثار سیاسی و اجتماعی داشته باشد، افزود:اگر جمعیت خدمت گذار زائران پیاده امام رضا(ع) تبلیغی انجام می دهد، برای فراهم شدن امکانات جهت خدمت رسانی شایسته تر به زائران است قطعا برای حضور زائران نیازی به تبلیغ نخواهد بود.

 

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های مردمی برای خدمت رسانی به زائران پیاده حضرت رضا(ع) اظهار کرد: هرچه بیشتر به سمت مردمی شدن فرآیند ارائه خدمت به زائران پیاده برویم، توفیقات پایدارتری خواهیم داشت، در مقابل هرچه هزینه کرد بودجه و امکانات دولتی کمتر شود، برکت بیشتری خواهد داشت.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت انقلاب اسلامی خبرگزاری شبستان مشهد خراسان جنوبي خطبه نماز جمعه حج نماز جمعه زائران پیاده حضرت رضا ع انتقال مفاهیم دینی استاندار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر