Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه به برکت فعالیت ارزنده پیشکسوتان، امروز نسل جوان در حوزه فاوا سربلندی و بالندگی را تجربه می کند، گفت: توفیقات بسیاری در حوزه فنی مهندس، آموزشی و ... در ارتش جمهوری اسلامی ایران داشتیم به طوری که الان در حوزه سامانه‌های هوشمند توانمندی بالایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم ناصر مختارزاده، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش تجلیل از پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار تعهد، جان خود را در راه حراست از مرزهای جغرافیایی و عقیدتی در 8هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در سنگرهای خودکفایی، پشتیبانی تجهیزات، سامانه‌های راداری در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی سپری کردند.

وی ارتش ادامه داد: به برکت فعالیت ارزنده پیشکسوتان، امروز نسل جوان در حوزه فاوا سربلندی و بالندگی را تجربه می کند.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتش با اشاره به محرومیت ها در دوران هشت سال جنگ تحمیلی گفت: در آن مقطع به علت تحریم‌ها و عدم پشتیبانی، با محرومیت‌هایی مواجه بودیم اما کارکنان مخابراتی با تکیه بر توان نیروهای داخلی و استفاده از قوه خلاقیت نسبت به تجهیز شدن دستگاه‌ها اقدام کردند. این موضوع از از ابتدا تا انتهای جنگ تحمیلی وجود داشت.

امیر سرتیپ دوم مختارزاده خاطرنشان کرد: مجموعه مخابرات نقش کلیدی را در طول هشت سال دفاع مقدس ایفا کرد. نگرش مسئولان در آن مقطع بر ارتقاء این حوزه بود و توفیقات بسیاری در حوزه فنی مهندس،  آموزشی و ... در ارتش جمهوری اسلامی ایران داشتیم به طوری که الان در حوزه سامانه هوشمند توانمندی بالایی داریم.

وی همچنین خوداتکایی، خودباوری و ارتقای دانش فنی را از ویژگی کارکنان فاوا در طول ۴۰ سال گذشته دانست و گفت: توسعه فناوری اطلاعات با دانش بومی، پایش مرزهای بومی، طراحی و پیاده سازی شبکه‌های فاوایی متناسب با عملیات، نفوذ در سامانه‌های دشمن، خودکفایی در عرصه نگهداری تعمیر و پشتیبانی، ایجاد پژوهشکده فناوری و ... از دستاوردهای متعدد فاوا در ارتش چمهوری اسلامی ایران است.

امیر سرتیپ دوم مختارزاده تاکید کرد: آنچه مشخص است، ارتباط پیشکسوتان با نسل جدید از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید پیشکسوتان را به عنوان موزه تاریخی نگاه کنیم بلکه باید به عنوان جریانی خلاق به آن بنگیرم. در جوامع مختلف ممکن است پیشکسوتان کمتر یاد شوند؛ چنین جوامعی ضد ارزش عمل می‌ کنند و پیشرفتی نخواهد داشت.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتش افزود: پیشکسوتان ما مانند کتابخانه هستند که دارای دانش ضمنی بالایی هستند و ما باید این دانش ضمنی را به دانش تصریحی تبدیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، نشست شورای هماهنگی رؤسای کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رئیس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه‌های آتی را ارائه کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش‌های دکتر جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تأکیدات مستمر رئیس جمهور می‌باشد، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رئیس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدار آمیز مقام معظم رهبری در تأمین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد موجب احساس غرور، همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

وزیر امور خارجه استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه‌های مرتبط خواند.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: ایرانیان معدودی که احیاناً تحت تأثیر فضا سازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رئیس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه‌های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند.

علی‌رضا بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و عبدالله سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور نیز هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری