Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیلی از ایرانی‌ها تا پیش از ماجرای روز چهارشنبه اصلا اسم جاس استون را نشنیده بودند، خواننده‌ای بریتانیایی که در ماه‌های اخیر در کشورهای اطراف ایران کنسرت‌هایی داشته است اما وقتی اسمش برای ایرانی‌ها آشنا شد که در اینستاگرامش خبر از ورود به ایران داد و البته اعلام کرد که در فرودگاه متوقف شده است.

به گزارش شهروند، او استوری منتشر کرد و در آن گفت که از مسقط وارد جزیره کیش شده اما برنامه‌ای برای اجرای کنسرت نداشته است؛ چون می‌دانسته در ایران زنان نمی‌توانند کنسرت برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که در استوری‌اش آرام صحبت می‌کرد، خبر داد که در حال ترک خاک ایران است و توانسته مدارک و تلفن همراهش را پس بگیرد. همین حرف‌ها کافی بود برای این‌که ویدیوهایش در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شود. کم‌کم حرف‌وحدیث‌هایی درباره بازداشتش شنیده شد.

بعضی از کاربران همیشه در صحنه اینستاگرام هم به صفحه شخصی او رفتند و با زبان فارسی و انگلیسی معذرت‌خواهی کردند اما این روحیه عذرخواهی زمان زیادی بر فضای توییتر فارسی و اینستاگرام ایرانی غالب نبود؛ چون بلافاصله عده زیادی از کاربران این سوال را مطرح کردند که اساسا چرا این خواننده بدون ویزا وارد ایران شده است؟

عده‌ای دیگر هم می‌پرسیدند که اگر یک خواننده ایرانی به این شکل وارد بریتانیا می‌شد چه برخوردی با او صورت می‌گرفت؟ این حرف‌ها مخصوصا بعد از آن نقل محافل مجازی شد که پلیس کیش ادعای بازداشت او را تکذیب کرد و گفت: «نامبرده باز داشت نشده بلکه به خاطر نداشتن مدارک لازم و فقدان مجوز ورود به جمهوری اسلامی ایران با اولین پرواز باز گردانده شده است. جاس استون و همراهانش که روز شنبه، ۹ تیر ماه، با پرواز مستقیم مسقط به جزیره کیش وارد فرودگاه این جزیره شده بودند، برابر ضوابط مسافری با اولین پرواز در صبح روز بعد به مقصد امارات پرواز کردند.»

خود جاس استون هم کمی بعد تأیید کرد که نه‌تنها ویزا نداشته بلکه مدارک کافی هم به همراه نداشته است. این‌جا بود که خیلی از کاربران به جای عذرخواهی از او می‌پرسیدند چطور فکر کرده که بدون داشتن مدارک کافی می‌تواند وارد ایران شود؟ بعضی‌ها هم ماجرا را به شوخی و خنده واگذار کردند و لینک مدارک لازم برای دریافت ویزا از ایران را برای او کامنت گذاشتند.

این نخستین‌بار نیست که آمدن یک چهره هنری یا سلبریتی خارجی به ایران داستان درست کرده است. خیلی از ما ماجرای آمدن کندی چارمز، بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی آمریکایی، به ایران را یادمان نرفته است که با انتشار تصویری از خودش در تهران خبر داد که برای جراحی زیبایی آمده است؛ اتفاقی که حتی تا پای اظهار نظر مقامات وزارت امور خارجه هم پیش رفت و معاون پارلمانی و کنسولی وزارت امور خارجه ایران با اعلام این‌که طبیعی است کارشناسان ما خانم‌های آنچنانی را نشناسند، گفت: «البته این شخص با اسم دیگری ویزای ایران را گرفته بود اما فضایی علیه ارگان‌های دولتی ایجاد شد.»

البته تمام چهره‌هایی که به ایران آمده‌اند، این‌طور جنجال نساخته‌اند؛ مثلا وقتی «ویگو مورتنسن» بازیگر ارباب حلقه‌ها در‌ سال ٨٥ به ایران آمد، اصلا کسی باخبر نشد.

بعد از او هم ژولیت بینوش، بازيگر‌ مطرح سینمای فرانسه، به دعوت عباس کیارستمی به ایران آمد و یک هفته هم ماند. او که گفته شد برای شناخت بیشتر ایران و همکاری بهتر با کیارستمی به ایران آمده در مورد این سفر گفت: «ایرانیان بسیاری به غرب سفر کرده‌اند و حالا نوبت غربی‌هاست که به این کشور سفر کنند و آن را بیشتر بشناسند.» سفر او بعد از رفتنش رسانه‌ای شد و عکس‌های بینوش با حجاب اسلامی در حال خوردن آبگوشت خیلی زود روی جلد خیلی از روزنامه‌ها نشست.

غیر از این دو که تقریبا سفری آرام و بی‌حاشیه به ایران داشته‌اند، شان پن، بازیگر سرشناس‌ هالیوود هم تجربه سفر به ایران را داشته است که البته تا این اندازه بی‌سروصدا نبود. او که نه در قالب یک بازیگر بلکه در قامت یک خبرنگار راهی ایران شد و همین موضوع سفر او را تحت‌الشعاع قرار داد که با استقبال عجیب مردم روبه‌رو شد و برخی‌ها در برابر هتل محل اقامتش تجمع کردند. شان پن در این سفر به دیدن نامزدهای انتخاباتی هم رفت و با هر کدام عکس یادگاری گرفت و نزديک به دو ماه بعد در گزارشی چهار قسمتی از ایران و سفرش در روزنامه سانفرانسیسکو کرونیکل نوشت که گزارشی که چندان هم به مذاق مردم و مسئولان ایران خوش نیامد.

اگر چه مورد جاس استون و نحوه ورود او به ایران با بقیه سلبریتی‌هایی که تا الان وارد خاک ما شده‌اند، تفاوت‌هایی دارد اما به ‌طور کلی این سوال به وجود می‌آید که آیا قاعده و قانون خاصی برای ورود این دسته افراد به ایران هست؟ آیا سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایران از پروتکل خاصی برای دادن ویزا به چهره‌های مختلف پیروی می‌کنند.

رامین میهمان‌‎پرست، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه در جواب این سوال می‌گوید: «بستگی دارد که متقاضی ورود به ایران و دریافت ویزا با چه هدفی بخواهد به ایران بیاید؛ یعنی چه برنامه‌ای داشته باشد. به‌ هر حال وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های ما مانند تمام کشورها فهرستی از افرادی دارند که نمی‌توانند به ایران سفر کنند اما اگر فرد در این فهرست نباشد که طبیعتا هنرمندان عادی در آن نیستند، مانعی برای ورود به ایران نخواهد داشت؛ به شرط این‌که زمینه‌های ورودشان فراهم باشد.»

او ادامه می‌دهد: «اگر فرد به شکل توریستی می‌خواهد وارد ایران شود که مدارک و روند قانونی خودش را دارد و اگر بخواهد برنامه‌ای در این‌جا اجرا کند یا همکاری خاصی داشته باشد، یک رویه دیگری دارد. به‌ هر حال اگر رویه‌ها طی شوند همکاران ما کمال همکاری را برای صدور ویزا و تسهیلات سفر به ایران انجام می‌دهند و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد؛ مثلا اگر کسی می‌خواهد در پروژه‌ای همکاری کند یا برنامه‌ای هنری در ایران اجرا کند، باید موافقتنامه‌های لازم از طرف وزارت ارشاد و وزارت امور خارجه را داشته باشد و....»

او در مواردی مانند کندی چارمز که ورودش به ایران انتقادهای زیادی برانگیخت، می‌گوید: «اگر کسی از شهرت بدی برخوردار باشد اما در فهرست ممنوعیت ما نباشد باز هم همکاران ما در سفارتخانه‌ها اجازه ورود به او را نمی‌دهند اما این شهرت باید در حوزه‌ای باشد که همکاران ما از آن خبر داشته باشند؛ نه حوزه‌هایی که فقط عده‌ای خاص با آن سر و کار دارند.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: جاس استون سفر به ایران خواننده انگلیسی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی

روزنامه تعادل نوشت: شرکت‌هایی چون «بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور» در صدر لیست ارزبگیران بزرگ خودنمایی می‌کند. طبق آمار منتشر شده، مجموع واردات کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۶۶.۲ میلیارد دلار بوده، که ۲۴ میلیارد دلار به واردات ۱۰۰ واردکننده اول اختصاص دارد.

گمرک همچنین برای اولین‌بار، نام شرکت‌های خودروسازی اصلی‌گیرنده ارز را فاش کرده است. انتشار این جدول ارزی، توجه‌ها را به سمت چند موضوع هدایت می‌کند؛ اول اینکه دلیل ابر کسری تجاری ۱۷میلیارد دلاری کشور در سال گذشته را شاید بتوان به توزیع این میزان ارز و مسابقه این شرکت‌ها برای دریافت ارز ربط داد.

موضوع دیگر اینکه اگر فهرست ارزبگیران طبق روال گذشته، به‌روزرسانی می‌شد، زودتر جلوی فسادهای ارزی مثل دبش، نهاده‌های دامی و غیره را می‌شد، گرفت. اما سوال مهمی که اینجا مطرح می‌شود، این است که این میزان ارز دریافتی از سوی این شرکت‌ها، چه تاثیری روی قیمت کالاهای اساسی در بازار داشته است؟! چراکه در برخی موارد مشاهده می‌شود، نه تنها بازار کالاها متعادل نشده، بلکه واردکنندگان قیمت محصولات‌شان را افزایش داده‌اند!

از توقف یا انتشار دوباره اسامی ارزبگیران

براساس اعلام بانک مرکزی، آخرین فهرست منتشر شده از اسامی دریافت‌کنندگان ارز دولتی و نیمایی مربوط به بازه زمانی ۲۱ فروردین ۹۷ تا تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ است. این فهرست تا دو سال پیش اعلام می‌شد که اکنون اعلام نمی‌شود. رسانه‌ها بارها با انتقاد از اینکه هنوز آمار دریافت‌کنندگان ارز نیمایی در سایت بانک مرکزی بروزرسانی نشده، خواستار به‌روزرسانی لیست دریافت‌کنندگان ارز نیمایی شدند.

البته چندی پیش روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد که به زودی لیست ارز بگیران منتشر می‌شود که تا این لحظه این اتفاق رخ نداده است. این درحالی است، که اگر فهرست ارز‌های تخصیص یافته به صورت منظم و بی‌قید منتشر می‌شد، راه تخصیص ارز عجیب و غریب به چای دبش که موضوع آن آذرماه سال گذشته رسانه‌ای شد، بسته می‌شد و ثانیا اگر این اتفاق رخ می‌داد سریع‌تر علنی می‌شد و جلوی این فساد نجومی گرفته می‌شد. حال، اما گمرک ایران در ادامه شفاف‌سازی‌های اخیر این ‌بار دست به انتشار لیست ۱۰۰ واردکننده که بیشترین ارز را طی سال‌های ۱۴۰۱و ۱۴۰۲گرفته‌اند، زده است.

کدام شرکت‌ها بیشترین ارز را گرفته‌اند؟

طبق آمار منتشر شده از سوی گمرک ایران، مجموع واردات کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۶۶.۲ میلیارد دلار بوده که میزان ۲۴ میلیارد دلار به واردات ۱۰۰ واردکننده اول اختصاص دارد. حجم واردات این واردکنندگان نیز ۲۱ میلیون و ۷۷۹ هزار تن برآورد شده است. مجموع واردات کشور در سال گذشته ۳۹ میلیون تن بوده است.

در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهشی ۴/۲ درصدی در وزن ولی افزایشی ۷/۴۲ درصدی در ارزش دلاری داشته است. این وارد‌کنندگان در مجموع حدود ۸۲/۵۵ درصد از وزن و ۳۶,۳۴ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص داده‌اند. سال ۱۴۰۱ میزان ارز دریافتی این صد شرکت در سال ۱۴۰۱ برابر با ۲۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ذکر شده است. در مجموع ارزش واردات تمامی ۱۰۰ واردکننده نخست، ۷.۴۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد کرده است. اما واردات آنها به لحاظ وزنی افتی ۴.۱۸ درصدی داشته است.
براساس اعلام گمرک ایران، عمده‌ترین وارد‌کننده کشور، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بوده است که ۲، ۹۹۰ هزار تن کالا و به ارزش ۱/۹ میلیارد دلار را به کشور وارد کرده و سهمی در حدود ۷/۶۶ درصد از وزن و ۲/۸۴ درصد از ارزش دلاری کل واردات را به خود اختصاص داده است.

بنا بر این گزارش شرکت «آوا تجارت صبا» به عنوان دومین وارد‌کننده عمده با ارقام ۳، ۵۵۳ هزار تن و ۱/۵ میلیارد دلار و سهم ۹/۱ درصد از وزن و ۲/۲۶ درصد از ارزش دلاری در رتبه دوم قرار دارد. رتبه سوم نیز متعلق به شرکت پشتیبانی امور دام کشور با ارقام ۲، ۴۵۹ هزار تن و ۱/۳ میلیارد دلار و سهم‌های ۶/۳ و ۱/۹۹ درصد به ترتیب از کل وزن و ارزش واردات کشور بوده است.

«ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ اﮐﺴﻮن» که در رتبه دهم لیست وارداتچی‌ها قرار دارد، در سال ۱۴۰۱ بالای ۱۳۷ میلیون دلار ارز دریافت کرده، در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۳۶ درصدی بیش از ۴۶۲ میلیون دلار ارز گرفته است.

ارزبرترین‌های غذایی؛ از کورش تا طبیعت

«ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺬاییﮐﻮرش» نیز در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۵۶ میلیون دلار ارزی داشته که میزان آن در سال گذشته با افزایش ۱۲ درصدی به ۴۰۲ میلیون دلار رسیده است. همچنین در میان فهرست فهرست ارزبگیران دولتی به نام شرکتی برمی‌خوریم به نام «ﺻﺒﺎ پیشروﮐﺎﻻ» در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۹۲ میلیون دلار ارز گرفته که میزان دریافتی ارز او در سال ۱۴۰۲ با ۹۷ درصد افزایش به ۳۸۰ میلیون دلار رسیده است.

یکی دیگر از شرکت‌هایی که ارز دولتی چشمگیری بابت واردات دریافت کرده، شرکت «طبیعت ﺳﺒﺰ ﭘﺎرس ﮐﻬﻦ» است که در سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۳۲ میلیون دلار ارز دریافت کرده، که در سال ۱۴۰۲به ۳۷۰ میلیون دلار کاهش یافته است. نکته جالب اینجاست که به شرکت طبیعت، طی دو سال مجموعا ۹۰۲ میلیون دلار ارز داده شده است.!

این میزان ارز تخصیصی، در شرایطی است که فعالان بخش خصوصی در حوزه تولید و کشاورزی از مهرماه سال گذشته در صف تخصیص ارز قرار گرفته‌اند و ارزی به آنها تعلق نگرفته است. آنها اخیرا سیاست‌های تبعیضی بانک مرکزی در تخصیص ارز را مورد انتقاد جدی قرار داده که باعث بلاتکلیفی شان شده است. آنها گفته بودند، از اواخر اسفندماه، واردات نهاده‌های کشاورزی اعم از سم، کود و بذر تخصیص ارز نداشته‌اند و ثبت سفارش این اقلام نیز بسته شده است.

مساله این است که اگر تامین نهاده به موقع انجام نگیرد، دولت باید منابعی را برای واردات محصولات کشاورزی اختصاص دهد. بانک مرکزی اخیرا بخشنامه‌ای مساله‌آفرین صادر کرده که به موجب آن، رفع تعهد ارزی شرکت‌هایی که ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی گرفته‌اند، باطل شده که این اقدام مشکلات فراوانی را ایجاد خواهد کرد.

البته بانک مرکزی در جوابیه‌ای که برای روزنامه «تعادل» ارسال کرده بوده، این ادعای بخش خصوصی را زیر سوال برده و با ارایه آماری اعلام کرد، که ارز مورد نیاز بخش خصوصی تامین شده است.

یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو!

از سوی دیگر، طبق آنچه گمرک منتشر کرده، برخی خودروسازان، متعلق به بخش خصوصی در جمع پنج و ۱۰واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ قرار گرفته‌اند. انتشار این لیست در شرایطی است که طی چند ماه گذشته حاشیه‌های زیادی درباره ارزبری مونتاژ خودرو در کشور ایجاد شده و اعتراض‌ها و نگرانی‌هایی از سوی فعالان صنایع خودرو و قطعه به دنبال داشته است.

اما سهم آنها از تخصیص ارز چقدر گزارش شده است؟ بنابر جدول ارزی منتشر شده، صنایع خودرو‌سازی مدیران با سهمی یک میلیارد دلاری، ارز برترین شرکت در صنعت خودروی کشور طی سال گذشته بوده است. بنابر آمار گمرک، مدیران‌خودرو سهمی ۱,۵درصدی از کل ارزش دلاری واردات سال گذشته به کشور را داراست.

این شرکت در سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۳۰میلیون دلار ارزبری داشته، بنابراین ارزبری آن در سال ۱۴۰۲تقریبا ۹۰درصد رشد کرده است. جایگاه‌های هشتم و نهم لیست ۱۰۰ واردکننده برتر کشور در سال گذشته به کرمان‌موتور و کوروش‌موتور آریا اختصاص یافته است.

کرمانی‌ها در سال گذشته حدود ۷۴۸میلیون دلار ارزبری داشته‌اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد حدودا ۷۶درصدی را نشان می‌دهد. کوروش‌موتور آریا هم با ارزبری ۶۳۴میلیون و ۴۸۱میلیون دلاری در سال گذشته، رشد حدودا ۵۸درصدی را در ارزبری داشته است.

از نکات جالب در جدول ارزی، سهم بخش واردات قطعات به‌خصوص قطعات مربوط به مونتاژکاران است. طبق آمار گمرک، در سال ۱۴۰۲به اندازه ۸ ‌میلیارد و ۳۸۰میلیون دلار اجزا و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور شده است. بررسی جزییات واردات اجزا و قطعات خودرو و موتورسیکلت نشان می‌دهد، واردات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲، هفت‌میلیارد و ۵۹۸میلیون دلار بوده است. گمرک در این گزارش همچنین برای اولین‌بار، نام شرکت‌های خودروسازی اصلی‌گیرنده ارز را فاش کرده بود.

اما در جمع واردکنندگان بزرگ، نام سه شرکت فعال در حوزه خودرو و قطعه بیشتر به چشم می‌آید. گروه بهمن با قرار گرفتن در رده سیزدهم، ۳۸درصد رشد ارزبری را در سال ۱۴۰۲ و نسبت به ۱۴۰۱ به ثبت رسانده است. ارزبری گروه «خودروسازی بهمن» در سال گذشته نزدیک به ۳۹۴میلیون دلار بوده است.

در رده شانزدهم هم نام«ایران‌خودرودیزل» به چشم می‌آید، شرکتی که با ۳۶۹میلیون و ۴۸۲هزار دلار ارزبری، افت ۱۷درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. صنایع قطعه‌سازی «کروز» که در جایگاه بیستم ارزبگیران جای خوش کرده، در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۰۱میلیون دلار ارز دریافتی به نام آن ثبت شده است. در مقایسه با سال ۱۴۰۱، شرکت کروز کمتر از یک ‌درصد رشد ارزبری داشته‌اند. 

در لیست سوم ۱۰ واردکننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ نیز چهار شرکت مرتبط با خودروسازی کشور به چشم می‌آید که شامل «سایپا، آرین پارس موتور، ایران‌خودروی خراسان و ایران‌خودروی مرکزی» می‌شود. در این بین، سایپا و ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۲به ‌ترتیب بیش از ۲۰و بیش از ۳۹ درصد رشد ارزبری داشته‌اند.

ارزبری سایپا در سال گذشته بیش از ۲۹۵میلیون دلار بوده و ایران‌خودرو هم ارزبری بالغ بر ۲۳۳میلیون دلاری داشته‌اند. ۱۰ شرکت واردکننده برتر چهارم ساپکوی ایران خودرو و بهمن‌دیزل را در خود جای داده که به ترتیب بیش از ۲۰۵میلیون دلار و حدود ۱۷۲میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند. از دیگر شرکت‌های خودرویی و قطعه‌ای که نام آنها در لیست ۱۰۰ واردکننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ به چشم می‌آید، گروه خودروسازی «مایان، صنایع خودروسازی فردا و گروه صنعتی بارز» هستند. حضور پررنگ خودروسازان و قطعه‌سازان در بین واردکنندگان برتر کشور، نشان‌دهنده حجم بالای واردات قطعات و مواد اولیه در این صنعت است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اگر ارزبگيران دولتي ارز را برگشت ندهند چه می شود؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • انتقاد شدیدالحن از حکم اعدام توماج | کسانی عمدا حیثیت نظام را بر باد می‌دهند؟
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند