Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم از راه‌اندازی کارگاه‌های قالی‌بافی حمایت از زنان بی‌سرپرست و بد سرپرست در قم خبر داد. ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهزاد کریم‌پور ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان شعبه استان قم برگزار شد، با اشاره به دایر بودن چهار واحد درمانگاه سبحان  در استان گفت: بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان از سال 86 در تهران تأسیس شد و امروز پس از گذشت 13 سال توانسته 14 شعبه فعال در کل کشور دایر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم با ابراز تأسف در خصوص عدم شناخت کافی عموم مردم از این بنیاد در استان ابراز کرد: هدف اصلی از تأسیس بنیاد، حمایت از کودکان بی‌سرپرست، زنان بی‌سرپرست و بد سرپرست و همچنین اشتغال‌زایی جهت کسب درآمد برای زنان سرپرست خانوار است.

وی با بیان اینکه از 14 شعبه فعال در کشور 6 شعبه به صورت درمانگاه در اختیار افراد تحت حمایت قرار دارد، عنوان کرد: 15 هزار نفر در کشور تحت پوشش این بنیاد بوده که 200 خانواده دو یا سه نفره در استان قم از خدمات مربوط به موسسه بهره‌مند می‌شوند؛ همچنین 17 خانواده تحت پوشش از اتباع افغانی هستند.

مرکز نگهداری دختران بی سرپرست افتتاح خواهد شدتهران| درخواست فرماندار شهرقدس برای احداث بازارچه‌های دائمی برای زنان بی‌سرپرست و بدسرپرستاردبیل| 200 پرونده برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌های داوطلب تشکیل شد

کریم‌پور با اشاره به همکاری با پزشکان توانمند به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار کم، خاطرنشان کرد: واحد توانمندسازی زنان در شعبه قم آموزش لازم جهت اشتغال‌زایی و کسب درآمد اعم از کارهای دستی، عروسک‌سازی و تولید زیورآلات انجام می‌شود.

وی با تأکید بر آزادسازی زندانیان خانواده‌های تحت حمایت و بازگرداندن آن‌ها به آغوش خانواده تصریح کرد: جهت حمایت از مناطق محروم که در معرض بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله قرار گرفته‌اند 30 کامیون حاوی خوراک و پوشاک به این مناطق فرستاده‌شده است.

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم تأکید کرد: در طی 12 سال گذشته بزرگترین هنرستان کشاورزی کشور در شهرستان مراغه و مدرسه هوشمند در منطقه محروم محمودآباد شیراز ساخته شده است؛ همچنین کلنگ زنی مدرسه معلولین در شهر تبریز انجام‌شده و بزرگترین مرکز درمان اتیسم در ایران‌ شهریورماه سال جاری در اصفهان افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی کارگاه قالی‌بافی ابریشم جهت توانمندسازی خانواده‌ها به‌زودی انجام می‌شود، عنوان کرد: این بنیاد تنها سازمان حمایت‌کننده از بیماری ایکتیوز -نوعی بیماری پوستی- بوده که تعداد 120 نفر تحت درمان قرار دارند.

کریم‌پور با اشاره به معرفی خانواده‌های محروم از طریق آموزش و پرورش هر استان ابراز کرد: خانواده‌های نیازمند در هر استان از طرف آموزش و پرورش و کمیته امداد معرفی و توسط مددکاران در چند مرحله به صورت محسوس و نامحسوس بررسی‌شده و با گرفتن استعلام از تأمین اجتماعی و سازمان ثبت مراحل تشکیل پرونده انجام می‌شود.

وی با بیان ضرورت همکاری نهادهای مختلف دولتی با این موسسه جهت خدمات‌رسانی بهتر به محرومان و نیازمندان، تأکید کرد: محل تأمین هزینه‌ها از طرف هیئت‌مدیره و مردم عادی صورت می‌گیرد که حدود سه هزار حامی در استان با این موسسه همکاری دارند.

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم، با اشاره به دارا بودن این موسسه به سه ایزو بین‌المللی از کشور کانادا و معرفی به‌عنوان برند برتر کشور در حوزه نیکوکاری طی دو سال گذشته افزود: مبلغ 400 هزار تومان هزینه خدمات درمانی برای خانواده‌ها در نظر گرفته می‌شود  که در صورت نیاز می‌توانند به مراکز درمانی غیر از بنیاد مراجعه کنند.

وی با اشاره به معرفی 27 پرونده از سوی کمیته امداد استان به این بنیاد، اظهار داشت: برای مددجویان خدمات حمایتی از جمله اهدای سبد کالای ماهیانه شامل خوراک و پوشاک و پرداخت هزینه مستمری ماهیانه به مبلغ 80 تا 150 هزار تومان در نظر گرفته‌شده است؛ همچنین خدمات درمانی شامل دندانپزشکی، روانشناسی، پزشک زنان و پزشک عمومی نیز به افراد تحت حمایت داده می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی