Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@17:59:15 GMT

یکی از مشکلات، جزیره‌ای عمل‌کردن دستگاه‌ها است

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۴۶۶۲

مشاور عالی وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: یکی از مشکلات اساسی کشور جزیره‌ای عمل کردن نهاد‌ها و دستگاه‌های مرتبط است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حسین کمالی در چهارمین جلسه شورای هماهنگی ادارات و سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تبریز اظهار کرد: ناهماهنگی در برخی اوقات سبب شده که نهاد‌ها اثرات یکدیگر را از بین ببرند که باید از آن پرهیز و به دنبال تغییر رویه در این خصوص باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با قدردانی از تشکیل منظم جلسات شورای هماهنگی ادارات و سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه با تشکیل این شورا در استان هماهنگی خوبی حاصل شده که نتایج مفیدی در ارائه خدمات به مردم داشته است.

وی بر لزوم تحول در برنامه‌ها و اقدامات در تمامی حوزه‌ها از جمله صنایع و کشاورزی تاکید کرد و گفت: با توجه به تغییرات سریع که در تکنولوژی روز در سطح دنیا حاصل می‌شود باید توجه ویژه‌ای به این تحولات داشته و همگام با آن حرکت کنیم.

مشاور عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتن نگاه اقتصادی در فعالیت را لازمه توسعه و پیشرفت عنوان کرد و گفت: تحقق این امر نیازمند آن است که ضمن اصلاح در سیاست‌های فعلی حرکت ما بر مبنای تحقیق علمی مبتنی بر آینده پژوهی باشد.

کمالی با بیان این‌که اکنون باید از اقتصاد درون‌زا خارج شد، تصریح کرد: اکنون موضوعاتی نظیر اقتصاد رقابتی و اقتصاد برون زا مورد توجه است که باید با دانش و تکنولوژی روز همراه باشد.

مشاور عالی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مبنای اقتصاد ما باید یک اقتصاد رقابتی بوده و بر اساس یک برنامه‌ریزی علمی شکل بگیرد و اقتصاد غیررقابتی که مزیت ملی را دنبال نکند، محکوم به شکست است.

به گزارش ایسنا، حسین کمالی در جمع نمایندگان کارفرمایان، کارگران و تعاون گران در تبریز اظهار کرد: متأسفانه درآمد حاصل از نفت به درستی توزیع نشده است؛ چراکه حاصل آن اکنون چیزی جز وجود واحد‌هایی که به صورت غیراقتصادی در صنعت و کشاورزی فعالیت دارند، نیست.

وی افزود: از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد دلاری حاصل از فروش نفت طی ۷۰ سال گذشته اکنون حداقل بیش از ۵۰ هزار دلار به دست می‌آید؛ ولی اگر تمام کشور را جمع کنیم حاصل رقم بسیار پایینی از این سرمایه گذاری است.

کمالی با اشاره به مسائلی که از سوی نمایندگان کارگر، کارفرما و تعاونگران در این جلسه مطرح شد گفت: اقتصاد ما اکنون طوری است که در آن نه کارفرما، نه کارگر و نه دولت هیچ کدام راضی نیستند.

وی افزود: در وضعیت فعلی کارفرما نگران مشکلات ناشی از وام بانکی، تأمین مواد اولیه و فروش کالا و … است؛ کارگر نیز نگران امنیت شغلی و عدم تکافوی هزینه‌های زندگی بوده و دولت هم نمی‌تواند از این واحد‌ها مالیات درست اخذ کند.

کمالی عمده مشکلات ناشی در این حوزه ناشی از غیرعلمی بودن برنامه‌ها دانست و گفت: ما نتوانسته ایم از دانش روز دنیا به طور درستی بهره بگیریم و خود را با پیشرفت‌های جهان همگام کنیم.

وی افزود: باید اقتصادی در کشور شکل بگیرد که هر سه بخش از شرکای اجتماعی بتوانند از آن رضایت داشته باشند.

مشاور عالی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اقتصادی که در کشور شکل گرفته اقتصادی رانتی بوده که سود مبنای آن را تعیین نمی‌کند و کاملاً وابسته به فروش نفت است.

مشاور عالی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بخش مهمی از مشکلات موجود در حوزه روابط کار را ناشی از بد اجرا کردن قانون عنوان کرد و گفت: ما در حوزه کار، قانون خوبی داریم؛ ولی قانون به درستی اجرا نشده است.

کمالی، قانون سخت و زیان آور را نمونه‌ای در این زمینه ذکر کرد و گفت: قانون ما اشکالی نداشته و از آئین نامه‌های جامعی برخوردار است؛ ولی وقتی در اجرای قانون دخالت می‌کنیم با مشکل مواجه می‌شویم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین کمالی سرمایه گذاری شورای عالی امنیت ملی بیت کوین شورای نگهبان جیسون رضائیان تنگه جبل الطارق اینستکس جو بایدن انتخابات الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از عضویت کارگران منتخب جشنواره امتنان در بنیاد ملی نخبگان خبر داد و با بیان اینکه اقتدار امروز کشور مرهون مجاهدت کارگران است، گفت: بخشی از صنایع کشور در دوره‌های گذشته به تعطیلی کشیده شدند که با نگاه راهبردی دولت مردمی این واحدها احیا شد.

به گزارش ایسنا، سیدصولت مرتضوی در نشست هم‌اندیشی با منتخبان سی و پنجمین جشنواره امتنان کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه اظهار کرد: کار بستر استقلال یک کشور را فراهم می‌کند و کشور را به توسعه اقتصادی می‌رساند و کارگران در سال‌های پس از پیروزی انقلاب تاکنون پیشگام تولید و توسعه کشور بوده‌اند.

وی پیرو تأکید مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران، اعلام کرد که تأمین امنیت شغلی کارگران را در اولویت برنامه های وزارت کار قرار می دهد.

به اعتقاد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امنیت شغلی با پایداری صنایع و واحدهای تولیدی ایجاد می‌شود و اهتمام و توان دولت در جهت تحقق این هدف است.

مرتضوی ضمن اشاره به معرفی منتخبین جامعه کار و تولید به بنیاد ملی نخبگان، اظهار کرد: ایجاد شبکه ارتباطی و انتقال تجربیات کارگران نمونه به نسل جوان باید با جدیت دنبال شود. برگزیدگان جشنواره امتنان، سفیران جمهوری اسلامی ایران در بخش تولید هستند و باید در حوزه انرژی، معادن، فولاد، پزشکی و کشاورزی راویان پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باشند.

وزیر کار همچنین تاکید کرد که در حوزه مسکن کارگری می توان از دانش نخبگان کارگری استفاده کرد.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: محوریت شعار سال به نقش مردم در رونق اقتصادی و جهش تولید تاکید دارد و رکن جهش تولید، کارگران و کارفرمایان هستند.ما توفیق خدمت به این قشر را سعادت می‌دانیم، چرا که اقتدار امروز کشور، مرهون مجاهدت کارگران کشور است.

محمد چکشیان - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم جزییاتی از روند شناسایی و انتخاب کارگران نخبه ارائه کرد و گفت: در این دوره از جشنواره ۵۰ هزار نخبه جامعه کار و تولید شناسایی شدند که ۲۶ نفر از آنان به عنوان برترین‌های کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند که با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای شعار سال، مرکز حمایت از نخبگان جامعه کار و تولید کشور راه‌اندازی می‌شود.

به گفته وی منتخبین و برگزیدگان جشنواره امسال علاوه بر تقدیر ویژه ریاست‌جمهوری مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند.

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان ترویج مولفه‌های فرهنگ کار نظیر منزلت کار، وجدان کاری و مسئولیت پذیری را در دستور کار ستاد نهضت ملی ارتقاء فرهنگ کار دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند