Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتری ماشین

در سال 1859 هنگامیکه گستون پلانته (Gaston Plante) - فیزیکدان فرانسوی- باتری اسید-سرب را به عنوان اولین باتری الکتریکی قابل شارژ اختراع کرد، قاعدتاً هرگز به فکرش خطور نمی­کرد که این اختراع روزی به عنوان یکی از پرکاربردترین محصولات در بسیاری از صنایع دنیای مدرن تبدیل شود. امروزه بر کسی پوشیده نیست که با گذشت بیش از 150 سال از زمان اختراع باتریهای الکتریکی قابل شارژ، صنایع مهمی همچون خودروسازی برای باتری ماشینها، نیروگاههای تولید برق خورشیدی برای ذخیره انرژی، دیزل ژنراتورها برای شروع کار، سیستمهای هوشمند ساختمان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همگی نیازمند اختراع گستون پلانته می­باشند و البته دیگر دانشمندانی همچون "کامیل آلفونسه فور" و "هنری اوون" که این تکنولوژی را به طرز محسوسی توسعه داده و به تولید تجاری رساندند نیز نقش بسزایی در این مهم ایفا نموده­اند.

مبانی تولید انرژی الکتریکی در باتری ماشین که مبتنی بر ایجاد جریان بین صفحات سرب با استفاده از اسید سولفوریک به عنوان الکترولیت می­باشداز ابتدا تاکنون تغییری چندانی نداشته و توسعه دهندگان صرفاً با روشهای نوین سعی در افزایش کارایی و افزایش طول عمر باتریها داشته­اند. نسلهای بعدی باتریهای اسید-سرب مانند باتریهای VLRA، AGM و... همگی حاصل اینگونه تلاشهاست. هرچند در ایران هنوز نسل نوین باتریهای اسید-سرب در هیچکدام از کارخانه­های تولید باتری تولید نمی­شود اما در حال حاضر این باتریها به صورت گسترده­ای در اروپا، امریکا و شرق آسیا تولید و مورد استفاده واقع می­شود. قیمت این نوع باتریها حدود 2 تا 3 برابر باتریهای معمولی بوده اما عمر آنها نیز به میزان قابل توجهی بیشتر می­باشد به گونه­ای که خرید باتریهای نسل جدید دارای صرفه اقتصادی بیشتری خواهد بود. با توجه به اینکه در حال حاضر در کشور ما باتریهای نسل جدید (AGM) تولید و حتی به علت قیمت بالا وارد نمی­شوند.

امداد باتری

لذا کارشناسان ما در امداد باتری با ذکر نکاتی ساده سعی می­کنند شما را با راهکارهای افزایش طول عمر باتری ماشین آشنا سازند:

تعویض باتری ماشین

قطعاً مراقبت و استفاده صحیح از باتری و خودرو تأثیر بسزایی در افزایش عمر باتری خواهد داشت. بیاید تصور کنیم شرایط ایده آل باشد: بدون دمای بالا، بدون رطوبت بیش از حد و به طور خلاصه، یک شرایط کامل برای ماشین شما. در این شرایط، انتظار می­رود که عمر باتری خودرو حدود سه سال باشد. دلایل متعددی برای خرابی باتری ماشین می­توان ذکر نمود اما نکته مهم اینست که شما پس از مواجهه با علائم خرابی باتری، ابتدا از پایان عمر باتری خود اطمینان حاصل نموده و سپس با خیالی آسوده و با شیوه­ای مطمئن و مقرون به مصرفه اقدام به تعویض باتری ماشین نمایید. برخی از عوامل خرابی ماشین به شرح ذیل است:

تخلیه بیش از حد باتری یکی از عوامل آسیب زاست. در یک باتری خودرو لازم است همواره حداقل 50% سطح شارژ حفظ شود. این عمل تضمین می­کند که کل محلول الکترولیت موجود در باطری (اسید سولفوریک) بر اثر واکنش شیمیایی لازم جهت تولید جریان برق به طور کامل تغییر نکند. هنگامی که سطح شارژ پایین باشد میزان آب موجود در الکترولیت زیاد می­شود و باتری با حجم زیادی از آب، توانایی انتقال جریان الکتریکی بین قطبها را نخواهد داشت. حتی این تولید آب می­تواند در دماهای زیر صفر باعث انجماد محلول و خرابی کلی باتری گردد. برای اجتناب از تخلیه بیش از حد باتری اطمینان از صحت عملکرد دینام خودرو یکی از عوامل مهم می­باشد. در صورت خرید از امداد باتری، کارشناسان اعزامی ما دینام خودروی شما را با دستگاه مخصوص تست خواهند کرد.

انتخاب باتری با ظرفیت متناسب با مصرف برق خودرو نیز یکی از عوامل مهم در افزایش طول عمر باتری و همچنین دینام خودرو می­باشد. انتخاب باتری با ظرفیت (آمپر-ساعت) بیش از توان شارژدهی دینام باعث فشار آمدن به دینام و در طولانی مدت باعث سوختن دینام خواهد شد و چنانچه باتری با ظرفیت (آمپر-ساعت) کمتر از توان شارژدهی دینام انتخاب شود باعث بارگذاری بیش از حد باتری و نهایتاً خرابی باتری خواهد شد. همچنین جهت جلوگیری از تخلیه بیش از حد باتری لازم است همواره از خاموش بودن کلیه لوازم الکتریکی مانند لامپها، ضبط و... هنگام خاموشی طولانی مدت خودرو اطمینان حاصل نمایید.

فروش باتری ماشین

در صورت نیاز به مشاوره در خصوص انتخاب باتری مناسب و اطلاع از قیمت باتری ماشین و نحوه خرید باتری ماشین کافیست با شماره 42267 – 021 تماس حاصل نمایید.

2121

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال انرژی باتری خودرو طول عمر فرانسوی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • کشف محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • تصاویری جذاب از معرفی تسلا مدل ٣ پرفورمنس ٢٠٢۴
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • دستگیری سارقان سابقه دار باطری خودرو در یزد
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران