Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: تکریم ارباب رجوع و احترام به بیمه شدگان یکی از اصول بنیادین سازمان بیمه سلامت است. دفاتر پیشخوان دروازه ارتباط مردم با بیمه سلامت هستند و در نتیجه باید نحوه عملکرد آنان بسیار جدی ‌گرفته شود.

به گزارش ایسنا، مهندس طاهر موهبتی در نشست هم اندیشی با مسئولان دفاتر پیشخوان دولت سراسر کشور که به صورت ویدیو کنفرانس در ستاد سازمان بیمه سلامت برگزار شد، افزود: هدف از برگزاری جلسه با مسئولان دفاتر پیشخوان، بهره‌مندی از نظرات همکاران و همچنین بررسی و رفع عملی مشکلات موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اهتمام به تکریم ارباب رجوع یکی از مهم‌ترین وظایف دفاتر پیشخوان دولت است که می‌توان با همراهی و همدلی نسبت به اجرای آن کوشید، زیرا نخستین جایی که بیمه‌شدگان هنگام مراجعه سازمان بیمه سلامت را قضاوت می‌کنند، دفاتر پیشخوان است.
 
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: اگر بیمه‌شدگان صندوق روستاییان به تعدد به دفاتر پیشخوان مراجعه می‌کنند، کار صحیحی نیست. وقتی سال‌هاست برای شخصی دفترچه بیمه روستاییان صادر می‌شود، دوباره نباید همان مدارک را از افراد دریافت کرد.
 
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، موهبتی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور در سال جاری باید رفتارهای ما بسیار حساب شده باشد. تغییر رفتار فردی و اجتماعی و مدیریت منابع و هزینه‌ها امری اجتناب ناپذیر است.

وی بیان کرد: سالانه ۱۰ میلیون نفر به دفاتر پیشخوان مراجعه می‌کنند. اختیارات دفاتر پیشخوان می‌تواند افزایش پیدا کند و از طرفی باید نظارت بیشتری بر اجرای این اقدامات انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت دفترچه بيمه دفاتر پیشخوان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد