Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-استاندار آذربایجان شرقی گفت: دهیاران در فرآیند توسعه، نقش بسیار مهمی ایفا می کنند و به همین دلیل باید از این آنان به عنوان پیشگامان توسعه در روستاها نام برد.
 دکتر محمدرضا پورمحمدی در آیین نکوداشت روز دهیار با قدردانی از تلاش تمامی دهیاران استان در رفع مشکلات روستاها توجه به توسعه روستایی را از اصلی ترین سیاست‌های دولت تدبیر و امید قلمداد کرد و افزود: متاسفانه در گذشته، آن چنان که باید و شاید به توسعه روستاها توجه نشده و به دلیل افزایش عوامل دافعه در این محیط‌ها، شاهد سرریزی جمعیت روستایی به شهرهای بزرگ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به تبعات افزایش مهاجرت بی رویه از روستا به شهر در گذشته نیز اشاره کرد و گفت: مهاجرت، امری مذموم و نگران کننده نیست و در آیات و روایات نیز بر اهمیت این موضوع تاکید شده است ولی مهاجرت جمعیت فعال و جوان روستایی به شهرها، حاکی از کمبود امکانات در روستاها است که دولت تدبیر و امید در این راستا، اقدامات بسیار ارزنده‌ای انجام داده و در برخی از روستاهای استان، شاهد مهاجرت معکوس به محیط های روستایی هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی در همین راستا لازمه مهاجرت معکوس از شهر به محیط روستایی را ایجاد تعادل در امکانات شهری و روستایی دانست و تصریح کرد: تلاش برای توسعه اشتغال روستایی و ایجاد درآمد پایدار برای روستاییان نیز یکی دیگر از اولویت های دولت و مدیریت ارشد استان است که در این زمینه نیز برنامه هایی از سوی دولت در دست اجراست.

 پورمحمدی در ادامه، تعداد کل روستاهای دارای سکنه استان را دو هزار و 708 روستا اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر، یک میلیون و 910 هزار نفر که معادل با 27 درصد جمعیت استان است در روستاها زندگی می کنند و دهیاران زحمتکش استان در بیش از یک هزار و 946 دهیاری، مشغول خدمات رسانی به روستاییان عزیز استان هستند.

تمامی مدیران اجرایی، مکلف به همکاری با دهیاران هستند

وی از تمامی دهیاران به عنوان نمایندگان خود در روستاها نام برد و افزود: تمامی مدیران اجرایی ، مکلف به همکاری با دهیاران برای حل مشکلات روستاها هستند و مدیریت ارشد استان نیز در این زمینه از هیچ حمایت و تلاشی، دریغ نخواهد کرد.

توجه ویژه دولت به اشتغال روستایی با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، واریز 640 میلیارد تومان به حساب دهیاری های استان از ابتدای دولت تدبیر و امید تا کنون، ضرورت توجه به مشاغل مکمل همچون صنایع دستی در روستاها  و ... از دیگر تاکیدات پورمحمدی در این جلسه بود.
 
رحمتی: 27 درصد جمعیت استان، روستانشین هستند

رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه با اشاره به برخی از مهمترین اقدامات انجام شده در روستاهای استان پس از استقرار دولت تدبیر و امید گفت: تغییر رویکرد دولت در بخش روستایی، مشهود است و خوشبختانه در دولت دوازدهم، توجه صرف به اقدامات عمرانی و رفاهی به سمت مسائلی همچون سرمایه گذاری، تامین معیشت پایدار روستایی و توانمندسازی اقشار مختلف روستاییان، سوق پیدا کرده است.

وی افزود: بیش از یک میلیون نفر و نزدیک به 27 درصد از جمعیت استان، روستانشین نشین هستند و توانمندسازی این قشر می تواند نوید بخش تسریع در حرکت به سمت توسعه اقتصادی روستاها و مهاجرت معکوس از شهر به روستا باشد.

توجه به استفاده از ظرفیت جوانان مستعد و تحصیل کرده در روستاها، توجه کافی به تقویت تمامی روستاهای استان در دو بعد فکری و مالی و همچنین توجه به توسعه گردشگری و بوم گردی در روستاها از دیگر موضوعاتی بود که رحمتی در این جلسه به آن ها اشاره کرد.
 
کرمی: دهیاران استان با کمترین منابع مالی، در حال خدمت به مردم هستند
 
کرمی، مدیرکل امور روستایی استانداری نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری 14 تیرماه به نام" روز دهیار" از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1377 عنوانکرد: دهیاران استان با کمترین امکانات و بیشترین سطح از توقعات و انتظارات مردم، در حال ارائه خدمت هستند.

وی از توجه ویژه دولت به تقویت روستاها و دهیاران خبر داد و اظهار کرد: اعتبار واریزی به حساب دهیاری های استان از سال 82 تا 92، 162 میلیارد تومان بود که خوشبختانه در طول فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم به بیش از 640 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی همچنین از واریز 30 میلیارد تومان به حساب روستاهای فاقد دهیاری در استان توسط دولت خبر داد.
 
گفتنی است در این آیین، نمایندگان فرمانداران، بخشداران و دهیاران نیز به بیان سخنان و دیدگاه‌های خود در حضور استاندار پرداختند و در پایان این مراسم، تعدادی از دهیاران نمونه در بخش ملی و استانی با حضور دکتر پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی، دکتر مسعود پزشکیان، نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی و آیت الله هاشمزاده هریسی، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری تجلیل شدند.
 
 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت، نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها و رشد شاخص های توسعه استان دارد.

محمدرضا حسین نژاد در آیین آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک که با حضور دکتر کریمی معاون وزیر بهداشت در ۸ اردیبهشت ماه انجام شد، گفت: افتتاح پروژه های حوزه سلامت، نقش مهمی در رفع محرومیت ها و رشد شاخص های توسعه استان دارد.

وی با اشاره به آغاز کلنگ زنی و عملیات اجرایی بیمارستان مادر و کودک، افزود: هدفگذاری اجرای این پروژه و سایر پروژه های مورد نیاز در بخش های مختلف استان، رفع نیازهای درمانی و تکمیل مراکز د تجهیزات درمانی استان است.

حسین نژاد با بیان اینکه اسکلت بندی بیمارستان شهرستان راز و جرگلان که در زمره ی مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفته نیز  به اتمام رسیده است، اظهار امیدواری کرد: با همدلی و هماهنگی مدیران، ساخت این بیمارستان نیز در سال جاری به پایان برسد.

وی تاکید کرد: یک حرکت جهادی برای رفع کمبودها نیاز است تا محرومیت های موجود در استان رفع شود.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه تمام پروژه های در حال انجام براساس نیازسنجی و بر حسب نیاز استان پیگیری و با هدف ارایه خدمات بهتر به شهروندان به ظرفیت درمانی استان افزوده شد، گفت: امیدواریم با همدلی و هم افزایی و پیگیری مدیران و حمایت نمایندگان در دولت سیزدهم شاهد اجرا و به نتیجه رسیدن پروژه های بزرگتر در حوزه های مختلف استان و شاهد ارتقای جایگاه خراسان شمالی در شاخص های توسعه باشیم.

حسین نژاد افزود: در بخش سلامت با پیگیری های خوبی که انجام شده، در حال حاضر ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه در حال افتتاح و ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه نیز در استان هدفگذاری و در حال اجراست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!