Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@07:12:57 GMT

با زمین خواران به طور جدی برخورد می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۷۸۹۷

با زمین خواران به طور جدی برخورد می شود

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،خلیل آقاجانلو مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در جلسه شورای اداری  با اشاره به وضعیت فعلی کشوردرعرصه‌های بین المللی و تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان به برنامه ریزی و صرفه جویی در هزینه‌ها در این اداره کل تاکید کرد.
وی همچنین به ضرورت مدیریت هزینه‌ها تاکید کرد وافزود: امسال نیزهمانند سال‌های گذشته صندوق توسعه ملی علی رغم فشار‌ها و تحریم‌ها اعتباراتی را در راستای توسعه، حفظ و حراست از سرمایه‌های ملی ابلاغ و به تصویب رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقاجانلو از تصویب ۲۳ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای استان زنجان در سال جاری خبر داد.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از ۲ و نیم برابر شدن اعتبارات استانی هم خبر داد و گفت: با افزایش اعتبارات، مسئولیت همکاران نیز جهت پیشبرد اهداف تعیین شده سنگین‌تر می‌شود.

خبر خوش این جلسه تداوم اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی بود که آقاجانلو به آن نیز گریزی زد و گفت: با اجرای موفقیت آمیز طرح‌های منابع طبیعی دراستان روند تزریق اعتبارات از محل این صندوق همچنان ادامه خواهد داشت.

وی به مشارکت ادارات منابع طبیعی در همه‌ی شهرستان‌های استان در طرح‌های صندوق نیز تاکید کرد.

این مقام مسئول ادامه داد: اگر قانون حفاظت از محیط بانان و جنگلبانان به تائید شورای نگهبان برسد و در کشور اجرایی شود، دغدغه فعالان در عرصه یگان حفاظت منابع طبیعی در سراسر کشور نیز کاهش می‌یابد.

وی حضور به موقع ماموران یگان حفاظت این اداره کل در اطفای حریق مراتع و جنگل‌ها را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با اقدامات پیشگیرانه و با آموزش جوامع محلی و دهیاران در روستا‌های مناطق بحرانی می‌توان از آتش گرفتن حجم وسیعی از مراتع جلوگیری کرد.

آقاجانلو با تاکید براولویت بندی هزینه‌های ضروری و غیر ضروری و همچنین تامین امکانات لازم برای اطفاء حریق در شهرستان‌های تابعه در این مورد افزود:هیچ شهرستانی دراستان زنجان نباید مشکل تامین آب و یا سوخت داشته باشد.

آقاجانلو با اشاره به جذب سرمایه گذار برای نهالستان کوشکن و استفاده از تمام پتانسیل این نهالستان خاطر نشان کرد: برای تولید بذر نیز باید تمهیدات لازم اندیشیده شود تا در سال آینده با مشکلات جدی در این حوزه مواجه نشویم.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تعامل با مردم را یکی از نقاط مثبت در مبارزه به زمین خواری برشمرد و گفت: با زمین خواران به طور جدی برخورد می‌شود.

وی آگاهی بخشی و مشارکت مردمی را به عنوان مهمترین رکن در حفاظت و صیانت از این سرمایه‌های خدادادی اعلام کرد.

به گفته این مقام مسئول با اجرای طرح کاداس دراستان، امکان اصلاح نقشه‌های منابع طبیعی نیز به وجود می‌آید.

کاداستر، سیستم مدیریت الکترونیکی املاک است که با مکانیزه کردن خدمات ثبتی، ثبت سنتی را به سمت ثبت نوین هدایت می‌کند.

مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به ضرورت مستند سازی پروژه‌های در حال احداث منابع طبیعی نیز خاطر نشان کرد: اداره منابع طبیعی هر شهرستان مسئول مستند سازی و به تصویر کشیدن روند فیزیکی طرح‌ها در همان شهرستان هستند.

وی اظهارکرد: با تهیه و توزیع کتابچه از مستندات به فرمانداران، دهیاران و جوامع محلی می‌توان آنان را در جریان اقدامات انجام شده قرار داد.

ارائه آمارعملکرد حقوقی و یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان‌ها توسط رؤسا ادارات، بررسی موضوع توسعه گیاهان دارویی، بررسی وضعیت اعتبارات ۹۸ از محل صندوق توسعه ملی و توزیع شهرستان‌ها و همچنین ارئه گزارش درباره عملکرد معاونت آبخیزداری در مورد پروژه‌های سال ۹۷ و طرح‌های در دست اقدام امسال از دیگر موضوعات مطرح شده توسط حاضرین در این جلسه بود.

انتهای پیام /ن   تعدی و تجاوز به اراضی ملی ممنوع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، موضوع از این قرار است که در روز‌های اخیر متنی کوتاهی با عنوان " قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر"‌در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران منتشر شده است و در توضیح این اتفاق نیز عنوان شد:‌

این متن با اشاره به قطع ۴۰ اصله درخت در اراضی روستای منجیر بخش کجور توضیح می‌دهد: بیش از ۴۰ اصله درخت پهن پیکر در اراضی روستای منجیر بخش کجور نوشهر توسط افراد ناشناس قلع و قمع شد.

انتشار تیتر این خبر با عنوان" فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی / نابودی درختان پهن پیکر در کجور " در شبکه‌های اجتماعی برای تمامی دوستداران طبیعت دردآور و سخت و برخورد با عوامل این کار به طور قطع خواسته آنان است، اما جوابیه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه مرهمی برای دوستداران طبیعت شده است چرا که این متن مربوط به سال گذشته بود و اکنون از وقوع چنین حوادث دلخراش طبیعی در حاشیه اراضی و عرصه‌های طبیعی روستا‌های بخش کجور خبری نیست.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس روز جمعه در خصوص خبر منتشره " نابودی درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر " در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران آن را مربوط به سال گذشته ذکر کرد.



عبدالله شمس ادامه داد: محل قطع این درختان در عرصه مستثنیات اشخاص قرار داشته که این درختان در سال گذشته و با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده که در نزدیکی این باغ ساختمان اداره محیط زیست قرار دارد.

وی با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان اظهارداشت: برای حفاظت از جنگل و منابع طبیعی باید هم مردم تلاش کنند.

شمس از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.



استان مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی دارد که اداره کل منابع طبیعی منطقه نوشهر، بیش از ۶۶۰ هزار هکتار جنگل، مرتع و سواحل معادل ۲۸ درصد از مساحت مازندران را زیر پوشش دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.

حوزه منابع طبیعی مازندران منطقه ساری هم حدود ۷۰ درصد از اراضی ملی و جنگل‌های استان را زیر پوشش مدیریتی خود دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.



قدمت جنگل‌های شمال ایران به بیش از ۴۰ میلیون سال قبل بر می‌گردد و دارای ۹۰ گونه درختی و ۲۱۱ گونه درختچه‌ای و هزار و ۵۵۸ گونه علفی و بوته‌ای است. مساحت این عرصه‌های جنگلی در حدود یک درصد جنگل‌های اروپاست ولی تعداد گونه‌های آن ۱۶ درصد گونه‌های موجود در کل قاره اروپاست.

جنگل‌های هیرکانی با گستره حدود ۱.۹ میلیون هکتار از آستارا در شمال استان گیلان آغاز می‌شود و تا گُلی داغی در شرق استان گلستان به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر پراکنش دارد بخشی کوچکی از جنگل‌های هیرکانی هم معادل ۲۰ هزار هکتار در کشور آذربایجان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل