Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کشاورزی، صنعتی مهم و حیاتی برای تامین نیازهای اولیه مردم یک کشور است. بدون تردید، توسعه و پیشرفت این صنعت، منجر به خودکفایی و استقلال ایران در تولید محصولات غذایی خواهد شد. دانشگاه آزاد به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور در زمینه توسعه این صنعت ورود کرده و دکتر طهرانچی ریاست این دانشگاه با توجه به کاهش اقبال از این رشته برنامه‌ریزی‌‌‌‌‌های منسجمی را برای توسعه صنعت کشاورزی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر، شورای اقتصاد دانش‌بنیان و معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در زمینه توجه به علوم کشاورزی وارد شده است. برای بررسی بیشتر فعالیت‌‌های کشاورزی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به سراغ برخی روسای واحدهای دانشگاه آزاد رفتیم که در زمینه کشاورزی پیشگام هستند و فعالیت های دانشگاه آزاد استان بوشهر در حوزه کشاورزی را در این گزارش می خوانیم.

اسماعیل عبداللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره توسعه کشاورزی در کشور و نقش دانشگاه آزاد در این مسیر گفت: در استان بوشهر ظرفیت مناسبی برای توسعه کشاورزی داریم. از جمله زمین کشاورزی 70 هکتاری واحد دشتستان که 40 تن غلات در این مزرعه سال گذشته برداشت شده است همچنین پرورش درخت کنار پیوندی(زالزالک) و گیاهان دارویی از جمله برنامه‌های ما در توسعه صنعت کشاورزی توسط دانشگاه آزاد بوشهر خواهد بود. کلیه این طرح‌‌‌‌های مرتبط با کشاورزی در شورای اقتصاد دانش‌‌بنیان در حال پیگیری است.

وی درباره تجاری‌سازی محصولات کشاورزی در دانشگاه آزاد بوشهر افزود: از سال گذشته که توسعه امور کشاورزی مورد توجه قرار گرفت ظرفیت‌های موجود در استان را مورد بررسی قرار دادیم. در حاضر فقط واحد دشتستان 40 تن گندم برداشت کرده که به تجاری‌‌سازی رسیده است. بقیه واحدها مثل خورموج گلخانه دارد که زیر ساخت آن ایجاد شده و در شرف اجراست.

عبداللهی یادآور شد: واحد بوشهر هم 2 هزار نخل دارد که امسال از این مزارع برداشت خرما خواهیم داشت. در حوزه شیلات هم که زیر مجموعه کشاورزی است چند طرح پرورش ماهی و میگو در دلوار و دیر خواهیم داشت که امسال اجرایی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در ادامه خاطرنشان کرد: طرح دامی پرورش بز دمشقی که در تولید پروتئین و لبنیات در سطح استان نقش تعیین کننده‌‌ای دارد از دیگر برنامه‌‌های ما در توسعه صنعت دام‌‌‌‌‌پروری متصل به کشاورزی است که این امر در زمین 70 هکتاری واحد دشتستان اجرایی خواهد شد.

توجه به صنعت کشاورزی در دانشگاه آزاد از زمان ریاست دکتر طهرانچی آغاز شده تا جایی که معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در این دوران تاسیس شد تا به طور ویژه این دانشگاه بزرگ کشور در توسعه صنعت کشاورزی ایفای نقش کند. امروز بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در تولید بذر و محصولات کشاورزی مختلف تبدیل به یک برند شدند. این امر دستاوردی بزرگ برای دانشگاه آزاد در رونق تولید داخلی محسوب می‌‌‌شود؛ که منجر به عدم وابستگی به بیگانگان شده و بیانگر افق‌‌های روشن پیش‌‌روی این دانشگاه بزرگ کشور خواهد بود.

گفتنی است، واحد بوشهر، امروز با درجه جامع به عنوان بزرگ‌‌ترین و پرسابقه‌‌ترین دانشگاه استان بوشهر، دارای امکانات، فضاهای اداری، آموزشی، رفاهی و ورزشی متنوع، باشگاه سوارکاری، باشگاه اهداف پروازی، سالن ویژه امتحانات، مرکز رشد واحدهای فناور، اراضی مستعد کشت گلخانه‌‌ای، شهرک فناوری شفا و هفتاد هکتار اراضی اختصاص یافته به مرکز تحقیقات آبزیان و طرح‌های اقتصادی مرتبط با خلیج فارس دارد که جایگاه ویژه واحد بوشهر در دانشگاه آزاد اسلامی و در مجموعه آموزش عالی استان بوشهر را نمایان می‌‌سازد.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اسماعیل عبدالهی کشاورزی پرورش بز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر کشاورزی پرورش بز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود