Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، بهزاد زارع مهدوی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به تشریح عملکرد جریان نفاق در کشور پرداخت. این جانباز و پیشکسوت دفاع مقدس تصریح کرد:‌ متأسفانه به علت مشغله درس و بحث و ... تا دیشب موفق به دیدن کامل مناظره سوم آقایان زاکانی و تاج‌زاده نشده بودم اما شب گذشته فراغتی حاصل شد با دقت آن را دیدم، گرچه خیلی استفاده کردم اما از طرفی هم خیلی غصه خوردم که چطور مشتی رِند سیاسی با استفاده از ضعف حافظه تاریخی مردم ایران چه خسارت‌ها به جامعه تحمیل کرده و می‌کنند؟!

ادامه این گفت‌وگو را در قالب پرسش و پاسخ در ذیل می‌خوانید:

به نظر شما بهترین راه برای برداشتن نقاب از چهره نفاق چیست؟
زارع مهدوی: سال‌هاست مقام معظم رهبری بر تشکیل مناظرات و کرسی‌های آزاداندیشی تأکیددارند اما متأسفانه مانند سایر اشارات هوشمندانه معظم له مورد غفلت ما واقع‌شده و می‌شود!

دلسوزان و عقلای جامعه به‌ویژه جوانان عزیز که مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب هستند بدانند امروز تنها راه عبور از گردنه سخت و مهم انقلاب حاکم کردن عقلانیت در جامعه است و یکی از مؤثرترین گام‌ها برای حاکم کردن عقلانیت گسترش همین مناظرات است و به نظر این حقیر سه مناظره دکتر زاکانی و تاج‌زاده بسیار حائز اهمیت‌اند و شروع خوبی در این راستا است ، مخصوصاً مناظره سوم عالی و جامع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیر به‌عنوان شاگرد کوچک بزرگان و دلسوزان انقلاب از همه اعاظم عاجزانه تقاضا می‌کنم بحث مناظرات را جدی بگیرند و با اختصاص وقت ویژه مدعیان دروغین را به مبارزه و چالش بطلبند تا راه فریب مردم مسدود شود تا ما بیش از این شاهد جولان و گسترش نفاق در جامعه نباشیم!

وظیفه صدا و سیما و رسانه را در این باره چه می‌دانید؟
زارع مهدوی: به‌عنوان یک فعال سیاسی از همه رسانه‌ها مخصوصاً رسانه ملی درخواست می‌کنم با پوشش کامل این مناظرات در طنین دادن این مهم اهتمام جدی داشته باشند و ایضاً به‌عنوان شهروندی از عموم مردم خواهش می‌کنم به‌ویژه از هم‌سنگران جوان انقلابی و از همه رفقا تمنّا دارم در گام اول این امر مهم و به‌عنوان یک تجربه موفق مناظره آقای زاکانی و تاج‌زاده را با دقت ببینند و تا دیر نشده همه برای روشنگری مهیا شویم!

کسانی و جریاناتی با ایجاد موج و موج‌سواری به‌ویژه در آستانه انتخابات‌ها مانع حاکم شدن شایستگانند و با حاکم کردن عناصری بی‌کفایت و سست مشکلاتی را در جامعه برای معیشت مردم به وجود می‌آورند و باکمال رندی و پررویی مشکلات خودساخته را به ناکارآمدی نظام اسلامی و رهبری حکیم آن و درنهایت به اسلام نسبت می‌دهند!عمرعاص یک فرد نبود بلکه یک روش است و همچنان در تاریخ هزینه به مردم تحمیل می‌کند! مراقب نفاق مدرن و عمرو عاص های زمانه باشیم.
معاویه در سایه همین مرام و منش، دستان دو امام معصوم علیهم‌السلام را بست و ۴۳ سال به‌طور مستقیم بر مسلمین حکومت کرد لذا تعجب نکنید و اعجاز مردم‌فریبی این جماعت را باور کنیم!

این انقلاب که به فرموده امام عزیز: «حاصل مجاهدت همه انبیاء و اولیاء خداست» علی‌رغم همه جهش و توفیقات خیره‌کننده در داخل و خارج و منطقه در معرض آسیب و تحریف مشتی کاسب دنیاپرست و قدرت‌طلب و معاویه صفت است!

نقش روشنگری را در تنویر افکار عمومی چگونه ارزیابی می‌کنید؟
زارع مهدوی: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم کردن ملت عزیز ایران بر سرنوشت خود است یعنی همین انتخابات و نافذ بودن رأی مردم چه قدر اهمیت و ارزش دارد، اما همین نعمت عظیم مردم‌سالاری با غفلت ما وجوَلان اغواگران در مواردی به پاشنه آشیل این نظام مردم‌سالاری دینی تبدیل‌شده! من فقط به‌عنوان‌مثال به چند نمونه کوچک اشاره‌کنم.

چرا کسانی به نام حقوقدان از مردم رأی می‌گیرند و پس از شش سال بجای پاسخ‌گویی به ملت میگویند: ما تازه متوجه شده‌ایم که اختیاراتمان کم است؟
اولاً: اختیاراتتان کم نبوده است.

ثانیاً: چطور حقوقدانانی هستید که پس از شش سال متوجه شده‌اید که اختیار لازم ندارید؟

ثالثاً: در حد همین اختیاراتتان به مردم پاسخ بدید که چه کرده اید؟

چرا به نام «شفافیت» و «دانستن حق مردم است» از مردم رأی می‌گیرند اما با هر اقدامی برای شفاف‌سازی و اطلاع یافتن مردم از امور مهم کشور به شدت مخالفت می‌کنند؟!

وکیل یا وزیر و قاضی که چند هزار میلیارد ثروت دارند چرا به ملت پاسخ نمی‌دهند از کجا آورده‌اند؟

کسانی که تمام ۴۰ سال گذشته در این نظام مسئولیت داشته‌اند و همیشه بقول خودشان مشغول خدمت به مردم بوده‌اند جواب دهند کی؟ چه وقت؟ و چطور یکی دو سه هزار میلیارد تومان ثروت جمع کرده‌اند؟

آخر مگر می‌شود با حقوق کارمندی هزار میلیارد تومان پس‌انداز کرد؟ انسان یاد آن ضرب‌المثل تاریخی می‌افتد که: مردی یک مَن گوشت خرید و برد خانه، زن خانه خود به‌تنهایی گوشت را کباب کرد و خورد. 

 چند روز بعد، مرد سراغ گوشت را گرفت زن گفت: گربه آن را خورده، مرد گربه را آورد وزن کرد و گفت: گربه یک من است و گوشت هم یک من بوده این یا گوشت است یا گربه!

امروز اولاً از خیلی‌ها باید سؤال شود در این سال‌ها دنبال خدمت بوده‌اند یا ثروت؟
ثانیاً سلّمنا، گیرم شما با اضافه‌کار و ... به این‌همه ثروت مشروع رسیده‌اید حالا دیگر چرا دست از سر مردم برنمی‌دارید؟

حفظ و مدیریت هزار میلیارد سرمایه در این بازار متلاطم اقتصادی نه یک مرد بلکه چند مرد شش‌دانگ می‌طلبد و سؤال اصلی آن است که شما چه وقتی را صرف آن و چه وقتی را صرف مردم و خدمت می‌کنید؟!

چرا جناب تاجزاده در این مناظره مدام بحث را عوض می‌کند و ذهن‌ها را می‌برد به سمت فتنه خودساخته کوی دانشگاه و ...؟

چرا جناب تاجزاده از طرح بحث کرسنت و ... فراری است و به‌طور مستمر بحث را به سمت فتنه‌های خودساخته می‌برند؟!

در فتنه کوی دانشگاه خود جناب تاجزاده درحالی‌که مسئول تأمین امنیت کشور بود، درعین‌حال عامل اصلی تحریک و سازمان‌دهی دانشجو نماهای اغتشاشگر بود و یک پای در آن‌سوی بازی داشت و امروز هم به جای پاسخگویی طلبکار شده‌است!

بنده در آن دوران دانشجو بودم و از نزدیک شاهد ماجرا بودم اگر بخواهم نقش جناب تاجزاده در حادثه کوی دانشگاه را در یک کلمه خلاصه عرض کنم ایشان رفیق دزد و شریک غافله بود!

 تا کی باید کسانی فیلم دوگانه بازی کنند یعنی درعین‌حال که در قدرت هستند و امکانات کشور در دستشان است نقش اپوزسیون بازی می‌کنند؟

آقای تاج زاده و رفقایش باید پاسخ گوی وضع معیشت امروز مردم باشند اما طوری طلبکار حرف می زنند که گویا هیچی دردستشان نبوده و نیست به اونها ربطی ندارد و بلکه دارندخودرابرای یک فریب بزرگتر آماده می کنند.

بازی چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصولگرا و ... تمام‌شده امروز ما با دو جریان انقلابی، و غیر انقلابی و انقلابی  و ضدانقلابی  مواجه هستیم جریان انقلابی قاطبه ملت هستند که نجیبانه باوجوداین همه فشار اقتصادی و معیشتی محکم پشت سر رهبری و نظام ایستاده‌اند و خیل عظیمی از مدیران خدوم و پاک‌دست که البته غالباً در حاشیه هستند!

و جریان دوم جریان غیر انقلابی و جریان ضدانقلاب جدیدی هستند که با نفاق و بندبازی هرروزی با شعاری مردم‌فریب درصدد گسترش قارون صفتی خود ورفقایشان هستند و ...!

 لذا همه وظیفه‌داریم به‌ویژه جوانان عزیز مهیا شوید با معیارهای ناب انقلاب و تعریف شفاف امام و رهبری از این معیارها و حاکم کردن منطق و عقلانیت خادم و خائن را از هر جناح و جریانی باشد متمایز کنیم!

بیشتر بخوانید:
امیدواریم تحریم «ظریف» باعث واقع‌بینیِ او شود  کپی متن خبر برچسب ها: جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی بهزاد زارع علیرضا زاکانی تاجزاده

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی علیرضا زاکانی تاجزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند / حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق در میدان باشد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، حجت الاسلام سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاورد‌های گسترده عملیات وعده صادق اظهار کرد: این روز‌ها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاورد‌ها و پیامد‌های عملیات وعده صادق است و عمدتاً این موردتوجه است که چقدر از این موشک‌ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده، اما آنچه مهم‌تر از همه بود، اراده قوی، قدرتمند و مقتدرانه نیرو‌های مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی را که حکام آن ها، افراد دست نشانده، سرسپرده و بی‌لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند، شاد کرد.

وی افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که ۴۵ سال است در معرض تهاجمات و تحریم‌های پیوسته دشمن هستند، اما نه تنها عقب ننشسته‌اند بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان داری می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است. شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می‌کنید، اما پیش از این ها، در دفاع مقدس بود که جهان درک کرد ایرانی‌ها حتی اگر هم با گوشت و پوست باشد، اما در فتح المبین و خیبر عقب نشینی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: یک عده افراد کوتاه فکر و اندک اندیش بودند که از همان روز‌های اول به امام (ره) می‌گفتند شما با چه قدرتی می‌خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست، اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده‌ایم و شنیده اید، یکبار دیگر در خیابان‌های مشهد و تهران و تبریز و قم و اصفهان تکرار شود. اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد. امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی‌گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود. وقتی بینش‌های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم‌ها متوجه زرق و برق جریان‌های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت.

وی تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری‌های انقلابی ملت رشد کند. این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

علم الهدی گفت: اینکه شما بنده را ببینید و بابت حضور بانوان بدحجاب در بافت پیرامون حرم گلایه کنید، این همان منطق مشتری مداری است. عزیز من، فقط به گفتن ما نیست بلکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند. از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه‌های اجرای فرهنگ را بپردازد، چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی‌شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ باشد.

وی بیان کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می‌شود.

امام جمعه مشهد با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل اظهار کرد: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان هستیم. به طور مثال، اوامر قطعی و صادرشده از ناحیه ولایت در مسائل فرهنگی به جای اینکه عمل شود، موردتکرار مستمر قرار می‌گیرد و مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می‌گویند که رهبری فرموده اند. این چه بساطی است؟ رهبری می‌فرماید که عمل شود، نه اینکه شما تکرار کنید.

وی افزود: از یک جنبه دیگر، همین بحث جذب حداکثری که یکی از راهبرد‌های مقام معظم رهبری و به این معناست که همه جریانات دولتی و تشکل‌های مردمی همت کنند تا افراد از جریان‌های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند. این مبنای کلام و عمل است، اما گاهی اوقات حرکت‌های ضدارزش و ناهنجاری در فلان برنامه تلویزیونی یا فلان نهاد حکومتی اجرا می‌شود که وقتی پیگیر می‌شویم، جواب می‌دهند به خاطر جذب حداکثری است. کدام جذب؟ می‌خواهید به بهانه پرکردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند، از خود برنجانید؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مثلاً همین اواخر، اینکه پیوسته بر بازگشت عناصر ناپاک، ضدانقلاب و خارج‌نشین تأکید می‌شود، این از همان مصادیق تحریف است. وقتی هم که سوال می‌کنیم می‌گویند به خاطر جذب حداکثری. عزیزان من، حداکثری که با آوردن اینها جذب می‌شود، نه جذب شما بلکه جذب همین افراد می‌شود. این چه منطقی است که شما دارید؟

وی با اشاره به آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید، اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. برادران و خواهران، عزیزان من، مبنای عمل این است. کسانی که در بعضی حرکت‌ها و جریان‌های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه بدهند. این همان تحولی است که هم برپایه دستگاه‌های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می‌تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه‌های مختلف شود.

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند / حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق در میدان باشد
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است