Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون، بهترین فرصت برای رهاکردن اقتصاد کشور از وابستگی به درآمدهای نفتی و تبدیل تحریم به فرصت شکوفایی اقتصادی است که این موضوع نیز در گرو استفاده از ظرفیت‌های مختلف کشور با رویکرد اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در همایش بزرگداشت روز دهیار با اشاره به نیاز جامعه به روستا و روستایی افزود: برای شنیدن مشکلات روستاهای استان همواره آماده و در حد توان، آماده پیگیری مشکلات و تلاش برای رفع آنان از مسئولان مربوطه هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: حل مشکلات روستاها، در گرو همت جمعی خود روستانشینان و اقدام جهادی مسئولان است وگرنه با روزمرگی و چشم انتظارماندن به منابع مالی از پایتخت، نمی‌توان مشکلات فعلی را رفع کرد.

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه غرب بر علیه جمهوری اسلامی اظهار کرد: وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی، باعث بروز بسیاری از مشکلات شده و اگر ما نیز همچون برخی کشورهای همسایه به مسائلی همچون اهمیت گردشگری در توسعه اقتصادی کشور توجه کنیم، هیچ مشکلی در اقتصاد خود نخواهیم داشت.

پزشکیان در همین راستا عنوان کرد: هم اکنون، بهترین فرصت برای رهاکردن اقتصاد کشور از وابستگی به درآمدهای نفتی و تبدیل تحریم به فرصت شکوفایی اقتصادی است که این موضوع نیز در گرو استفاده از ظرفیت‌های مختلف کشور با رویکرد اقتصادی است.

وی خطاب به دهیاران گفت: اگر تصمیم بگیرید که روستای خود را به بهترین مکان زندگی تبدیل کنید، مشکلات را نیز یکی پس از دیگری رفع خواهید کرد.

صادرات صنایع‌دستی موجب رونق اقتصادی می‌شود

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که بتوانیم بستری برای عرضه تولیدات صنایع دستی به کشورهای خارجی فراهم کنیم، می‌توانیم به رونق اقتصادی و اشتغال زایی مناسب برسیم.


پزشکیان در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری تبریز اظهار کرد: با توجه به کیفیت بالای محصولات و قیمت مناسب، ظرفیت بسیاری برای فروش این محصولات به کشورهای خارجی وجود دارد.

وی افزود: با توجه به اعمال تحریم‌ها و در وضعیت اقتصادی موجود، در حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی، ظرفیت‌های زیادی داشته و صنعتگران ما می‌توانند در این زمینه در تمامی استان‌ها هنرهای خود را عرضه کنند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی می‌توانند محرکی برای سایر صنایع باشند.

پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تقویت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌توان با سایر کشورها ارتباط برقرار کرده و این موضوع می‌تواند موجب رونق کسب و کار تولیدکنندگان، صنعت‌گران صنایع دستی و هتلداران باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه آذربایجان شرقی توليد اقتصاد مقاومتی مسعود پزشکیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری