Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@07:48:51 GMT

حرکت جهادی در سینماسازی چگونه محقق می شود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۱۶۱۶

حرکت جهادی در سینماسازی چگونه محقق می شود؟

سینماسازی گرچه از نیازهای مهم و مبرم سینمای ایران است اما مهم تر از آن تولید خوراک مناسب برای سینما است، حتی چنانچه در سراسر کشور صدها سالن سینمای دیگر هم ساخته شود، وقتی فیلم های مناسب و مردمی در کشور تولید نشود، سینماسازی، اقدامی عبث خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری در جایی با نقد گرایش جماعتی از سینماگران به تولید فیلم های سخیف و رواج این گونه تولیدات و ممانعت اکران فیلم های ناشایست در سینماهای حوزه هنری و با یادآوری این نکته که هدف حوزه از سینماداری تجارت نیست، از جهاد در سینماسازی سخن گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان سخنان رییس حوزه هنری نکات ارزشمندی وجود دارد که می تواند حاکی از پایبندی حوزه به ارزش ها و آرمان های جامعه باشد.

با این حال نوعی ساده نگری و غفلت هم در اظهارات او به چشم می خورد که جای نقد و بحث دارد. سینمای بیمار ایران به صدها درد و مرض که حاصل نگرش ها و عملکردهای غلط مدیران سینما، کوتاهی و غفلت های ارگان هایی مانند حوزه هنری ارزش مدار است مبتلا شده است. سینماسازی گرچه از نیازهای مهم و مبرم سینمای ایران است اما مهم تر از آن تولید خوراک مناسب برای سینما است. حتی چنانچه در سراسر کشور صدها سالن سینمای دیگر هم ساخته شود، وقتی فیلم های مناسب و مردمی در کشور تولید نشود، سینماسازی، اقدامی عبث خواهد بود. از همین رو همانگونه که مومنی شریف هم متذکر شده و از اکران فیلم های مغایر با فرهنگ جامعه در سینماهای امانت مردم در دست حوزه خودداری می کند، باید همت و عزم تمام دستگاه ها و جریان های سینمایی معطوف به تولید و رونق فیلم های خوب و بامحتوا باشد.

عنصر مهمی که خود حوزه هم در پرداختن به آن با توجه به میزان بودجه و امکانات قابل توجه اش، غافل و یا کم کار است. در واقع سینمای ایران به دلیل کرسی داری افراد اشتباهی به جای متخصصان و کار شناسان و سیاست و تجارت پیشگی و اجازه فعالیت به باندهای مافیایی و قبیله پولشویان و ابتذال گراها از  مسیر اصلی و همسویی با مردم و نیازها و انتظارهای مخاطب دور افتاده و با تخریب دستاوردهای سینما و فرهنگ و هدر دادن بیت المال دچار بیماری های مهلک شده است.

به همین دلایل، امثال حوزه هنری چنانچه در ارزش مداری خود استواراند افزون بر پرهیز از هر گونه همکاری و شراکت با سازمان سینمایی و زیر مجموعه های سوداگر و جشنواره های بدون ثمر و بودجه خوار آن باید با همت و صدای بلند و اهداف و برنامه درست فرهنگی و سینمایی در راه پاک و سالم سازی سینما گام بردارند.

به عبارتی حوزه هنری به جای تلاش صرف برای برای تاسیس و رونق سالن های سینما باید در سینماسازی سهیم باشد، یعنی در احیاء و ایجاد سینمای ملی، مردمی و تولیدات مقبول استاندارد و مطلوب کوشش کند، در غیر این صورت حرف های شیرینش شعار و عملکردش کوفتن آب در هاون خواهد بود.

انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اکران فیلم های سینمایی جبار آذین سازمان سینمایی سینماسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر یکشنبه در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به تولیدکنندگان، ضمن تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، با تقدیر از مدیران ارشد کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: با همت و تلاش کارگران و مدیران در حوزه تولید، اقتصاد کشور به حرکت در آمده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص اقتصاد مقاومتی که طی ۱۰ سال اخیر توسط مقام معظم رهبری به عنوان سیاست کلان کشور تعیین شده، مهم‌ترین موضوع در این اقتصاد را درون‌زایی و در نهایت ایجاد مقاومت اقتصادی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی در سایه اتکا به تولید داخل محقق می‌شود.

استاندار تهران، پویایی در اقتصاد را نشانه مجهز بودن به دانش دانست و افزود: امروز سطح رقابت در دنیا در همه عرصه‌های تولیدی مبتنی بر دانش روز است.

فخاری در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، این روز را نماد اتحاد یک جریان انسانی برای نشان دادن قدرت تولید عنوان و اظهار کرد: طبق منویات مقام معظم رهبری «امنیت کارگر به شغل کارگر است»، برای ایجاد امنیت در شغل، دانش افزایی و مهارت آموزی، عبور از بن بست‌های فکری و اندیشه‌ای و به روز نگه داشتن دانش‌های کسب شده و به کارگیری آن‌ها و همچنین تأمین تسهیلات و امکانات و رابطه صحیح بین کار، کارگر و کارفرما و به تعبیری مجموعه‌ای از رفتارهای صحیح چندوجهی کنار هم می‌تواند یک شغل را تضمین کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: امروز رابطه کار، کارگر و کارفرما تغییر کرده و با ایجاد ساختارهایی که می‌تواند نظام فکری و رفتاری جریان تولید را دست بگیرد و هدایت کند، شاهد یک تحول اساسی در تولید کشور هستیم.

وی گفت: امروزه شاخص‌های عملکردی نظام کار و کارگری، مبتنی بر دانش و ارزش‌هایی که خلق می‌کنند و متأثر از اراده‌هایی است که به فرصت جدید و پیش برنده در حوزه اقتصاد ملی تبدیل می‌شوند و سهم آن‌ها را در حوزه اقتصاد ملی بالا می‌برد.

فخاری عنوان کرد: اگر بخواهیم موقعیت جدیدی را خلق کنیم باید خودمان را با شاخص‌های استاندارد بین‌المللی تطبیق دهیم و در جایگاهی که قرار داریم، خودمان را ثابت نبینیم تا زمینه رشد و تعالی فراهم و رابطه صمیمی بین جریان کار، کارگر و کارفرما ایجاد شود.

کد خبر 6091453

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم