Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم رونمایی و تحویل سامانه ارتباطات تاکتیکی «سپهر ۱۱۰» به یگان‌های مردم پایه، در جمع فرماندهان، مسئولین و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه، نقش ارتباطات در تحولات عرصه‌های مختلف را مهم و راهبردی توصیف وبا بیان اینکه ارتباطات به عنوان مغز و اعصاب نیروهای مسلح شناخته می‌شود، اظهار کرد: تحولات عرصه ارتباطات موجب شده که نظام فرماندهی و مدیریت بسیار دقیق و واقعی و با اطلاعات به لحظه همراه شود؛ علاوه بر این حرکت واحدها به یکدیگر متصل و هیچ عنصر بلاتکلیفی در میدان نبرد وجود نداشته باشد و در نهایت موجب هم افزایی تمامی ظرفیت‌ها در میدان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امکان ارتباط همه اجزای منفصل یک سیستم دفاعی با انتقال به لحظه و سریع پیام از طریق" ارتباطات " میسر و با تسهیل فرآیند فرماندهی، مدیریت و کنترل بین سطوح مختلف تاکتیک، عملیات و استراتژی رابطه بسیار قوی از این طریق برقرار می‌شود.

سرلشکر سلامی عرصه ارتباطات را از ضروری‌ترین ابزارهای نیروهای مسلح برشمرد و با تاکید بر اینکه در حال شکستن انحصار قدرت‌های بزرگ در عرصه فناوری‌های پیشرفته ارتباطی هستیم، گفت: مانند تمامی عرصه‌هایی که درزمان تحریم استعدادها شکوفا شد و ناگزیر شدیم به اندیشه، تفکر و ذهن جوان ایرانی روی بیاوریم؛ در این عرصه نیز این مهم صورت گرفت و بحمدالله شاهد نتایج و معجزات زیادی بودیم، به گونه‌ای که اگر در موضوع فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات و فرماندهی و کنترل اعلام کنیم که در لبه و پیشانی این فناوری‌ها قرار داریم، اغراق نیست.

وی با تاکید بر اینکه در نظر داریم تا ارتباطات سپاه را در تراز پیشرفته‌ترین سیستم‌های ارتباطی دنیا قرار دهیم، تصریح کرد: نرخ تولید علم و فناوری در عرصه ارتباطات، اطلاعات و سایبر بسیار بالا و به روز است و ما نیز این عرصه در زمره مرزشکنان و در خطوط مقدم توسعه این دانش قرار داریم و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در صدد هستیم به مدد بهره‌مندی از دانشمندان جوان و مهندسان بومی، این مسیر را با شتاب بیشتری دنبال کنیم.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان به مرور در حال درک و تجربه قدرت واقعی ما هستند، اظهار کرد: ادراک قدرت از خود قدرت مهم‌تر است؛ شاید در گذشته ادراک دیگران از قدرت ما بسیار پایین‌تر از اصل قدرت و ادراک از قدرت دیگران بیش از حجم قدرت واقعی آنان بود، اما به تدریج درک از قدرت ما در حال انطباق با قدرت است و زمانی که اعتبار و منزلت قدرت شناخته شد، طبیعتاً هیچ قدرتی تصمیم به درگیری با یک کشور مقتدر را نمی‌گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: عرصه نظامی نقطه قوت و صحنه ظهور قدرت‌ها و نمایان شدن قابلیت‌های ما است و دشمنان این واقعیت را دریافته‌اند؛ از این رو امروز تمرکز خود را بر جنگ اقتصادی، عملیات روانی و اعمال فشارهای سیاسی گذاشته و در صدد ایجاد تزلزل در اراده و عزم راسخ ملت بزرگ ایران در تداوم مسیر عزت و اقتدار بخشی هستند.

سرلشکر سلامی در پایان با اشاره به ویژگی‌های سامانه ارتباطات تاکتیکی «سپهر ۱۱۰» و تاکید بر اینکه این سامانه از مدرن‌ترین سیستم‌های امنیت ارتباطی برخوردار است، از تلاش گران عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه و طراحان و سازندگان این سامانه نوین و پیشرفته قدردانی و اظهار کرد: تکنیک‌های متنوعی وجود دارد تا در جنگ‌های الکترونیک، پایداری، امنیت و سیال بودن ارتباطات حفظ شود و این ویژگی‌ها در این سامانه وجود داشته و به لحاظ فناوری یک دستاورد جدید به شمار می‌رود که در مراکز تحقیقات صنعتی معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات سپاه ساخته شده است.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات