Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@21:33:00 GMT

ساخت کتابخانه مرکزی البرز، آرزویی که محقق می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۲۸۲۷

ساخت کتابخانه مرکزی البرز، آرزویی که محقق می شود

این استان ۴۷ کتابخانه نهادی و ۲۳ کتابخانه مشارکتی دارد و از سال ۱۳۹۰ پیگیری های زیادی برای ساخت کتابخانه مرکزی در آن انجام شده است.

سرانجام به نظر می رسد پیگیری ها نتیجه داده و قرار است روز سه شنبه (پس فردا) همزمان با دهه کرامت در آیینی عملیات ساخت کتابخانه مرکزی البرز آغاز و آرزوی دیرینه اهالی فرهنگ و ادب برای داشتن کتابخانه مرکزی در البرز تا ۲ سال آینده برآورده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کتابخانه های عمومی البرز روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: کتابخانه مرکزی استان با مشارکت استانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر کرج و اداره کل کتابخانه های عمومی البرز با اعتبار مالی ۵۰۰ میلیارد ریال در پنج طبقه و در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع ساخته می شود.

احمدعلی هراتی افزود: پیمانکار این طرح مشخص شده و قرار است در مدت ۲۴ ماه به بهره برداری برسد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی البرز خاطر نشان کرد: با محوریت آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در البرز و امام جمعه کرج وفاق و همدلی مناسبی بین مسئولان البرز از جمله استاندار، مجمع نمایندگان استان و شهردار و اعضای شورای اسلامی برای ساخت کتابخانه ایجاد شد.

هراتی ادامه داد: همزمان با شروع عملیات ساخت کتابخانه مرکزی استان البرز، ساخت کتابخانه در شهرهای طالقان و مهدی آباد چهار باغ نیز آغاز می شود و بخش تخصصی کتابخانه کودک در فردیس نیز در هفته کتاب به بهره برداری خواهد رسید.

وی از فعالیت ۲ کتابخانه سیار در روستاهای شهرستان کرج و شهرستا های نظرآباد، طالقان و ساوجبلاغ خبر داد و اضافه کرد: با همکاری فرمانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۲ کتابخانه نیز همزمان با هفته کتاب امسال (۲۴ آبان تا یکم آذرماه) در شهرهای نظرآباد و کرج ساخته خواهد شد.

کتابخانه مرکزی البرز در تقاطع بلوار سربازان گمنام به خیابان شهید بهشتی، جنب پارک ابن سینا ساخته خواهد شد.

کتابخانه های استان با داشتن یک میلیون ۳۰۰ هزار نسخه کتاب، ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر عضو دارند.

۷۵۳۲/‏‬ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتاب کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است