Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار، طی دیدار «عبدالرحیم کردی»، مدیرعامل این سازمان و اقاس گدام درمندرا سفیر هند در ایران، کردی ضمن تاکید بر امتیازات، ظرفیت ها و دستاوردهای توافق سه جانبه اقتصادی میان ایران، هند و افغانستان اعلام کرد:جایگاه استراتژیک چابهار، پتانسیل موجود، دسترسی به بازارهای منطقه ای و تلاش ما، آینده فعالیت های مشترک اقتصادی بین دو کشور را روشن کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان طور که سختی های قبلی را پشت سر گذاشتیم انشاالله با تلاش ها با پیگیری های مستمر، سختی های امروز نیز رفع خواهد شد.

کردی با مد نظر قرار دادن توافق نامه سه جانبه بین کشورهای هند افغانستان و ایران افزود: نقطه عطفی در تاریخ روابط بین این را شاهد خواهیم‌ شد.

وی جایگاه چابهار را امن ترین نزدیک ترین و ارزانترین مسیر دسترسی به بازارهای منطقه ای دانست و گفت:  این امتیازات هیچگاه  قابل انکار نبوده و با تاکید بر چنین ظرفیت و امتیازات است که  توسعه زیرساخت های چابهار در برنامه قرار گرفته و شما امروز شاهد توسعه بندر چابهار که واقعاً کار شایسته و سترگی به شمار می‌رود، هستید.

 مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به وجود صنایع و فعالیت آنها در این منطقه اعلام کرد: پایه گذاری های صنایع مختلفی چون پتروشیمی فولاد و صنایع متوسط و کوچک دیگر همه نشانگر رشد فعالیت های اقتصادی و تولیدی  منطقه آزاد چابهار است.

وی افزود: صنایع بسته بندی مواد غذایی و فرآوری محصولات گوناگون در منطقه آزاد همچون برنج ، چای و در کنار صنایع تولیدی کوچک و بزرگ و کمک کشورهای همسایه و دوستان سرمایه گذار داخلی و خارجی، برای  مقابله با تحریم های اقتصادی بسیار  راهگشا بودند.

کردی با تاکید بر آثار توافقنامه سه جانبه یادآور شد: برای کشوری همچون هند، این توافقنامه صرفاً به معنای دسترسی به افغانستان نیست.

وی تاکید کرد: این توافقنامه، دسترسی هند را به کشورهای مستقل مشترک المنافع کشور روسیه و کشورهای اروپایی سهل می سازد.

ناظر بر پیشرفت چابهار همچنین طی این دیدار اقاس گدام درمندرا سفیر هند در ایران ضمن ابراز خرسندی و خوشحالی از سفر خود به چابهار گفت: امروز طی بازدید  از طرح توسعه بندر شهید بهشتی و فعالیت های اقتصادی و غیره این منطقه  و همچنین همکاری مشترک شرکت آی پی جی ال و بندر چابهار،  از روند توسعه چابهار باخبر شده و از نزدیک شاهد این پیشرفت و توسعه شدم.

وی با مد نظر قرار دادن زیر ساخت های مناسب فراهم شده در منطقه آزاد چابهار ادامه داد: اکنون آنچه برای حضور سرمایه گذاران و و فعالیت شرکت ها نیاز به شمار می‌رود، ارتباطات مستحکم بین دو کشور است.

گدام درمندار افزود: آنچه که ما و شما امروز صحبت می‌کنیم مشترکاتی بوده که دو طرف بر اهمیت آن آگاه است.

وی با تاکید بر جایگاه استراتژیک چابهار ادامه داد: چابهار حلقه اتصال مهمی برای کشورهای منطقه به شمار می‌رود.

سفیر هند در ایران با اشاره به چشم انداز این توافقنامه سه جانبه گفت:  کشورها همواره چالش‌هایی را در پیش رو دارند اما آنچه که امروز در کنار تعهد دو کشور ایران و هند می بینم، فردایی بهتر برای روابط دو جانبه و و همکاری های مشترک است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افغانستان ایران پتروشیمی تحریم های اقتصادی سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم

 شایسته سعید مرادزاده پس از بازدید از ظرفیت های تجاری و اقتصادی بندر چابهار در جمع مسوولان این منطقه اظهار داشت: هدف از حضور در شهر بندری چابهار استفاده از ظرفیت‌های ترانزیتی و بندری برای دسترسی به بازارهای منطقه‌ای است.

وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید تاجیکستان کشوری محصور در خشکی در آسیای مرکزی است که برای دسترسی به بازارهای بین‌المللی به زیرساخت‌های بندری نیاز دارد.

در این نشست، قاسم عسکری نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان نیز با تشریح ظرفیت‌های زیاد چابهار که می‌تواند پل ارتباطی کشور تاجیکستان برای دسترسی به اقیانوس هند باشد بر آمادگی این بندر برای تسهیل تجارت فعالان اقتصادی کشور تاجیکستان و همچنین واگذاری محوطه‌های پس‌کرانه به منظور سرمایه‌گذاری آن کشور تاکید کرد.

معاون فنی و عمرانی منطقه آزاد چابهار نیز ضمن معرفی پیکره‌های مختلف، از جمله پیکره‌های صنایع سبک و سنگین، لجستیکی و گردشگری گفت: منطقه آزاد چابهار از زیرساخت‌های لازم حمایت از سرمایه‌گذاران برخوردار است و هم اکنون صنایع بزرگی چون فولاد و پتروشیمی در آن در حال فعالیت هستند.

عبدالحکیم آصفی چگونگی واگذاری زمین و آمادگی لازم برای استقبال از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در زمینه استفاده از بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه را تشریح کرد.

رسول بهزادی مدیر بازرگانی منطقه آزاد چابهار نیز در این نشست پس از اشاره به موقعیت جغرافیایی و موهبت‌های خدادادی چابهار و قرارگیری آن در نقطه تلاقی کریدورهای حمل و نقل بین‌المللی و شاهراه ترانزیتی گفت: چابهار با توجه به مزیت‌های مدیریت هزینه و زمان به منظور ترانزیت کالا و وجود خطوط فعال کشتیرانی جذابیت لازم را برای سرمایه‌گذاران و تجار داراست و از فعالان بخش‌های دولتی و خصوصی در زمینه‌های تجاری، بازرگانی و سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند.

معاون وزیر حمل و نقل کشور تاجیکستان و هیأت همراه از انبارهای منطقه، سردخانه پنج هزار و ۱۰۰ تنی و پتروشیمی نگین مکران بازدید کرد.

نظام‌الدین زاهدی سفیر تاجیکستان در ایران، گل محمد زاده معاون اول شرکت دولتی راه آهن تاجیکستان، سلام زاده مدیر مؤسسه دولتی حمل و نقل جاده‌ای و خدمات لجستیک، محموداُف، رئیس بخش اداره کل روابط بین‌الملل وزارت حمل و نقل این کشور در این سفر، معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان را همراهی می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا