Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر نورالله زاده روز یکشنبه در جمع دهیاران و کارآفرینان شهرستان خوشاب افزود: دولت با همکاری مجلس شورای اسلامی رشد فراگیر در جوامع محلی را به عنوان یک سیاست دنبال می‌کند.
وی اضافه کرد: رشد فراگیر به این معنی است که همه بخش‌های مختلف شامل کشاورزی، صنعت و گردشگری را در بر بگیرد و مناطق مختلف کشور و جوامع محلی نیز از رشد برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید گفت: در سالهای گذشته مدیران به دنبال توسعه مناطقی خاص بودند که امروز با تغییر نگرش‌ها تحقق رشد متوازن و فراگیر پیگیری می شود.
نورالله زاده ادامه داد: دولت با کمک مجلس شورای اسلامی، توسعه مناطق روستایی را با نگاه به رونق کسب و کار در دستور کار قرار داده است.
وی عنوان کرد: در سنوات گذشته خدمات زیر ساختی و امکانات رفاهی در روستا ایجاد شده اما تاکنون کسب وکار در این محیط‌ها فراهم نشده که دولت دوازدهم ایجاد کسب وکار در روستاها را به عنوان محور توسعه آغاز کرده است.
وی افزود: ظرفیت‌ها و مزیت های فراوانی در بخش کشاورزی، خدمات، فناوری و گردشگری در مناطق روستایی وجود دارد و صندوق کار آفرینی امید از طرح‌های دارای توجیه اقتصادی حمایت می‌کند.
فرماندار خوشاب نیز گفت: استقرار صندوق کارآفرینی امید در شهرستان خوشاب علاوه بر رونق کسب و کارهای خُرد زمینه جذب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری را فراهم می‌کند.
حسن ابارشی افزود: شهرستان ۴۰ هزار نفری خوشاب از قطب‌های کشاورزی خراسان رضوی است که با استقرار صندوق کارآفرینی امید در این شهرستان بستر مناسبی برای پرداخت تسهیلات به کارآفرینان ایجاد می‌شود.
سلطان آباد، مرکز شهرستان خوشاب در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است. این شهرستان دارای ۷۰ روستاست و ۳۲ هزار نفر از جمعیت خوشاب ساکن روستاها هستند.

خوشاب که پیشتر یکی از بخشهای شهرستان سبزوار بود در چارچوب تقسیمات کشوری مهر ماه ۱۳۸۹ به شهرستان ارتقاء یافت.

۸۱۴۵/۷۴۹۵/‏۱۹۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سبزوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد و هر جایی که آرامش و امنیت صنعتی باشد در آن‌جا سرمایه‌گذاری افزایش می‌یابد.

حسین فتحی روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: سال جاری هفته کار و کارگر را در حالی گرامی می‌داریم که به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است.

وی افزود: دشمن به دنبال فروپاشی اقتصادی است و راهبرد ما هم تولید است  که این تولید با مشارکت مردم و کارگران تحقق می‌یابد.

فتحی ادامه داد: اگر امروز دنیا در حمله‌ موشکی ایران به اسرائیل، مات و مبهوت مانده و رژیم صهیونیستی مقابل اقدامات ایران خوار و خفیف شده است در گرو تلاش و محصول همین کارگران این گ است.

وی بیان کرد: حمله‌ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی بحران اقتصادی و نظامی و فضای مایوس کننده‌ای برای ارتش اسرائیل ایجاد کرده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هر کارخانه‌ای که در کشور ساخته می‌شود نوعی عبادتگاه است که کارگران در آن عبادت می‌کنند و روزی حلال خود را درآورده و چرخ‌های اقتصادی کشور را به حرکت در می‌آوردند.

وی تاکید کرد: ظلم به کارگر فقط عدم پرداخت حقوق مناسب نیست بلکه نبودحفظ کرامت، اقتدار، عزت و امنیت شغلی کارگران نیز ظلم در حق آن‌ها است.  

وی عنوان کرد: علارغم تبلیغات و تحرکات معاندین و بیگانگان که در استان و کشور ما انجام گرفت تا مشکلی برای واحدهای تولیدی صنعتی ایجاد کنند، اما کارگران همواره ما را سربلند کردند و هرگز مطالبات صنفی کارگران هرگز به اغتشاشات تبدیل نشد.

وی اظهار کرد: رکن جهش تولید کارگر است، مقام معظم انقلاب نیز کارگران را به ستون فقرات اقتصاد تشبیه کرده است. شعار سال جاری نیز که به مشارکت مردم اشاره دارد در واقع نشان‌دهنده‌ی اهمیت حضور کارگران در اقتصاد و افزایش تولید در کشور است.

فتحی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار انجام گرفت، افزود: اولین اقدام دولت سیزدهم که ریاست جمهوری نیز به آن تاکید کرد، بحث اشتغال است.

وی تاکید کرد: سال گذشته هدفگذاری ایجاد یک میلیون شغل با برنامه‌ریزی موثر و اقدامات انجامی توسط وزارت کار محقق شد، سال جاری نیز این وزارتخانه مصمم است تا با ایجاد اشتغال بالغ بر یک میلیون نفر، نرخ بیکاری را همچنان کاهش دهد و بستر اشتغال فارغ التحصیلان را فراهم کند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی بحث تعهد اشتغال رشد ۱۴۰ درصدی داشته است در سال گذشته ۴۷ هزار ۱۶۵ هزار تعهد اشتغال توسط واحدهای تولید، صنعتی، تعاونی و بخش‌های خصوصی انجام گرفته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: بیش از ۶۱ هزار ۸۶۹ در سال گذشته در سامانه‌ی ملی رصد بر خط و بر اساس کد ملی ثبت شده و سپس برای صحت سازی آن‌ها در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکورد ۷.۴ درصدی نرخ بیکاری، پایین‌ترین نرخ بیکاری طی ۱۰ سال اخیر را رقم زده و این روند کاهشی هر روز نسبت به دیروز بیشتر به چشم می‌خورد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تعاون بیش از ۳۴ درصد اشتغال جدید یعنی ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۱۴۰۲ در استان صورت گرفته است، 

مشاغل خانگی پیشران اقتصادی در آذربایجان شرقی

وی بیان کرد: مشاغل خانگی مزیت‌های زیادی دارد که با اعتبار کم می‌توانند بیشترین سود را داشته باشند و آذربایجان شرقی سهم خوبی را در ایجاد مشاغل خانگی در کشور دارد.

فتحی افزود: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان آذربایجان شرقی در سال گذشته افزون بر ۲۰۴ میلیارد تومان بوده که برای هشت هزار ۸۶۹ نفر پرداخت شده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص رکورد آذربایجان شرقی در صدور مجوز مشاغل خانگی گفت: بیش از ۷۰۰۰ هزار مجوز در سال ۱۴۰۲ برای مشاغل خانگی صدور شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب