Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-04@08:20:50 GMT

سودی که بازی‌ها نصیب این شرکت‌ها کردند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۸۹۵۶

سودی که بازی‌ها نصیب این شرکت‌ها کردند

ایتنا - شرکت‌های توسعه دهنده اپلیکیشن‌های بازی بسیاری در جهان وجود دارند که همواره فعالیت آنها منجر به کسب درآمد هنگفتی می‌شود.
شرکت‌های توسعه دهنده اپلیکیشن‌های بازی در جهان در سال‌های اخیر درآمد هنگفتی را از توسعه، ارائه و انتشار اپلیکیشن‌های بازی و فعالیت در صنعت گیمینگ به جیب زده‌اند که حالا بر اساس گزارشی که در وب سایت digitalinformationworld آمده است، شرکت‌های سهامی عام متعددی در جهان هستند که بیشترین درآمد را از ارائه نرم‌افزارهای بازی و گیمینگ در سال ۲۰۱۸ میلادی کسب کرده‌اند که در زیر به ترتیب از جایگاه نخست تا دهم ذکر شده است:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت چینی تِن‌سنت:
 ۱۹.۷ میلیارد دلار
۲. سونی: ۱۴.۲ میلیارد دلار
۳. مایکروسافت: ۱۲.۸ میلیارد دلار
۴. اپل: ۹.۵ میلیارد دلار
۵. اکتیویژن و بلیزارد: ۶.۹ میلیارد دلار
۶. گوگل: ۶.۵ میلیارد دلار
۷. نت ایز: ۶.۲ میلیارد دلار
۸. ای اِی: ۴.۳ میلیارد دلار
۹. بوندای نامکو: ۲.۷ میلیارد دلار
 
طبق نمودار بالا، شرکت ژاپنی سونی موفق شده است از بزرگترین رقیب خود یعنی مایکروسافت که هر دو توسعه دهنده کنسول‌های بازی پلی استیشن و ایکس باکس و بازی‌های مربوط به آن هستند، سبقت بگیرد و درآمدزایی و سودآوری خود را به میزان قابل توجهی نسبت به آن افزایش دهد. همچنین سونی و مایکروسافت، هر دو جایگاه بالاتری در مقایسه با شرکت اپل قرار گرفته‌اند.

این آمارها که از سوی مؤسسه آماری و تحقیقاتی statista منتشر شده است، نشان می‌دهد در مجموع بالغ بر ۸۲ میلیارد دلار در صنعت گیمینگ و بازی‌های موبایلی و کامپیوتری در جهان در گردش است که در مقام خود برای اقتصاد جهان و ارتقای سایر بخش‌های اقتصادی بسیاری از کشورها بسیار حائز اهمیت است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت اپل گیم اپلیکیشن بازی کنسول بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کافی‌شاب‌های زنجیره‌ای استارباکس که دوره سه ماهه منتهی به 31 مارس 2024 را به عنوان سه ماهه دوم در تقویم مالی در نظر می‌گیرد، ترازنامه خود را اعلام کرد.
 
بر این اساس، درآمدهای شرکت در بازه زمانی ژانویه تا مارس با کاهش 2 درصدی به صورت سالانه به حدود 8.6 میلیارد دلار رسید. انتظارات بازار این بود که شرکت در این دوره 9.1 میلیارد دلار درآمد داشته باشد.
 
فروش فروشگاه‌های مشابه استارباکس که انتظار می‌رفت در این دوره افزایش یابد نیز اولین کاهش خود را از پایان سال ۲۰۲۰ به ثبت رساند و چهار درصد کاهش یافت. ترافیک فروشگاه‌های استارباکس نیز شش درصد کاهش یافته است.
 
سود هر سهم این شرکت که در بازه زمانی ژانویه-مارس سال گذشته 79 سنت بود، در مدت مشابه سال جاری به 68 سنت کاهش یافت. انتظار می‌رفت این شرکت به ازای هر سهم 79 سنت سود داشته باشد.
 
لاکسمن نراسیمهان، مدیرعامل استارباکس، در کنفرانس مجازی سرمایه‌گذاران که پس از اعلام ترازنامه شرکت برگزار کرد، گفت: "عملکرد ما در این سه ماهه ناامیدکننده بود و انتظارات ما را برآورده نکرد."
 
نراسیمهان با تاکید بر اینکه آنها با فضای کاری چالش برانگیز مواجه بودند، توضیح داد که باد مخالف در سه ماهه قبل ادامه داشت.
 
نراسیمهان با بیان اینکه همچنان شاهد نوسانات اقتصادی در خاورمیانه هستیم، اظهار داشت که به فرصت‌های رشد بلندمدت منطقه امیددارند.
 
نراسیمهان ماه گذشته اعلام کرد که بنیاد استارباکس و گروه الشایا مستقر در کویت، که حقوق عملیاتی این شرکت در خاورمیانه را در اختیار دارد، 3 میلیون دلار به تلاش‌های بشردوستانه برای ارائه کمک‌های غذایی در غزه و آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK) اهدا کردند.
 
مدیران استارباکس کاهش فروش در سه ماهه قبل را ناشی از تحریم شرکت به دلیل «تصور نادرست» از نگرش شرکت نسبت به اسرائیل دانستند.

 

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد