Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا جعفری گفت:‌ آمار شناسایی آسیب‌ها توسط اورژانس افزایش یافته به گونه‌ای که شاهد افزایش شناسایی 25 درصدی آسیب‌ها هستیم.

اخبار اجتماعی- وی  ادامه داد:‌در این شناسایی‌ها مشخص شده که به ترتیب کودک آزاری،‌همسرآزاری، سالمند آزاری، معلول‌آزاری و همچنین خودکشی بیشترین آمار و مراجعه به اورژانس اجتماعی کشور را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: این افزایش آمار به معنی رشد آسیب‌ها در جامعه نیست بلکه به معنی معرفی خدمات به جامعه هدف، ارائه آموزش‌های اولیه و آگاه سازی آنها با حقوق و قوانین خود است. به طوری که با مراجعه به مهدها ومدارس توانسته‌ایم میزان آگاهی این جامعه را نسبت به حقوقشان افزایش دهیم.

جعفری ادامه داد: در حال حاضر شهرهای با جمعیت بیش از 50 هزار نفر می‌توانند اورژانس اجتماعی داشته باشند البته این پایگاه‌ها در برخی موارد در شهرهایی با جمعیت کمتر نیز با توجه به رشد آسیب‌های اجتماعی راه‌اندازی می‌شوند.

وی با اشاره به راه‌اندازی 150 مرکز اورژانس اجتماعی در سال گذشته گفت: در احداث این پایگاه‌ها رشد 77 درصدی داشته‌ایم. این در حالی است که باید ظرفیت ساماندهی و توانمندی خود را در بحث مشارکت سمن‌ها و شرکای اجتماعی گسترش دهیم. 

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: توسعه و مشارکت‌پذیری سمن‌ها از اقدامات اساسی ما در سال جاری خواهد بود به طوری که باید افراد در معرض مخاطره را شناسایی کنیم تا این آسیب‌ها شکل نگرفته و عمیق نشوند. 

جعفری گفت: 22 خانه امن برای زنان در معرض آسیب و خشونت‌های خانگی ایجاد شده به طوری که در سال گذشته بیش از هزار و 600 نفر از این خانه‌ها خدمات دریافت کرده‌اند.

وی  در مورد آخرین آمار خشونت خانگی گفت:‌ شناسایی‌ها بیشتر شده اما به معنی افزایش خشونت نیست زمانی که خانه امن احداث می‌شود در مقابل، آگاهی و مراجعه زنان به آن بیشتر می‌شود در نتیجه خدمات بیشتری می‌گیرند و این به معنی افزایش خشونت خانگی نیست. 

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مراجعه زنان در معرض خشونت در سنین بالا بیشتر است، گفت:‌ بیشتر این خشونت‌ها تدافعی و عکس‌العملی بوده و 84 درصد این زنان که به خانه‌های امن مراجعه کردند بیشتر کم سواد یا بی‌سواد بوده‌اند.

جعفری  در پایان گفت: برنامه‌هایی برای افزایش و توسعه پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در سال جاری داریم تا در تمام شهرهای که آسیب‌های اجتماعی در آن بالاست و نیاز به اورژانس اجتماعی است برای کیفی‌سازی خدمات و افزایش آگاهی جامعه هدف، این مراکز راه‌اندازی شوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خودکشی بهزیستی رضا جعفری خانه های امن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسراهای نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سراها و… را چندین برابر افزایش دهیم.

کد خبر 6093144

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان