Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن هانی زاده»،  کارشناس مسایل خاورمیانه، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص جانشین موگرینی گفت: در این خصوص که با تغییر مسئول سیاست خارجه اروپا رویکرد آنها در قبال ایران تغییر خواهد کرد باید بگویم مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا نقش چندانی در تغییر سیاست کلان اتحادیه اروپا در قبال ایران ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تجربه گذشته نشان می دهد که سیاست گذاری های اتحادیه اروپا به صورت جمعی اتخاذ می‌شود و مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا مجری این سیاست ها است.

اوادامه بیان کرد: نگرش مسئول جدید اتحادیه اروپا در مقایسه با سایر مسئولین گذشته یک نگرش کاملاً منصفانه است. به نظر می رسد تلاش‌هایی صورت خواهد گرفت که روابط ایران در آینده با اتحادیه اروپا در سطح قابل قبولی باقی بماند. این احتمال وجود دارد که مسئول جدید روابط خارجی اتحادیه اروپا بتواند شرایطی فراهم کند که بندهای برجام در آینده اجرایی و عملیاتی شود. با اینکه در گذشته خانم موگرینی تلاش های مثبتی انجام داد اما این تلاش ها کافی نبود. مسئول جدید روابط خارجی اتحادیه اروپا می تواند کم کاری های گذشته اتحادیه اروپا را جبران کند و شرایط عملی شدن بندهای برجام را فراهم نماید.

هانی زاده در خصوص سرنوشت اینستکس گفت: تاکنون اتحادیه اروپا تعهدات خود در خصوص ایران را عملیاتی نکرده است و به شیوه های گوناگون، برای شانه خالی کردن از تعهدات خود متوسل شده و بهانه جویی های اتحادیه اروپا مخصوصا انگلیس، فرانسه و آلمان تاکنون کاملاً آشکار بوده است. هدفشان این است که با طولانی کردن روند مذاکرات در اجرایی کردن خط تبادل مالی کم کاری و این پروسه را طولانی کنند.

او گفت: به نظر می رسد همان ضرب العجلی که ایران برای اروپا تعیین کرده موجب خواهد شد که اتحادیه اروپا در سیاست های خود نسبت به ایران و برجام، تغییراتی ایجاد کند.

خبرنگار: محبوبه رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان اتحادیه اروپا انگلیس ایران فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جماران؛ ​جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه گفت انتظار می‌رود چند کشور اروپایی تا پایان ماه مه میلادی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشورها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشورهای ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این 8 کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است