Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:03:35 GMT

سنندج صاحب هفت باغ فرهنگی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۲۰۵۰

سنندج صاحب هفت باغ فرهنگی می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه هم اکنون این استان هم اکنون ۲۲ طرح در ۲۰ محله هفت شهر طرح بازآفرینی شهری در دست اجرا دارد افزود: پروژه انبار غله بزرگترین طرح بازآفرینی کشور است که می‌تواند همه دستگاه‌ها ی استان را در برنامه‌ای جامع هماهنگ و به بازتولید فضاهای فرهنگی و تفریحی یاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدصدیق ثابتی اظهار داشت: این پروژه در صورت نهایی شدن، در مساحتی درحدود ۲۸ هکتار که با اراضی پیرامونی به ۳۲ تا ۳۴ هکتار، اجرا می‌شد.

وی با اشاره به اینکه محدوده انبارغله در واقع زمین‌هایی با کاربری خاکستری هستند که در اطراف آنها زمین‌های دولتی قرار گرفته اند، اضافه کرد: زمین‌های با کاربری خاکستری زمین‌هایی هستند که زندان و انبار سوله در آن ایجاد شده که نه تنها خدماتی برای شهر ندارند بلکه بخشی از نفس شهر را هم می‌گیرند.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: در حال حاضر طرحی تهیه شده که این زمین‌ها به شهر برگردانده شود تا از آنها برای کاربری‌های فرهنگی، مسکونی، تجاری و گردشگری استفاده شود.

ثابتی با بیان اینکه تاکنون فاز یک مطالعات پروژه انبار غله به طور کامل تمام شده است، گفت: در حال تهیه طرح جامعی هستیم تا پس از آماده سازی در کمیسیون ماده ۵ ارائه شود و با دریافت مجوزهای لازم این پروژه اجرایی شود.

وی افزود: به دلیل اینکه بیشتر زمین‌های این محدوده، اوقافی است باید در کارگروه ملی وقف نیز مورد بحث قرار بگیرد و با رسیدن به طرح جامی سه بعدی افق پنج ساله‌ای برای آن تعیین شود.

ثابتی گفت: بر اساس برنامه‌ای که برای این پروژه تاکنون تهیه شده، قرار است این مساحت ۳۲ هکتاری به هفت باغ تبدیل شود، که شامل باغ معماری، باغ آئین، باغ هنر، باغ مجسمه، باغ سینما و باغ کتاب و مجتمع اقامتی و تفریحی می‌شود.

وی افزود: همچنین املاکی با کاربری مسکونی تجاری داخل آن ایجاد می‌شود تا مجموعه خدماتی، رفاهی و مسکونی کاملی را تشکیل دهد.

سالانه ۲۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری در کشور هزینه می‌شود که ۱۰۰ هزار میلیارد ریال از این میزان اعتبار از سوی بخش خصوصی، ۷۰ هزار میلیارد ریال از سوی شهرداری‌ها و ۸۰ هزار میلیارد ریال نیز از سوی دولت هزینه می‌شود که اعتبار تمام طرح‌های اجرا شده در کردستان از محل منابع دولتی تأمین شده است.

هم اکنون ۳۰ درصد جمعیت شهری کشور شامل ۱۹ میلیون نفر از ۵۶ میلیون نفر جمعیت شهری در مناطق و محلاتی با بافت فرسوده، تاریخی و ناکارآمد زندگی می‌کنند و این میزان در استان کردستان حدود ۵۰ درصد از جمعیت یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری است.

در سال ۹۰ و بر اساس مصوبه دولت دهم چند روستای بزرگ کردستان به شهر تبدیل شد که کارشناسان حوزه عمران شهری معتقدند این موضوع بدون مطالعه و کار کارشناسی صورت گرفت و تبعات بدی داشته و به گسترش پدیده حاشیه نشینی و روی آوری مردم به سمت حاشیه شهرها کمک شایانی کرده است.

نایسر، ننله و حسن آباد، تقتقان، فرجه در سنندج، شهرک امام خمینی (ره) و محله در قلعه، محله تازه آباد در سقز و محله تفینی در مریوان از جمله مناطق استان است که در قالب طرح بازآفرینی شهری ساماندهی می‌شوند.

در استان کردستان می‌توان از سنندج و مریوان به عنوان ۲ شهری که بیشترین میزان حاشیه نشینی را دارند، نام برد اگر چه در دیگر شهرهای استان هم این پدیده در حال افزایش است.

۳۰۳۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۲۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان

 مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان اظهار کرد: در رویداد «شروع» نیاز‌های فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مسئله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیات علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

نوید رضایی ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تامین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

رضایی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعداد‌های علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاورد‌های علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان