Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: داورخانه بیمارستان‌های سطح استان به پیمانکار بخش خصوصی واگذار شده و آمار کشفیات قاچاق دارو در این بخش بالاست. ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بابک قطبی پیش‌از ظهر امروز در نشست خبری روسای کارگروه‌های زیرمجموعه کمیسیون برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اصحاب‌رسانه استان، کالای قاچاق را آسیب‌رسان به اقتصاد جامعه دانست و اظهار داشت: آسیب کالاهای سلامت‌محور علاوه بر آسیب اقتصادی، سلامت جامعه را نیز تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قاچاق محصولات سلامت‌محور، تأثیرات غیرقابل جبرانی را بر سلامت مصرف‌کنندگان می‌گذارد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با بیان اینکه وظیفه ما در خصوص برخورد با این پدیده شوم چند برابر می‌کند، گفت: برخورد با این پدیده نیازمند چهار استراتژی اجرایی است.

وی نخستین اقدام را ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه در خصوص خرید اقلام سلامت‌محور دانست و تصریح کرد: در این راستا طی یک‌سال اخیر 16 هزار و 369 نفر در کلاس‌های آموزشی شرکت کرده و در این دوره‌ها تمرکز ویژه‌ای بر دانش‌آموزان و دانشجویان لحاظ شد.

قطبی برپایی 198 کارگاه و برگزاری 10 جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا را از دیگر اقدامات شایان توجه دانست و ادامه داد: بالغ بر چهار هزار و 200 نفر آموزش دیدند.

وی با ذکر اینکه یکی از بحث‌های مفید در راستای ارتقاء فرهنگ عمومی، ایمان آوردن به تولیدات داخلی است، خاطرنشان کرد: این محصولات از مجاری و کنترل‌های خاص نظارتی عبور کرده و به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان توضیح داد: مصرف‌کنندگان جهت اطمینان از اصالت محصولات خارجی می‌توانند از طریق سامانه تی تک، ارسال کد کالا به شماره 20008822 و استعلام از طریق آدرس اینترنتی تی تک نسبت به سلامت و اصالت کالای مصرفی اطمینان حاصل کنند.

وی با تأکید بر برخورد قانونی با محصولات کشف شده، تصریح کرد: در سال گذشته 205 پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی شده که این رقم در سه ماهه نخست سال 98 حدود 40 پرونده بوده و گویای توجه ویژه به برخورد با قاچاق کالاهای سلامت‌محور است.

اردبیل| محموله داروی دامی قاچاق در اردبیل کشف و ضبط شداختصاصی|تازه‌ترین جزئیات از ساخت داروی "درمان تومور مغزی" توسط متخصصان ایرانیسمنان| 6 هزار قلم انواع داروهای دامی فاسد در آرادان کشف شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با ذکر اینکه در راستای تشدید نظارت‌ها در سال 97 اقداماتی صورت گرفت، افزود: 85 هزار و 684 بازدید از سطح مراکز عرضه، 2405 مورد نظارت از داروخانه‌ها و در نهایت 89 هزار و 64 بازرسی در سطح استان انجام شده است.

وی یکی از اقدامات مناسب صورت گرفته در حوزه مبارزه با قاچاق را انجام بازدیدهای مشترک با همکاری سایر سازمان‌ها دانست و ادامه داد: در سال گذشته 3 هزار و 47 مورد گشت مشترک از مراکز انجام شد.

قطبی با اعلام اینکه نظارت‌ها می‌طلبد که هوشمندانه اقدام شود، اظهار کرد: در این راستا سامانه‌ای فعال شده که باید تمام داروخانه‌های سطح استان جهت ادامه فعالیت در این سامانه ثبت‌نام کنند که در صورت عدم تطابق خروجی و ورودی دارو، نظارت و برخورد لازم  با متخلفین لحاظ می‌شود.

به گفته وی شناسنامه‌دار کردن محصولات تنها راه اطمینان از صحت یک کالا است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در بحث مکمل‌های ورزشی گفت: در سال گذشته 294 میلیون ریال مکمل‌ و داروهای غیرمجاز کشف شد.

وی با اذعان به اینکه داروهای مکمل باید در داروخانه‌ها عرضه شود تا نسبت به اصالت آن اطمینان داشت، تصریح کرد: شهروندان از طریق سامانه 190 می‌توانند تخلفات حوزه کالاهای سلامت‌محور را اطلاع دهند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص افزایش قسمی از آمار کشفیات قاچاق دارو در استان، توضیح داد: داورخانه بیمارستان‌های سطح استان به پیمانکار بخش خصوصی واگذار می‌شود که گاهاً در حین انتقال و جابجایی داروخانه به مکان دیگر، ضبط دارو پیش می‌آید که ظن قاچاق را پیش می‌آورد و به همین خاطر آمار این بخش بالاست.

وی با ذکر اینکه قبل از تحریم 25 قلم دارو را کمبود داشتیم، یادآور شد: خوشبختانه وضعیت کمبود دارو در استان مانند پیش از تحریم است و کردستان جزو استان‌هایی است که در زمینه داورهای اساسی کمبودی ندارد.

قطبی با بیان اینکه تنها 3 درصد دارو طی سال 97 از طریق واردات تأمین شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه 97 درصد دارو در خود کشور تولید می‌شود.

انتهای پیام/ن

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی عصر امروز در نشست شورای اداری استان هرمزگان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس تجربه حکمرانی متعالی ما شاهد همکاری‌های بسیار سازنده‌ای بین نمایندگان قوا در استان هرمزگان هستیم و همین امر موجب شده است با تمرکز و همدلی بسیاری از مسائل استان رفع و رجوع شود.

وی افزود: دادگستری استان هرمزگان در حوزه قاچاق سوخت، مسائل گمرکی و اموال تملیکی، صدور اسناد اراضی کشاورزی و مسکونی و همچنین مسائل امنیتی کارهای ویژه‌ای را در استان انجام داده و همیشه در تمام مسائل با مجموعه دولت همراهی کافی و کامل را داشته است.

استاندار هرمزگان ادامه داد: در حوزه مسکن تعهد استان ۶۶ هزار واحد است که از این بین ۲۰ هزار واحد مسکونی به اضافه ۱۱ هزار قطعه زمین تحویل مردم شده است و ۳۸ هزار واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن نیز به صورت ویلایی در حال ساخت هستند.

دوستی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مسکونی‌سازی جزایر و افزایش جمعیت سواحل گفت: ۱۰ شهر جدید ساحلی در استان جانمایی شده است که کلنگ دو شهر از آن‌ها در سفر رئیس جمهور به استان بر زمین خورد و امیدواریم در دولت سیزدهم بتوانیم این شهرها را به اتمام برسانیم.

وی کمبود تخت‌های بیمارستانی را یکی از چالش‌های اصلی استان هرمزگان برشمرد و عنوان‌کرد: برای حل این مشکل از ابتدای دولت تمرکز ویژه‌ای روی تکمیل ۷ بیمارستان در استان گذاشتیم که سه بیمارستان از آن‌ها به اتمام رسید و در تلاش هستیم بقیه بیمارستان‌ها را هم به اتمام برسانیم که در این صورت سرانه تخت‌های بیمارستانی استان هرمزگان به ۱.۹ که بالاتر از میانگین کشوری است خواهد رسید.

دوستی عنوان‌کرد: بیش از ۴۰۰ روستا در ابتدای دولت با تانکر آبرسانی می‌شد که مشکل آب ۲۵۳ روستا از این جمع مرتفع شده است و به آب پایدار دست پیدا کرده‌اند.

وی با اشاره به دیگر فاکتورهای عملکردی دولت در استان هرمزگان، اظهار کرد: یکی از محوری‌ترین و اصلی‌ترین برنامه‌های ما در استان هرمزگان تلاش برای جذب سرمایه‌گذار است و برای این مهم معرفی مناطق عاری از مجوز، برگزاری تورهای سرمایه‌گذاری و صدور مجوزهای بی‌نام را در دستور کار قرار داده‌ایم که منجر شده است هرمزگان موفق شود رتبه نخست سرمایه‌گذاری را کسب کند.

استاندار هرمزگان، تصریح‌کرد: مسئله حضور اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی استان است و مسئله‌ای نیز تحت عنوان بهنام خودرو داریم که رئیس کل دادگستری استان به صورت ویژه دنبال می‌کنند.

کد خبر 6095178

دیگر خبرها

  • اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت