Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – فاطمه اکبرخانی؛ حمید مقیمی در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به مشکلات ارزی و محدود شدن واردات محصولات آرایشی و بهداشتی اظهار کرد: در شرایط فعلی تحریم‌های داخلی مانند دستورالعمل‌های مختلف و متضاد و نیز مشکلات انتقال ارز بیش از تحریم‌های خارجی برای ما مشکل ایجاد کرده است.

وی از تعدیل 3000نیرو در سال گذشته خبر داد و افزود: محدودیت های ما عمدتا تحریم های داخلی بوده و تحریم های بین المللی تاثیر چندانی بر عملکرد ما ندارد؛ از این رو شرکت های زیرمجموعه انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی ، آرایشی و عطریات ایران در سال 97 حدودا سه هزار نفر نیرو تعدیل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی مشکلات انتقال ارز را دیگر چالش این صنعت دانست و گفت: تا مرداد ماه سال گذشته ارز 4200 تومانی دریافت می‌کردیم و بعد از آن که کالاها گروه بندی شد هیچ گونه ارزی از دولت نگرفته‌ایم و تقریبا 90 درصد واردات ما با ارز آزاد بوده است.

تحریم ها آسیبی به صنعت ما نزد

رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی ، آرایشی و عطریات ایران خاطرنشان کرد: با اعمال تحریم های بین المللی به جز چند مورد کوچک ،90 درصد انجمن وشرکت های زیرمجموعه آن با مشکلی روبه رو نبوده اند.

مقیمی تاکید کرد: عمده مشکلات ما مربوط به تحریم های داخلی، بخش نامه‌ها و قوانینی است که برخی از اشتغال ما در پی آن از بین رفته و شرکت های زیرمجموعه انجمن با افت مالی روبه رو شده‌اند.

رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی با بیان این که 40درصد محصولات آرایشی و بهداشتی تولید داخل است، تصریح کرد: از سال 97 طبق تفاهم نامه با وزارت صمت و سازمان غذا ودارو مقرر شد تا کالاهایی که ارزش افزوده و توجیه اقتصادی دارند، در داخل کشور تولید شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات مشکلات ارز ایران صنعت دولت اشتغال واردات تحریم لوازم آرایشی وارد کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان