Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئيس سازمان شهرداری‌ها و دهياری‌های كشور،‌ توجه ويژه به آموزش‌های تخصصی و توانمندسازی روستاييان جهت راه‌اندازی كسب‌وكارهای جديد و دانش‌بنيان را از محورهای كاری اين سازمان در حوزه مديريت روستايی و دهياری‌ها ذكر نمود.به گزارش بلاغ، مهدی جمالی‌نژاد رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار  با اشاره به جایگاه مهم روستاها در توسعه گفت: امروز توجه به روستاها و حل مشکلات آنها در واقع بازی برد – برد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به آثار توجه به روستاها اشاره کرد و با بیان اینکه شاهد مهاجرت از شهرها به روستاها هستیم، ادامه داد: در صورت توجه به روستاها، ضمن کاهش حاشیه‌نشینی، اسکان غیر رسمی در حومه شهرها نیز کاهش خواهد یافت.

جمالی‌نژاد در زمینه ترویج کارآفرینی در مناطق روستایی اظهار کرد: با توجه به ضرورت و اهمیت رونق اقتصادی و اشتغال روستایی، اقداماتی همچون کمک به تغییر رویکرد متولیان مدیریت روستایی در سطوح مختلف از طریق برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلف به صورت مستمر و براساس برنامه مدون انجام گرفته است و این اقدامات ادامه دارد.

وی تهیه بانک اطلاعاتی طرح‌های کارآفرینی، خلاقانه و نوآورانه در مناطق روستایی کشور شامل شناسایی حدود سه هزار طرح کارآفرینانه و خلاقانه در عرصه‌های روستایی و انتشار طرح‌های کارآفرینی منتخب در قالب دو جلد کتاب با عنوان کارآفرینان برتر روستایی ایران را دیگر اقدام این موضوع برشمرد.

وی در خصوص پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت به طرح‌های درآمدزای دهیاری‌ها گفت: طی دو سال گذشته در قالب پرداخت تسهیلات بانکی به 656 طرح درآمدزای دهیاری‌ها، اعتباری بالغ بر 213 میلیارد تومان تخصیص یافته است که منجر به ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها و فراهم شدن زمینه اشتغال 1670 نفر در روستاهای کشور شده است.

جمالی‌نژاد همچنین در خصوص کمک به توسعه و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری روستایی اظهار کرد: با راه‌اندازی دهیاری‌ها و توجه به توسعه صنعت گردشگری توسط این نهاد، موجبات شکوفایی اقتصاد و رونق اشتغال در روستاها فراهم شده است.

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های گردشگری متنوع مناطق روستایی و نقش آن در ایجاد رونق اقتصادی در روستاها طی سال‌های 95 و 96 برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در 280 روستای هدف گردشگری اعتباری حدود 25 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: جذب بیمه‌شده جدید در این صندوق از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در دولت است. در این مدت، یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید به عضویت این صندوق درآمدند.

بیت‌الله برقراری در دیدار با استاندار زنجان، بیان کرد: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه‌شده داشت، در این دولت تاکنون یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه مردم دارند، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

برقراری ادامه داد: یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم. این در حالی است که با استقرار دولت سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال براساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله اقدامات شاخص است.

استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه های اصلی مدیریت استان است.

محسن افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های مرتبط به حوزه کار و تولید، رتبه‌های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان، وی به گره‌گشایی از مسائل تعاونی‌های مشکل‌دار استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه با همراهی مسؤولان کشوری اقدامات مطلوبی تاکنون انجام شده است.

در پایان این دیدار، از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی زنجان که سه فرزند دارند، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • استخدام ۲۰۰ نفر در دهیاری‌های استان بوشهر
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد