Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر کشور با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال به حداکثر رساندن فشارها و ممانعت از همکاری کشورهای مسلمان و منطقه هستند، گفت: افزایش تعاملات و همکاری‌ها و گسترش مبادلات، سفرها و روابط قوی و گسترده میان کشورها می‌تواند این فشارها را بی اثر کند. تاریخ انتشار: 18:01 - 17 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۱۶۸۳ گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛  عبدالرضا رحمانی‌فضلی در دیدار با محمد بدر ناصر معاون وزیر کشور عراق گفت: در روند ارتقای روابط ایران و عراق، علاوه بر بهبود مستمر خدمت رسانی به زوار خاندان عصمت و طهارت، باید تجارت و فعالیت‌های اقتصادی دو کشور بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور ضمن قدردانی از روند همکاری دو کشور ادامه داد: اقدامات خوبی میان ایران و عراق انجام شده و خصوصاً بعد از سفر رئیس جمهوری ایران به عراق توافقات و تصمیمات خوبی میان دو کشور انجام شده است.
 رحمانی فضلی افزود: تعاملات وزارت کشور دو طرف، در موضوع اربعین بیش از سایر بخش‌ها بوده و در چندسال اخیر که مراسم اربعین باشکوه‌تر و گسترده‌تر انجام می‌شود، روند همکاری‌ها و پیشرفت کار‌ها بسیار خوب بوده است.
وی ضمن اشاره به سفر سال گذشته خود به عراق، توافقات سفر یاد شده را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: دولت عراق این توافقات را اجرا و به خوبی در این زمینه همکاری کرد.
وزیر کشور همچنین به موضوع مرز خسروی و بازگشایی آن اشاره کرد و گفت: به هرحال امسال با رایگان شدن روادید عراق پیش بینی‌ها بر این است که تعداد زوار بسیار بیشتر از سال گذشته خواهد بود که البته به دنبال مدیریت حداکثر تعداد زائرین خواهیم بود، ولی به هرحال باید آمادگی کافی از سوی هردو کشور ایجاد شود.
وی در همین راستا ادامه داد: شرایط اسکان، برقراری امنیت، وسایل حمل و نقل مناسب و همچنین مسیر‌های تردد باید برای تعداد بیشتری از زائرانی که امسال راهی این مراسم خواهند شد، مهیا شود.
وزیر کشور گفت: باید پیش بینی‌ها درست باشد که بتوانیم در بخش‌های مختلف تدارک ببینیم تاکنون سه میلیون نفر مدنظر گرفته ایم، ولی در صورت پیش بینی قطعی برنامه ریزی‌ها بر این اساس انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: تعداد زوار، نظم کار، تدارکات درست و همکاری‌های بین دولت‌ها می‌تواند برای دنیا الگوی مناسبی از همکاری‌ها در سطح وسیعی باشد.
وزیر کشور ضمن پیشنهاد بازگشایی مرز خسروی گفت: در این مسیر مسائل امنیتی دیاله را با همکاری یک دیگر می‌توانیم حل کنیم.
وی همچنین به مرز‌ها سومار و چیلات هم اشاره کرد و گفت: می‌توانیم از امکانات این مرز‌ها نیز برای رفت و آمد زائران فراهم کنیم.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به تردد‌های مرزی دو کشور اشاره کرد و تسریع روند تجارت و مبادلات میان دو کشور را خواستار شد.
وزیر کشور در پایان ضمن اشاره به اینکه دشمن مشترک ما آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال به حداکثر رساندن فشار‌ها و ممانعت از همکاری کشور‌های مسلمان و منطقه است، خاطرنشان کرد: افزایش تعاملات و همکاری‌ها و گسترش مبادلات، سفر‌ها و روابط قوی و گسترده میان کشور‌ها می‌تواند این فشار‌ها را بی اثر کند.

در ادامه این دیدار محمد بدر ناصر معاون وزیر کشور عراق، با اشاره به وجه مشترک دو کشور در مبارزه با تروریسم و تاکید بر اینکه تمام تلاش‌ها در مسیر اربعین و برای سربلندی پرچم امام حسین (ع) و تعظیم شعائر اسلامی است، گفت: پیگیری‌ها برای برقراری و تأمین امنیت زائران ادامه دارد و اقدامات مؤثری در جاده بغداد به سامره برای برقراری امنیت انجام شده است.
وی افزود: در مرز منظریه (خسروی) نیز شبانه روز تلاش می‌کنیم تا امنیت کامل برقرار شود و ان شاءا... تلاش می‌کنیم تا این مرز بازگشایی شود.
بدر ناصر در ادامه با اشاره به اینکه امسال باید دو نکته بیش از پیش در خدمات رسانی به زائران اربعین مورد توجه قرار گیرد، گفت: باید پیش بینی دقیقی درخصوص تعداد زوار داده باشیم تا امکانات کافی برای تمامی زائرین درنظر گرفته شود؛ چرا که هرگونه کمبود احتمالی و اختلال در کار‌ها موجب سوءاستفاده دشمنان می‌شود.
وی افزود: با توجه به گرمای هوای امسال باید زمینه حمل و نقل خصوصاً برای کودکان و افراد مسن فراهم شود.
بدر ناصر اشاره کرد: سال گذشته بیش از دو میلیون زائر داشتیم که سیستم حمل و نقل ما جوابگوی آن‌ها نبود، امسال با افزایش میزان زائران اربعین نیازمند بهبود کیفیت و کمیت سیستم‌های حمل و نقلی هستیم.
معاون وزیر کشور عراق همچنین ضمن ابلاغ سلام گرم وزیر کشور عراق از مهمان نوازی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران قدردانی و ابراز امیدواری کرد تا دوباره میزبان وزیر کشور ایران در بغداد باشد. دکتر رحمانی فضلی نیز معاون وزیر کشور عراق را مأمور ابلاغ سلام و تهیت به وزیر کشور عراق نمود و از وی برای سفر به ایران دعوت کرد.
گفتنی است؛ پس از این دیدار، تفاهم نامه دوجانبه اربعین با حضور معاونین وزرای کشور ایران و عراق امضا شد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر کشور عبدالرضا رحمانی فضلی همکاری و پیشرفت اربعین حسینی ویزا و گذرنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۰۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه در این دیدار با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ ایران را مطابق با حق دفاع مشروع ایران دانست.

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از حمایت و مواضع فدراسیون روسیه در محکومیت اقدام غیرقانونی و ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدام مشروع ایران در پاسخ به گستاخی این رژیم اظهار داشت: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشورهای غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است.

وزیر دفاع ایران با اشاره به تحرکات ناتو و برخی کشورهای غربی در توسعه به شرق و حضور در جغرافیای امنیتی شانگهای بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای برای رفع تهدیدات مشترک تاکید نمود.

سرتیپ ستاد دکتر محمدرضا آشتیانی با اشاره به سوابق طولانی مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور بر توسعه مناسبات فی مابین جهت استحکام ثبات و امنیت در منطقه و نفی یک جانبه گرایی در روندهای جهانی تاکید نمود.

دو طرف در عین حال با توجه به تجربه موفق دو کشور در مقابله با تروریسم در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت مقابله با تهدیدات تروریستی، تجزیه طلبی و افراط گرایی که از اهداف اصلی سازمان همکاری شانگهای نیز می باشند تاکید کردند.

وزرای دفاع ایران و روسیه با تاکید بر اینکه تحولات منطقه قفقاز جنوبی برای منافع مشترک دو کشور حائز اهمیت می باشد تصریح کردند: حضور بازیگران فرا منطقه ای و مداخله گر در این مناطق بر خلاف منافع مشترک دو کشور می باشد و فرمت منطقه ای ۳+۳ که با حضور کلیه کشورهای منطقه قفقاز در حال اجرا می باشد چارچوبی مناسب برای حل و فصل مشکلات می باشد.

 

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان