Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: تعامل پلیس با رسانه‌ می‌تواند در تامین امنیت و کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار باشد.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، سرهنگ علی اکبر حیدری، در بازدید از خبرگزاری ایسنای خراسان جنوبی اظهار کرد: باید تمام دستگاه‌ها در کنار یکدیگر و با هم افزایی و وحدت فعالیت کنند تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مجموعه‌های مختلف به طور شبانه روزی فعالیت می‌کنند تا امنیت بر جامعه حاکم شود و یکی از مجموعه‌هایی که با تلاش خود در این راستا فعالیت می‌کند، رسانه است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی اظهار کرد: تعامل پلیس با رسانه‌ می‌تواند در تامین امنیت و کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار باشد.

حیدری با بیان اینکه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی آمادگی انعقاد تفاهم نامه با جهاددانشگاهی در اجرای بهتر اقدامات در حوزه اجتماعی و فرهنگی را دارد، تصریح کرد: پلیس آمادگی انجام طرح‌های پژوهشی مشترک با مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) را نیز دارد.

وی تصریح کرد: امید است با تعامل با مجموعه ایسنا به اهداف مشترک هر دو مجموعه دست یابیم.

 

جلال الدین صادقی، رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این دیدار بر افزایش تعامل با نیروی انتظامی در راستای انجام فعالیت‌های فرهنگی و تولید محتوا در خبرگزاری ایسنا تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار نیروی انتظامی در برقراری امنیت در جامعه، افزود: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مختلفی در طول سال دارد، آماده همکاری مشترک و انعقاد تفاهم نامه با مجموعه نیروی انتظامی است.

مدیر مسئول خبرگزاری ایسنای خراسان جنوبی بیان کرد: در اواسط سال 95 براساس تصویب کارگروه فرهنگی- اجتماعی استان و موافقت معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌جنوبی مسئولیت دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی استان به جهاد دانشگاهی واگذار شد .

صادقی ادامه داد: دبیرخانه علمی آسیب­های اجتماعی ذیل تفاهم نامه با موضوع" افسردگی: گفتگو کنیم." با تمرکز بر گروه بانوان خانه­دار و با هدف توسعه نشاط اجتماعی در اجرای طرح ملی کنترل و کاهش آسیب­های اجتماعی در استان خراسان جنوبی فعال بوده ­است .

وی افزود: فعالیت‌های این دبیرخانه با تمرکز بر بانوان خانه دار به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه با برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و کارگاه‌ها دنبال شد.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: دانشجویان غیربومی که در دانشگاه‌های استان تحصیل می‌کنند، بهترین مروجان فرهنگ این استان در استان‌های خود هستند که تاکنون فعالیت شاخصی برای انتقال فرهنگ از این طریق انجام نشده است.

صادقی یادآور شد: جهاددانشگاهی آمادگی همکاری در این زمینه و انعقاد تفاهم نامه با معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در اجرای برنامه‌های فرهنگی را دارد.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آسیب های اجتماعی اجتماعی و فرهنگی اجرای برنامه های فرهنگی شبانه روزی نیروی انتظامی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • کشف ۲۲ تن برنج احتکار شده در خراسان جنوبی
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال