Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@20:27:06 GMT

# زلزله

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۳۵۴۶۶

# زلزله

زلزله دیروز در مسجد سلیمان بار دیگر هشتگ زلزله را پرکاربرترین هشتگ شبکه‌های اجتماعی در ایران کرد. بلافاصله پس از وقوع زلزله بسیاری از کاربرانی که ساکن این شهر یا شهرهای دیگری که زلزله در آنها حس شده بود درباره‌اش نوشتند. یگانه خدامی

شدت زلزله و حال و هوای مردم و پس از آن نگرانی از وضعیت آنها با توجه به مشکلاتی که در مسجد سلیمان وجود دارد مهم‌ترین موضوعاتی بود که در نوشته‌های کاربران می‌خواندیم:
حسین منجزی: «با همین سرعتی که پریدم تو حیاط اگه توی مسابقه دوی 100 متر المپیک شرکت می‌کردم قطعاً نفر اول می‌شدم»، فانوس: «هنوز تبعات سیل تموم نشده و قرار نیست به این زودى برطرف بشه، خوشحالى از کمتر شدن گردوغبار هم بواسطه بارش هاى خوب هم به کام مردم ننشست، خدایا زلزله»، مهدی: «خوزستان مرد! از بس که جان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..»، نوید: «دیگه الاناست که ستاد بحران اعلام کنه زلزله مسجد سلیمان ما را غافلگیر کرد.»، رسانه نیما: «مردم مسجدسلیمان زیر نفت خوابیدن، وارد شهر بشی بوی نفت و گاز می‌ده اما سهم شون اینه که با یک باد هم سقف خونه بیاد پایین»، هد: «مظلوم‌تر از مسجدسلیمان هم خودشه.»، رامینویچ: «مسجد سلیمان زیرش پر از گازه و من شدیداً به خاطر زلزله‌اش نگران هستم.
سال‌هاست قراره بخشی از شهر رو جابه جا کنند و هنوز هیچ کاری نکردند»، پرویز صمدف: «دوتا عکس از زلزله مسجدسلیمان دیدم و یه لحظه تعجب کردم! تنها 7/5 ریشتر زلزله اومده آثارش شبیه یه زلزله ۷ ریشتریه! اونم در یه کشور زلزله خیز! در نبود اهرم‌های قانونی و اجرایی مناسب در دستان سازمان نظام مهندسی و تلاش مسئولان برای افزایش نرخ تولید مسکن، در نهایت کشور باید هزینه بدهد!»، نرگس: «حالا وقتشه همونجوری که برای نوتردام و سودان غوغا کردین به داد مسجدسلیمان برسین.»، باروک:«مسجد سلیمان شهری که بزرگترین ذخایر گاز و نفت را دارد اما بهره‌ای جز آلودگی نبرده شهری که روزگاری به اولین‌ها مشهور بوده اما در دریای محرومیت غرق شده اولین راه‌آهن ایران، اولین فرودگاه ایران، اولین پالایشگاه خاورمیانه و...اما آخرین در توجه. حتی با وجود زلزله. مظلوم مثل مسجدسلیمان».

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، سی امین دوره جشنواره فیلم سارایوو به تجلیل از ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی می‌پردازد تا از سهم برجسته او در هنر سینما قدردانی کند. این فیلمساز با دریافت جایزه قلب افتخاری سارایوو تجلیل می‌شود و نمایش آثار برگزیده وی در جشنواره در نظر گرفته شده است.

سلیمان سال ۲۰۱۹ مهمان سارایوو بود و فیلم «این حتما بهشت است» وی در پرده فضای باز جشنواره به نمایش درآمد. این فیلم در جشنواره کن در همان سال جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد. وی همچنین سال ۲۰۱۶ به عنوان رییس هیات داوران و سال ۲۰۱۳ به عنوان مهمان در جشنواره حضور داشت.

جووان مریانوویچ مدیر جشنواره گفت: زبان جهانی سینمای سلیمان با ارزش‌ها و احساسات اساسی انسانی صحبت می‌کند؛ ترس و امید، خانه و وطن.

وی از شوخ طبعی، طنز و بینش عمیق وی به عنوان عاملی یاد کرد که توانایی پیچیدگی‌های وجود انسان را دارد و گفت: وی با وضوح و ظرافتی بی‌نظیر، پوچی‌های زندگی را روشن می‌کند و روح و هویت فلسطینی را با سبکی منحصر به فرد به تصویر می‌کشد. اکنون، در تاریک‌ترین زمان‌ها در سرزمین مادری‌اش، کار او به‌عنوان چراغی که ناشی از درک عمل اوست، یادآور قدرت داستان‌سرایی برای گفت‌وگوهای معنادار می‌شود.

سلیمان که سال ۱۹۶۰ در ناصره به دنیا آمد، از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۳ در نیویورک زندگی کرد. وی وقتی در آمریکا بود، ۲ فیلم کوتاه خود «دیباچه‌ای تا پایان یک مناقشه» و «گرامیداشت با انتحار» را کارگردانی و جوایز متعددی را از آن خود کرد.

سال ۱۹۹۴ او در بیت‌المقدس مستقر و از سوی کمیسیون اروپا ماموریت ایجاد یک گروه فیلم و رسانه در دانشگاه بیرسیت به وی سپرده شد.

نخستین فیلم بلند سلیمان با نام «وقایع‌نگاری یک ناپدید شدن» برنده جایزه بهترین فیلم اول جشنواره فیلم ونیز در سال ۱۹۹۶ شد و سال ۲۰۰۲ «مداخله الهی» جایزه هیات داوران و جایزه بین المللی فیپرشی جشنواره کن و همچنین جایزه بهترین فیلم خارجی جوایز فیلم اروپا را کسب کرد.

سال ۲۰۰۷ او به عنوان یکی از ۳۵ کارگردان فیلم سازنده فیلم جمعی برای شصتمین سالگرد کن انتخاب شد و فیلم بلند او «زمانی که می ماند» در سال ۲۰۰۹ در بخش رقابت اصلی جشنواره کن حضور داشت.

سال ۲۰۱۲ او فیلم کوتاه «خاطرات یک مبتدی» را که بخشی از فیلم جمعی با عنوان «۷ روز در هاوانا» بود، به پایان رساند. این فیلم در بخش نوعی نگاه کن به نمایش درآمد. آخرین فیلم بلند او «این حتما بهشت است»، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره کن سال ۲۰۱۹ را برده و جایزه فیپرشی را نیز به خود اختصاص داد.

سلیمان به عنوان عضو هیات داوران در جشنواره‌های متعددی از جمله کن و ونیز شرکت کرده و سال ۲۰۲۰ از سوی وزارت فرهنگ فرانسه نشان لژیون دونور را دریافت کرده است. سلیمان سال ۲۰۲۲ جایزه آکادمی فیلم اروپا در سینمای جهان را دریافت کرد.

این کارگردان در حال حاضر مشاور هنری موسسه فیلم دوحه است.

کد خبر 6087928

دیگر خبرها

  • صعود مسجدسلیمان و حفاری به فینال لیگ برتر گلف
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه
  • زلزله‌ای ۶.۱ ریشتری این کشور را لرزاند (فیلم)
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • آیا مورچه‌ها صدا دارند و چرا صدای مورچه‌ها را نمی‌شنویم؟
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - سپاهان در مسجدسلیمان