Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیدرضا صالحی امیری» روز سه شنبه در نخستین نشست هم اندیشی کمیسیون‌های کمیته ملی المپیک افزود: ورزش ایران در بستر تغییرات است و هیچ نهادی هم مستثنی از این تغییرات نیست زیرا سرعت تغییرات بسیار بالاست.

وی درباره ضروت آینده پژوهی، موضوعی که هنوز به آن توجه نشده است، اظهار داشت: ما هنوز فهمی از تغییرات نداریم و تنها نظاره گر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ورزش ایران نیاز به تبیین الگو داریم که در این مسیر ضرورت آینده پژوهی بیش از بیش احساس می‌شود.

صالحی امیری این را هم گفت: باید رویکرد نخبه گرایی به جای نخبه زدایی را دنبال کنیم و در ورزش ایران این جمع می‌تواند نقشه ٢٠ ساله ورزش ایران تدوین کنند و از رویکرد سلیقه‌ای باید خارج شد.

وی یادآور شد: اکنون دوره مدیریت جمعی عقل گرایی مبتنی بر راهبرد است و باید فراتر از نهادهای ورزشی برای ورزش کشور تصمیم سازی کرد.

صالحی امیری گفت: باید دید همسایگان ایران در آسیا برای ورزش چه برنامه‌ای تدوین کردند و ما باید چه برنامه‌ای تدوین کنیم که در ٢٠ سال آینده بر سکوهای برتر قرار بگیریم.

رئیس کمیته ملی المپیک خطاب به اعضای کمیسیون‌های این کمیته اظهار داشت: ما منتظر طرح‌ها، برنامه‌ها و نقشه راه شما برای آینده ورزش ایران هستیم و معتقدم که این جمع نقش تصمیم سازی در سرنوشت ورزش کشور دارند.

این نشست با حضور اعضای ٢٨گانه کمیسیون‌های کمیته المپیک در آکادمی ملی المپیک در حال برگزاری است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۶۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والیبال ایران و یک درد قدیمی؛ پشت کردن به تیم ملی برای قراردادهای میلیاردی!

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی والیبال نشان داد که آنها به مسائل دیگری به جز پیراهن این تیم فکر می‌کنند!

به گزارش مشرق، با حضور پائز در ایران، تمرینات تیم ملی والیبال جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود و حالا باید امیدوار بود این تیم بتواند به هدفی تقریبا محال یعنی رسیدن به سهمیه المپیک پاریس، برسد. هرچند روی کاغذ، والیبال ایران شانس کسب سهمیه دارد اما واقعیت‌ها چیز دیگری می‌گوید و تیم ملی باید به ۱۰ پیروزی دست پیدا کند تا بتواند مسافر پاریس شود که این تعداد پیروزی حتی برای تیم‌های بزرگ همچون برزیل و لهستان هم کاری بسیار سخت محسوب می‌شود.

با این حال توقع جامعه والیبال از ملی‌پوشان این تیم، تلاش حداکثری برای دفاع از حیثیت والیبال ایران است. بازیکنانی که در لیست نهایی تیم ملی قرار گرفته‌اند باید این نکته را در نظر داشته باشند که پوشیدن پیراهن این تیم، بزرگترین افتخار ممکن برای آنهاست. امروز لیست تیم ملی والیبال اعلام شد و مطابق پیش‌بینی‌ها برخی بازیکنان که هر چه دارند از بازی در تیم ملی بوده است، در این لیست ۳۰ نفره حضور ندارند.

این بازیکنان مصدومیت را بهانه کرده‌اند تا به تیم ملی نیایند؛ اما عجیب اینکه آنها تا آخرین بازی تیم‌شان در لیگ برتر و همچنین لیگ‌های بی‌کیفیت خارجی به میدان رفتند و هیچ خبری هم از مصدومیت آنها نبود!

به نظر می‌رسد واقعیت این است که آنها به دلیل ترس از مصدومیت در تیم ملی و اینکه نتوانند برای فصل بعد قراردادهای میلیاردی امضا کنند، به تیم ملی کشورشان پشت کردند. قطعا اگر تیم ملی شانس بیشتری برای صعود به المپیک داشت این بازیکنان چنین تصمیمی نمی‌گرفتند؛ چرا که حضور در المپیک می‌توانست پیشنهادهای باشگاهی بهتری برای آنها فراهم کند.

یادمان نرفته در دوره‌ای بازیکن مطرح تیم ملی والیبال به دلیل اینکه به آنها پاداش لیگ ملت‌ها داده نشد، خودش را به بیماری زد اما زمانی که پول به او رسید شفا پیدا کرد و برای تیم ملی به میدان رفت!

حالا دیگر نمی‌توان به سرمربی اسبق تیم ملی خرده گرفت. زمانی که بازیکنان باتجربه تمایلی به بازی برای این تیم نداشتند برخی عنوان کردند که دلیل این مسئله حضور بهروز عطایی روی نیمکت تیم ملی است. عجیب آنکه کسانی که حالا منتقد بازیکنانی شده‌اند که از حضور در تیم ملی امتناع کرده‌اند در آن زمان یا سکوت کردند یا به حمایت از بازیکنان انصرافی پرداختند.

مشکل جای دیگریست؛ همانجایی که به صورت سیستماتیک از بازیکن‌سالاری حمایت می‌شد. باید امیدوار بود این بار و در دوره ریاست میلاد تقوی دیگر خبری از بازیکن‌سالاری نباشد. بازیکنی که در دوره مربیگری عطایی به یکباره از همراهی تیم ملی امتناع کرد، نباید بار دیگر به این تیم دعوت می‌شد؛ اما هنوز هم فرصت کافی برای مقابله با این معضل هست؛ در غیر این صورت در روی همان پاشنه قبلی خواهد چرخید.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • مهم ترین خبرهای ورزشی فارس
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • واکنش رنگرز به رقابت حساس گرایی و اسماعیلی
  • امیری: قلعه‌نویی بخواهد در خدمت تیم ملی هستم
  • والیبال ایران و یک درد قدیمی؛ پشت کردن به تیم ملی برای قراردادهای میلیاردی!
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • امیری: از مردم برای رای به صحنه‌های ماندگار بازی با ژاپن تشکر می‌کنم
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود