Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه شهر اصفهان و مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان طی حکمی رییس و اعضای جدید شورای مرکز کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله «سید یوسف طیباطبایی نژاد» نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه شهر اصفهان و مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان طی حکمی رییس و اعضای جدید شورای مرکز کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان را منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در قسمتی از این احکام آمده است: حوزه دیرپا و پربرکت اصفهان همواره در عداد کانون‌های مهم تولید علم و اندیشه و مأمن عالمان و دانشوران بزرگ در جهان اسلام و به ویژه عالم تشیّع بوده و ثمرات و برکات خویش را به جامعه دینی و ایمانی عرضه کرده است.

 

پویایی و پایایی این حوزه مقدّسه نیازمند ارایه راهکارها و تدوین و اجرای فرآیندهای مناسب علمی و پژوهشی و گشودن راه‌های تازه است که ایجاد «دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی» از آن زمره است.

 

بی‌تردید سنّت دیرینه عالمان حوزوی از آغاز تا امروز بر پایه تضارب آرا بوده و این منهج استوار از مراحل آغازین تحصیل تا سطوح عالی دانش اندوزی در حوزه و بیش از همه در فقه و اصول و در سده‌های پیش در سایر علوم معقول و منقول تبلور داشته است.

 

پیرو تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ایجاد و تقویت فضای تضارب آراء و آزاد اندیشی در مراکز علمی و پژوهشی، به ویژه حوزه های علمیه به عنوان اصلی ترین متولی تبیین و نشر آموزه ها و معارف نورانی اسلام به ویژه تأکید معظّم له بر رعایت معیارهای صحیح آزاد اندیشی و مهم‌تر از همه نقطه تعادل میان مرزشکنی و تحجّر و در راستای تداوم فعالیت های دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان، رییس و اعضای جدید این شورا به مدت دو سال منصوب می نمایم.

 

طی این حکم حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی، رئیس دفترتبلیغات اسلامی اصفهان به عنوان رئیس شورا و حجج اسلام محسن جلالی، علیرضا باطنی، عبدالرسول احمدیان، سید حسین مؤمنی، غلامرضا بهرامی، عبدالامیر خطاط، محمد جواد شفیعیان و جناب آقای فریبرز راهدان به عنوان اعضای شورا تعیین شدند.

 

دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی حوزه علمیه اصفهان در پاییز 1390 با حکم حضرت آیت‌الله طباطبائی‌نژاد‌(زیدعزه) در مدرسه صدر بازار تشکیل و پس از آن به طور جدی و با همکاری بی‌دریغ دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان این امر مهمّ پیگیری شد.

 

از سال 1390 تاکنون بیش از 140 کرسی آزاداندیشی، نقد، و نظریه پردازی با موضوعات مختلف در مدارس و مراکز حوزوی حوزه علمیه استان اصفهان برگزار شده است./

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت مسجد قم حجت الاسلام ارزانی زلزله مسجدسلیمان شیراز اردبیل امامزادگان و بقاع متبرکه کرسی های نظریه پردازی دفتر تبلیغات اسلامی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان کرسی های آزاد اندیشی امام جمعه اصفهان کرسی آزاد اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • انتصاب عاطفه خادمی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟