Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@23:50:04 GMT

دانشگاه‌های برتر مهندسی در کانادا کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۳۸۶۳۰

مهندسی یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین رشته‌های تحصیلی در دنیا است که شاخه‌های گسترده و متعددی دارد. تحصیلات تکمیلی کانادا هم جمعیت بزرگی از مهندسان را در خود تربیت کرده است.

 صدها و یا هزاران دانشکده مهندسی در سراسر دنیا وجود دارد که عملکردی بسیار خوب دارند. این دانشکده‌ها دستاوردهای بزرگی دارند که به بهبود جامعه و نحوه زندگی مردم کمک‌های شایانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب یک دانشکده مهندسی خوب می‌تواند در زندگی تحصیلی و حرفه‌ای دانشجویان تأثیرگذار باشد. با این کار دانشجویان اولین گام برای تبدیل شدن به یک فرد حرفه‌ای را برمی‌دارند.

۵ دانشگاه برتر در رشته مهندسی در کانادا به ترتیب زیر هستند:

۱- دانشگاه "تورنتو"

دانشگاه تورنتو یکی از دانشگاه‌های کانادایی است که بالاترین خروجی‌های تحقیقاتی را دارد.

این دانشگاه در سال ۱۸۲۷ میلادی تأسیس شد و در بحث آموزش، نوآوری و تحقیقات از دانشگاه‌های سرآمد است.

در بهترین رکورد این دانشگاه، ۷۳ هزار و ۶۴ دانشجو در پردیس‌های آن تحصیل می‌کنند.

این دانشگاه بسیار معتبر، عضو انجمن دانشگاه‌های آمریکایی نیز است.

۲- دانشگاه "واترلو"

دانشگاه واترلو هم از جمله دانشگاه‌هایی است که خروجی تحقیقاتی بالایی دارد.

در مجموع ۳۶ هزار و ۶۲۶ دانشجو در آن به تحصیل می‌پردازند.

واترلو در خط مقدم نوآوری‌های فناوری در کانادا است و به دانشجویان خود از ۱۲۰ کشور دنیا کمک کرده که آینده خود را بسازند.

این دانشگاه در سال ۱۹۵۷ میلادی تأسیس شده و به خاطر رشته‌های علوم رایانه و مهندسی مطرح است.

۳- دانشگاه "بریتیش کلمبیا"

دانشگاه بریتیش کلمبیا در شهر ونکوور کانادا واقع شده و از سال ۱۹۰۸ میلادی تأسیس شده است.

مجموعاً ۵۲ هزار و ۹۷۰ دانشجو در این دانشگاه به تحصیل می‌پردازند. خروجی تحقیقاتی این دانشگاه به اندازه‌ای بالا است که در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه بندی جهانی QS رتبه ۵۱ جهان را به خود اختصاص داد.

این دانشگاه در موضوعات جغرافیا، مهندسی معدن و موضوعات مرتبط با ورزش برتر است.

۴- دانشگاه "آلبرتا"

دانشگاه آلبرتا در سال ۱۹۰۸ میلادی در شهر " ادمونتون " تأسیس شده و از دانشگاه‌هایی است که به رشد اقتصادی استان خود کمک کرده است.

در مجموع ۳۱ هزار و ۹۲۸ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

این دانشگاه هم خروجی تحقیقاتی خوبی دارد.

۵- دانشگاه "مک‌گیل"

دانشگاه مک‌گیل در شهر مونترآل از استان کِبک در کانادا است که در سال ۱۸۲۱ میلادی تأسیس شده است.

مک‌گیل یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کاناداست که در دوره استعمار بریتانیا و ۴۶ سال قبل از تأسیس کشور کانادا افتتاح شد.

۲۹ هزار و ۱۰۲ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و شهرت آن به دلیل تعداد قابل توجه دانشجویان دوره دکتری است.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EQ3 برچسب ها: کانادا ، دانشگاه ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کانادا دانشگاه بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

ایسنا/کردستان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در سراسر کشور فعال است.

علی سروری‌مجد، امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: حوادث اخیر در دانشگاه‌های آمریکا نشان داد، وقتی مسئله انسانیت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می‌شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می‌گیرد.

وی افزود: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین در میدان حاضر و نسبت به دشمن مشترک ثابت‌القول و محکم ایستاده‌اند.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایام میلاد حضرت مسیح(ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همین راستا یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد که خروجی بسیار مفید و مؤثری داشت.

وی، به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد روند قابل قبول و خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم
  • تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه تورنتو و کانادا برای محافظت از چادر‌های همبستگی مقابل پلیس (فیلم)
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • پلیس فرانسه با هدف پاکسازی دانشگاه علوم‌سیاسی پاریس از دانشجویان تحصن کننده حامی فلسطین وارد عمل شد