Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان لازمه آبادانی شهرها را آبادانی و پیشرفت روستاها عنوان کرد و گفت: توسعه روستاها درگرو تخصیص اعتبارات است. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، منوچهر فخری پیش از ظهر امروز در همایش نکوداشت روز دهیاری که در سالن شهدای گمنام اردوگاه فرهنگی شهید کلاهدوز شهمیرزاد برگزار شد اظهار داشت: کاهش جمعیت در روستاها و در مقابل افزایش تمایل به شهرنشینی از مسائلی است که باید مورد بررسی و واکاوی جدی قرار گیرد و برای تغییر و اصلاح این روند چاره‌ای اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: آنچه می‌تواند یک روستانشین را دلگرم به ماندن در روستا کند؛ پیشرفت و آبادانی روستاهای است که باید این مهم در دستور کار قرار گیرد؛ چرا که لازمه توسعه و پیشرفت و آبادانی شهرها وجود روستاهایی آباد است.

تهران| مسیر توسعه روستایی با شعار محقق نمی‌شودتوسعه روستاهای چهارمحال و بختیاری نیازمند اعتبارات‌ بیشتری‌ است18 هزار میلیاردتومان اعتبار به توسعه روستاهای کشور اختصاص یافت


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان تأکید کرد: ماندگاری اهالی روستا و تمایل آن‌ها به سکونت در زادگاهشان نیازمند تخصیص اعتبارات لازم و موردنیاز است و باید در این زمینه هزینه شود.

ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی به توسعه روستاها کمک می‌کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با تأکید بر تقویت و توسعه اقتصاد روستاها گفت: توجه به مقوله گردشگری و ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی ازجمله راهکارهای مؤثر در توسعه اقتصاد روستاها است.

فخری بیان داشت: باید از ظرفیت بانوان توانمند در عرصه مدیریت روستایی و شهری استفاده شود و این مهم به‌طور ویژه در دستور کار قرار گیرد که البته این مهم بارها مورد تأکید از جانب استاندار سمنان قرارگرفته است.

تسهیلات ارزان‌قیمت برای توسعه روستاها در نظر گرفته شود

نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش تأکید کرد: باید مدیریت واحد روستایی برای توسعه روستاها به‌طورجدی در دستور کار قرار گیرد.

احمد همتی یکی از اقدامات مجلس برای توسعه و تقویت روستاها را تصویب ارزش‌افزوده برای روستاهای در مجلس دهم عنوان کرد.

وی با تأکید بر توسعه عمرانی، خدماتی، اقتصادی و گردشگری روستاها گفت: در این راستا می‌توان تسهیلات ارزان‌قیمت با محوریت مدیریت دهیاران در نظر گرفت.

انتهای پیام/ن

R41366/P/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها گفت: تناسب جمعیت ساکنان روستایی و شهری در خراسان شمالی بسیار مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان بتوانند آن را حفظ کنند.

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان که در شهرستان اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: استانداران فرمانداران و بخشداران باید به مصوبات شوراها توجه کرده و آنها را به اجرا بگذارند. 

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای جایگاه واقعی شوراها در شهرها و روستاها هستیم، افزود: شوراها نماد اعتماد مردم هستند و در حال حاضر بیش از ۱۲۶ هزار نفر عضو شوراهای کشور به عنوان نمایندگان مردم امور مختلف را اجرایی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای شهرها و روستاها باید از یکدیگر جدا باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر مردم مطالباتی همانند آسفالت و موضوعات شهری را دارند نباید از طریق نمایندگان مجلس اقدام کنند بلکه همه مسائل شهری باید با نظارت شوراهای شهرها به نتیجه برسد.

چمران بیان کرد: با تاسیس شوراهای اسلامی در کشور، کار وزارت کشور سبک‌تر شد چرا که نمی‌توانست همه شهرها را اداره کند و یا نظارت درست داشته باشد؛ لذا شوراهای اسلامی شهرها، نظارت واقعی و دائمی را با کمک مردم بر عملکرد مسئولان و هزینه‌کرد اعتبارات انجام می‌دهند.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها همچنین گفت: خراسان شمالی نسبت جمعیتی شهرنشین و روستانشین مناسبی دارد که مسئولان آن باید تلاش کنند این مزیت را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: روستاها مولد هستند و کاهش جمعیت آنها سبب می‌شود با مشکلات تولید روبرو شویم.

به گفته چمران، مسئولان باید امکانات شهرها را در روستاها نیز ایجاد کنند تا روستاییان با بهره بردن از آنها بتوانند تولیدات خوب و درآمد مناسب داشته باشند و از مهاجرت به شهرها خودداری کنند.

منتخب مردم شهرستان اسفراین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از رتبه سی‌ام خراسان شمالی بین استان‌های کشور در تولید ناخالص انتقاد کرد.

هادی قوامی گفت: استان خراسان شمالی به رغم ظرفیت‌های بسیاری که در موضوعات گردشگری، تاریخی، کشاورزی، صنعتی و... دارد اما به دلیل کم توجهی به آن وضعیت مناسبی ندارد.

وی تاکید کرد: این استان دروازه ورودی مشهدالرضا است و با تمام ظرفیت‌هایی که دارد، همچنان محروم باقی مانده و باید اقدامی جهادی برای توسعه استان صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • هر پایگاه یا سرزمینی که از آن به یمن حمله شود، هدف قرار می‌گیرد
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است