Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری بشرویه گفت: نشست زمین در منطقه ریگ بشرویه بسیار جدی است و برداشت بیش از حد آب در منطقه شرایط را حاد تر کرده است. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی شفیعی ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات گلخانه‌های بشرویه اظهار داشت: با وجود پتانسیل بالای کشاورزی و آب با کیفیت، بشرویه کمترین گلخانه را در استان دارد که باید به طور حتم عکس این موضوع اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری بشرویه هشدار داد که نشست زمین در منطقه ریگ بشرویه بسیار جدی است و برداشت بیش از حد آب در منطقه شرایط را حادتر کرده است بنابراین باید توسعه کشت‌های گلخانه ای در قطب کشاورزی استان مورد توجه قرار گیرد.

تهران| خطر فرونشست زمین بیخ گوش پایتخت؛ شهریار در حال بلعیده‌شدن است + فیلمعلت فرونشست زمین‌های شهریار چیست؟نشست زمین در خیابان شریعتی کرمانشاه؛ محدودیت ترافیکی در این خیابان اعمال می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی بشرویه نیز در این جلسه گفت: امسال نخستین اعتبار ابلاغی جهاد کشاورزی برای ساخت و راه‌اندازی گلخانه است که این منابع تسهیلات ارزان قیمت شش ساله با بازپرداخت هفته ساله و  با یک سال تنفس است.

وی افزود: برای بهره‌مندی از این تسهیلات پرونده 29 متقاضی با یک میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار به بانک عامل معرفی شده است.

حسین سرچاهی بیان کرد: آن دسته از افرادی که می‌خواهند در مجتمع گلخانه‌ای شهرستان سرمایه گذاری کنند هر چه سریع‌تر برای استفاده از تسهیلات  اقدام کنند تا بتوانیم در جذب منابع ملی بیشترین سهم را داشته باشیم.

وی عنوان کرد: برای تامین زیر ساخت‌های شهرک گلخانه‌ای بشرویه برق به مدار وصل شده و در سفر اخیر استاندار دستور ایجاد شبکه و تزریق گاز نیز صادر شده است که امیدواریم این امر تا هفته دولت محقق شود و برای تولید ابتدایی در مهر ماه گلخانه‌داران با نبود گاز مواجه نباشند.

سرچاهی سهم بشرویه در ایجاد گلخانه را شش هکتار دانست که این رقم یک دهم سهم استان است.

رئیس شهرک‌های گلخانه‌ای بشرویه نیز گفت: بشرویه در ساخت گلخانه پیشرفتی ندارد در حالی که با توجه به حجم تولید بالای محصولات کشاورزی باید شهرستانی پیشرو در ساخت گلخانه باشد.

اکبری افزود: برای شروع و فتح باب در این مورد لازم است عده‌ای که شرایط ساخت را دارند پا پیش بگذارند تا بقیه تشویق شوند و روند اجرای کار تسریع یابد.

وی با بیان اینکه تا دی امسال حداقل واحدها در این مجتمع راه‌اندازی شود اظهار داشت: آمادگی داریم تا با عقد قراداد در صورت موافقت اعضا کار ساخت سازه از صفر تا صد را با شرکت‌های داخلی با کمترین نرخ ممکن به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، فرشید شبانی با بیان اینکه آفت ملخ موجود در منطقه بومی است، گفت: میانگین جمعیتی این آفت در منطقه هر سال با توجه به وجود کانون‌های آن در منطقه متغیر است و مبارزه با این آفت براساس جمعیت انجام می‌شود.
وی افزود: ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق فلارد (بخشی از مناطق مرتعی و مزارع و باغات) مشاهده شده است.
شبانی گفت: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق شهرستان فلارد در سطح ۲۰۰ هکتار انجام شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۵ هکتار از منطقه لندی شهرستان اردل آلوده به آفت ملخ‌های بومی شاخک بلند شده است.
به گفته شبانی، منطقه آلوده به آفت ملخ در لندی منطقه‌ای جنگلی، پرشیب و غیرقابل دسترس است که کشاورزان با شخم غیرقانونی اقدام به کشت کرده‌اند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ملخ‌های محلی و بومی در عرصه‌های جنگلی به صورت عادی وجود دارد و به وسیله سایر عوامل طبیعی تحت کنترل است، اما شخم زدن و تبدیل این عرصه‌ها به زمین‌های کشاورزی موجب افزایش جمعیت آفت شده که برای کشاورزی مضر و خسارت‌زا است.
وی گفت: در خصوص کمک به کشاورزان منطقه لندی با توجه به تخلف صورت گرفته از سوی کشاورزان باید تصمیم‌گیری شود.
شبانی یادآوری شد: هرچند با توجه به بارش‌ها و اراضی شیب‌دار احتمال تلفات زیاد آفت ملخ در منطقه لندی وجود دارد، اما در صورت گسترش آفت و احتمال خطر سرایت و آلودگی مزارع پایین دست؛ به طور حتم برای مبارزه با آن وارد عمل می‌شویم.
به گفته شبانی، تخریب اراضی جنگلی تخلف به شمار می‌رود و مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری باید متخلفان با هدف حفظ عرصه‌های جنگلی مقابله کند.
وی در خصوص آلودگی سایر مناطق چهارمحال و بختیاری به آفت ملخ افزود: سالانه مبارزه با آفت ملخ بومی و محلی در سطح ۲۰۰ هکتار از شالیزار‌های برنج در منطقه بارز و شوارز لردگان لردگان انجام می‌شود.
شبانی افزود: همچنین مبارزه با آفت ملخ بومی در سطح ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی، مزارع دیم، غلات و حبوبات منطقه ارمند شهرستان خانمیرزا از توابع این استان آغاز شد.
به گفته شبانی، افزون بر این هر سال درمناطق بازفت، صمصامی، شیخ علی خان از توابع شهرستان کوهرنگ مبارزه با ملخ انجام می‌شود که تاکنون گزارشی مبنی به افزایش جمعیت این آفت دریافت نشده است.
مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طبق دستورالعمل ملخ جزو آفت‌های عمومی است که در صورت افزایش جمعیت با توجه به اشتها و تغذیه زیادی که از سبزینگی گیاه دارد از قدرت تخریب بالایی برخوردار است.
وی افزود: بیشتر آفت‌های ملخ استان در مرحله پورگی و نوزادی قرار دارند و برای جلوگیری از حالت طغیانی کار کانون‌کوبی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه براساس نُرم تعیین شده از سوی سازمان حفظ نباتات وجود بیش از ۱۲ عدد پوره ملخ در یک مترمربع نیاز به مبارزه دارد و کمتر از این میزان اقتصادی نیست گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد هرچند جمعیت ملخ‌های بومی در تمامی مناطق و کانون‌های آلوده استان در حالت طغیانی نیست ولی در برخی مناطق به نرم مبارزه رسیده که مبارزه با آنها باید با دقت و لحاظ کردن مسائل زیست محیطی انجام شود.

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • تشییع پیکر شهید «محمدمهدی فانی» بعد از ۴۰ سال در بشرویه
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان