Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در مطلب کوتاهی با عنوان "پنج نکته درباره سریال‌سازی در صداوسیما" درباره سریال گاندو نوشت: "جایی هست که برای تضعف دولت پول فراوان دارد."

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ مشاور روحانی نوشته است: ‏۱. دولت نه اجازه و نه پول دارد که سریال بسازد. ‏۲. صدا و سیما هم پول ندارد که سریال بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‏۳. ولی گویا جای دیگری هست که برای تضعیف نهاد دولت هم پول فراوان دارد، هم مجوزها و مشوق‌های لازم را دریافت کرده است و هم می‌تواند صدا و سیما را الزام به پخش کند. ‏ ۴. با گاندو، گنده نمی‌شوید. ۵. ماهی از سر گنده گردد نی ز دم.

بفرمایید! این هم غنی‌سازی با غلظت بالاتر

مشاور رئیس جمهور دیروز نیز در توئیتی نوشته بود: «آن‌ها که دیروز بهتان می‌زدند و هوار می‌کشیدند که: «دولت همه توان هسته‌ای کشور را به باد داد» امروز کجا هستند که ببینند ایران با چه سرعت و کیفیتی می‌تواند توان غنی سازی و تولید آب سنگین خود را احیا کند.»

به نوشته روزنامه شهروند، همزمان با اعلام خبر این‌که ایران در مسیر بازگشت به تولید اورانیوم در شرایط قبل از تحریم‌ها قرار دارد و این بازگشت هم با سرعتی به اندازه صدور یک فرمان زمان می‌برد، خیلی از کسانی که در زمان اوج مذاکرات هسته‌ای خبرها را دنبال می‌کردند، به یاد حرف‌های منتقدان سفت‌وسخت برجام افتادند که ادعا می‌کردند با قبول برجام و ایجاد تغییراتی در فعالیت هسته‌ای کشور دیگر بازگشت به گذشته یا ممکن نخواهد بود یا سال‌ها طول خواهد کشید. یکی از کسانی که یاد حرف‌های آن زمان برخی منتقدان افتاده حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور است که در توئیتی نوشت: «آن‌ها که دیروز بهتان می‌زدند و هوار می‌کشیدند که: «دولت همه توان هسته‌ای کشور را به باد داد» امروز کجا هستند که ببینند ایران با چه سرعت و کیفیتی می‌تواند توان غنی سازی و تولید آب سنگین خود را احیا کند.»

البته همان موقع هم خیلی‌ها مانند عراقچی و صالحی اعلام می‌کردند که در صورت نقض برجام از سوی طرف مقابل، بازگشت به شرایط قبل از آن چند روز بیشتر زمان نخواهد برد اما مخالفان ادعاهای دیگری مطرح کردند؛ مثلا روح‌الله حسینیان، نماینده تندروی مجلس که به خاطر عصبانیت از برجام و صالحی کارش به بیمارستان کشید، در جلسه حضور صالحی در مجلس گفت: «شما کارخانه آب سنگین اراک که تولیدکننده پلوتونیوم بوده است را از بین برده‌اید، تمام زیرساخت‌ها را از بین برده‌اید و باعث شده‌اید که اسراییل ایران را هر دقیقه به بمباران هسته‌ای تهدید کند. مردم شما را دستگیر خواهند کرد و محاکمه خواهید شد و اگر من کاره‌ای بودم آقای صالحی را محکوم می‌کردم که سیمان‌هایی که در قلب رآکتور اراک ریخته، بیرون آورد و خودش را داخل رآکتور کرده و سیمان به اطرافش تزریق می‌کردم.»

حمیدرضا رسایی دیگر نماینده جبهه پایداری که در زمینه برجام همواره به دولت تاخته بود هم کار ایران را در این زمینه تمام‌شده می‌دانست. او بلافاصله بعد از مذاکرات ضمن تحلیل برجام گفت: «این میزان اورانیوم دیگر قابل بازگشت به حالت قبل برای استخراج اورانیوم با غنای بالاتر نیست؛ به عبارتی بازگشت تحریم‌های تعلیق‌شده امری ممکن ولی بازگشت اورانیوم اکسیدشده به شرایط قبل غیرممکن است. آمریکایی‌ها برای بازگرداندن تحریم‌هایی که موقتا لغو شده‌اند، فقط به یک دستور نیاز دارند اما آن‌چه ما از دست می‌دهیم با یک دستور بازنمی‌گردد!»

از دیگر چهره‌هایی که کار توان هسته‌ای ایران را تمام‌شده اعلام می‌کرد، اعضای تیم هسته‌ای دولت احمدی‌نژاد بودند؛ مثلا فریدون عباسی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی که برجام را به یک شکلات گاززده تعبیر کرده بود. حسین آب‌نیکی، رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی هم این‌که ایران می‌تواند به توان تولیدی سابق برگردد را کذب محض دانسته و گفته بود: «تخریب فعلی فعالیت‌های هسته‌ای در اثر برجام در دولت یازدهم باعث شد برخی فعالیت‌ها به ‌سال ٨٨ و برخی به‌ سال ٩٠ بازگردند، ضمن این‌که به دلیل نابودی زیرساخت‌ها، بازگشت‌پذیری تعهدات کذب است».

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در شهر اصفهان همزمان با سفر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران در روزهای ۱۸ و ۱۷ اردیبهشت ماه و همچنین دیدار وی با مقامات کشورمان در تهران از جمله تحولات مهم در روند فعالیت‌های هسته‌ای کشور است که محل بروز دیپلماسی هدفند دولت سیزدهم قرار گرفته است؛ امری که نشان می‌دهد ایران توانسته دیپلماسی هسته‌ای خود با آژانس را همپای سیاست خارجی منطقه ای پیش براند.

قضاوتی که شاید به میزان قابل توجهی حاصل این اتفاق باشد که در طول ماه‌های پس از آغاز نبرد «طوفان الاقصی»، اخبار حوزه دیپلماسی هسته‌ای زیر سایه خبرهای مربوط به اوج گیری تنش سیاسی و نظامی تهران و تل آویو قرار داشته و برای بازتاب در رسانه‌های جهان، کمتر فرصت یافته است. این امر امکانی را برای شماری از محافل غربی-صهیونیستی فراهم کرد تا در ادعایی واهی از کوتاه شدن زمان گریز هسته‌ای ایران سخن بگویند و مدیر کل آژانس را برای پیگیری این اتهام بدون سند، تحت فشار مضاعف قرار دهند. چنانکه آخرین نشست شورای حکام آژانس در اسفندماه سال گذشته به محملی برای تکرار ادعاهای پرشمار علیه ایران تبدیل شد و «گروسی» انتقاداتی را پیرامون چندین مساله اختلافی از حل و فصل نشدن موضوع ۲ مکان ادعایی گرفته تا مجوز بازرسان و ممنوعیت های دوربین های آژانس متوجه تهران کرد.

همکاری بر اساس بیانیه سال ۱۴۰۱

با این وجود، نگاهی به رویکرد مقام‌های ایرانی پیش و پس از تندتر شدن مواضع آژانس، قضاوت درباره سیاست مسالمت‌آمیز تهران در تعامل با مقام‌های این نهاد بین المللی را در بوته آزمون می‌گذارد. این مهم را محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی چند روز پیش مورد توجه قرار داد و سفر قریب‌الوقوع مدیر کل آژانس به ایران را فرصتی برای ابهام زدایی از موارد مطروحه پیرامون مسائل اختلافی ایران و آژانس خواند و در عین حال مبنای همکاری جاری دو طرف را همچنان از بیانیه سال ۱۴۰۱ متاثر دانست.

این بیانیه که «گروسی» چندی پیش، اجرای مفاد آن را مورد تردید قرار داد، در پی سفر او در اسفندماه سال ۱۴۰۱ به تهران منتشر شد که بر مبنای آن، ایران و آژانس ذیل موافقتنامه‌ جامع پادمانی، روند حل‌وفصل مسائل اختلافی مربوط به ۴مکان ادعایی شامل سایت «جابرابن حیان کرج»، «مریوان»، ورامین (تورقوزآباد) و سایت «شیان» و همچنین نحوه راستی‌آزمایی آژانس بر اساس ملاحظات جاری را در قالب یک نقشه راه ترسیم کردند.

این در حالی بود که کمی پیش از صدور این بیانیه، پرونده اختلاف بر سر سایت «جابرابن حیان کرج» در ایستگاه آخر قرار گرفته بود و کمتر از ۳ ماه بعد از این بیانیه یعنی در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ نیز پرونده سایت «مریوان» بسته شد تا شمار موضوعات بر سر مکان‌های مورد ادعا از ۴پرونده به ۲پرونده ادعایی مرتبط با کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده در «تورقوزآباد» و «ورامین» کاهش پیدا کند.

حل چالش موضوع بازرسان

حضور «گروسی» در ایران همچنین فرصتی را برای این مهم فراهم می کند تا دو طرف دغدغه‌های خود پیرامون موضوع بازرسان آژانس را با یکدیگر در میان بگذارند. مدیر کل در حالی روی خود را از تصمیم سال گذشته ایران مبنی بر عدم صدور مجوز به چند بازرس اروپایی آژانس برگردانده و آن را منافی روند راستی آزمای آژانس می خواند که از مجموع ۴۰۰ بازرس آژانس، حدود ۱۲۰ بازرس در چارچوب موافقت نامه جامع پادمانی برای بازرسی و راستی‌آزمایی فعالیت های هسته‌ای به کار گرفته شده‌اند و با کمترین ممانعتی از سوی سازمان انرژی اتمی جهت فعالیت های راستی آزمایی خود مواجه نیستند. از این رو فعالیت حدود یک سوم کل تعداد بازرس‌های آژانس در ایران نمی‌تواند مغایرتی با کارکرد این نهاد نظارتی در بررسی فعالیت‌های صنعت هسته‌ای کشور داشته باشد.

خنثی سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

بنابراین در چنین شرایطی که محافل غربی- اسرائیلی سیاست تبلیغاتی هدفمندی را برای تدارک یک جنگ دیپلماتیک فرسایشی میان تهران و وین در پیش گرفته اند، گفت‌وگوی چهره به چهره مقام‌های ایران و آژانس و برگزاری کنفرانس بین المللی اصفهان می تواند، به یکی از مجموعه فاکتورهای موثر در پیشبرد تعامل سازنده تهران و آژانس و پذیرش خواست‌ها و خط قرمزهای ایران در جریان این همکاری تبدیل شود و حتی مذاکرات رفع تحریم‌ها را نیز متاثر از خود سازد؛ امری که در ادامه نشان از این واقعیت دارد که جمهوری اسلامی ایران اجرای راهبرد صلح آمیز هسته‌ای خود را صرفا با هدف تحقق نیازهای ملی و با تکیه بر قوانین و استانداردهای آژانس ذیل سرفصل مفهوم پادمان هسته‌ای و موافقتنامه «ان پی تی» پیش می‌راند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903001

دیگر خبرها

  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • فیلم کنایه شورای نگهبان به گفته‌های حسن روحانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند