Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان شامگاه سه‌شنبه در سلسله نشست‌های قم پژوهی که این هفته با موضوع «قم؛ قطب گردشگری مذهبی» با حضور فعالان گردشگری و اعضای قم پژوهی در مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار شد، گفت: در حوزه آسیب شناسی گردشگری مذهبی قم باید گفت مشکل مدیریتی و ساختاری وجود دارد.

وی افزود: با توجه به وجود معاونت امور زائران در استانداری قم ولی در زمینه گردشگری مذهبی هنوز ورود خوبی نداشته‌ایم و خروجی مطلوبی هم نداشتیم و مشکلات را پاس کاری کرده و حتی در ارائه آمار مسافران نوروزی هم دستگاه‌های مرتبط انسجام ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز نوآوری گردشگری قم با بیان اینکه مهم‌ترین اولویت توسعه قم گردشگری مذهبی است و در سندهای بالادستی و افق‌های ۱۴۰۴ چشم اندازی برای این نوع گردشگری در نظر گرفته شده است، گفت: باید بخش خصوصی وظیفه خود را به درستی انجام دهد و دستگاه‌های دولتی تنها در این زمینه ناظر باشند.

ضعف دومین شهر گردشگری مذهبی در زمینه اطلاع‌رسانی

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حالی که گردشگری مذهبی بیشترین ظرفیت توسعه استان است، در این زمینه مشکلات جدی داریم و این شهر مذهبی را آن طور که باید برای گردشگران معرفی نکردیم.

موسوی نژادیان با تأکید بر اینکه فعالان گردشگری در زمینه معرفی این ظرفیت‌ها از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنند، گفت: در بحث برگزاری رویدادها ورود نداشتیم در حالی که در بعضی شهرها و حتی روستاهای کشور به خاطر همین رویدادها جهانی شدند.

وی با بیان اینکه می‌توان در روز ورود حضرت معصومه (س) به شهر قم این روز را روز قم نامید و برنامه‌ها و جشنواره‌های مختلف فرهنگی برگزار کرد، گفت: از لیدرهای گردشگری هم می‌توان برای حضور گردشگران در قم هم بهره‌مند شد و گردشگری مذهبی می‌تواند عاملی برای معرفی ظرفیت‌های دیگر گردشگری قم باشد ولی ما هنوز هم در بهره‌گیری از گردشگری مذهبی مانده‌ایم.

قائم مقام دانشگاه علمی کاربردی شهرداری قم افزود: در معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های این استان حرفه‌ای وارد نشدیم و نه حاضریم از کشورهای دیگر و حتی از استان‌های مجاور خود الگوگیری کنیم؛ در حوزه اطلاع‌رسانی خیلی ضعف داریم در حالی که گردشگران خارجی بعضاً ذهنیت مختلفی از شهر قم دارند و باید این ذهنیت را با معرفی مطلوب این شهر تغییر دهیم.

وی گفت: در معرفی ظرفیت‌ها تولید محتوا نداریم باید در شهر قم کیوسک‌های اطلاع‌رسانی برای معرفی بهتر قم در سطح شهر ایجاد شود.

کد خبر 4662713

منبع: مهر

کلیدواژه: قم شهرداری قم گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز