Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، غلامرضا شریعتی در گفتگوی تلویزیونی با موضوع بررسی آخرین وضعیت مناطق سیل زده اظهار کرد: از مجموع 213 هزار هکتار زمین های کشاورزی استان خوزستان که در سیل سال های 97 و 98 به زیر آب رفت، بیش از 210 هزار هکتار از آب خارج شد و مابقی زمین ها نیز درحال خارج شدن از زیر آب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این میزان تنها 45 هزار هکتار به صورت ثقلی از زیر آب خارج شده و مابقی زمین های کشاورزی با هماهنگی و بکارگیری ماشین آلات دستگاه های اجرایی مختلف استان اعم از نفت، آب و برق، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده ای و اجاره دستگاه از بخش خصوصی از زیر آب خارج شدند.
 
شریعتی با بیان اینکه در این راستا از بیل های مکانیکی و پمپ های فشار قوی استفاده شد، گفت: از تمامی ظرفیت های استان برای خروج آب از زمین های کشاورزی استفاده شده و بیش 100 هزار هکتار از زمین های سیل زده برای کشت شخم زده شد و بیش از 70 هزار هکتار زمین نیز به زیر کشت رفته است.
 
استاندار خوزستان از بهتر شدن شرایط زمین های کشاورزی سیل زده نسبت به قبل خبر داد و تصریح کرد: میزان زمین های کشاورزی زیر آب مانده بسیار کم شده و آب در حال خروج از این زمین ها است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت راه ها و محورهای مواصلاتی خسارت دیده خوزستان به دلیل سیلاب بیان کرد: در سیل اخیر 2 هزار کیلومتر از راه های استان شامل 42 درصد راه  اصلی و 58 درصد راه فرعی و روستایی دچار آسیب شدند؛ علاوه بر این 1100 دستگاه ابنیه فنی، 500 متر مربع ساختمان راهداری و 36 دستگاه ماشین آلات نیز با آسیب مواجه شدند.
 
استاندار خوزستان ادامه داد: با استفاده از ظرفیت های استان، توانستیم راه ها را برقرار کنیم که از جمله آن می توان به برقراری تردد در مسیرهای اصلی اهواز-اندیمشک، اهواز-آبادان، اهواز-دشت آزادگان-چذابه و مسیرهای روستایی شعیبیه، خسرج، عطیش و سیدیه اشاره کرد.
 
شریعتی افزود: علاوه بر برقراری ارتباط در مسیرهای آسیب دیده، به دلیل تخریب برخی پل ها، تعداد 5 پل خرپایی با همکاری ارتش ساخته شد.
 
وی با تأکید بر اینکه هیچ مسیری در خوزستان مسدود نیست، اذعان کرد: تلاش کردیم در حد توان تردد برای رفت و آمد را در مسیرها فراهم کنیم اما منتظر هستیم با ابلاغ هرچه سریع تر اعتبارات، مسیرهای آسیب دیده ترمیم و بهسازی شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت:این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود:همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد:میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • ۱۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری