Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،در یک کار تحقیقاتی توسط محقق رضوان رحیمی، دانشجوی دکتری شیمی فیزیک و هدایت پروفسور محمد سلیمان نژاد ، طراحی نانو جاذب برای هیدرازین ارائه شده است.

پروفسور سلیمان نژاد  عضو هبات علمی گروه شیمی دانشگاه اراک و سرپرست این تیم تحقیقاتی در گفت و گو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،گفت:هیدرازین در بسیاری از صنایع  از جمله داروسازی؛ تهیه پیش ماده های مورد استفاده در کیسه هوا اتومبیلها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..کاربرد دارد.

وی افزود: ما سعی کردیم با توجه به اهمیت و کاربردهای متنوع هیدرازین و با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری؛  یک ترکیب جاذب با کارایی بالا برای هیدرازین معرفی کنیم.

سرپرست این گروه تحقیقاتی درمورد این نانو جاذب اظهار کرد: در این تحقیق نانو قفس متشکل از اتم های کربن و سیلیسیم بعنوان جاذب موثر برای هیدرازین طراحی شده است. با توجه به وجود روشهای عملی در تهیه این نانو قفس نتایج حاصل از این تحقیق میتواند جنبه کاربردی داشته باشد.

عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه اراک گفت: این تحقیق در قالب پایان نامه سرکار خانم رضوان رحیمی دانشجوی دکتری شیمی فیزیک دانشگاه اراک و به سرپرستی بنده صورت گرفته و نتایج ان در مجله Structural Chemistryدر سال ۲۰۱۹ منتشر شده است.

انتهای پیام / الف

 موفقیت محققان دانشگاه اراک در طراحی یک نانو جاذب برای هیدرازین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • پاس گل مقابل پرسپولیس و طراحی یک گل جدید (عکس)