Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@18:55:30 GMT

ما منتظر ظهوریم نه حضور/ انتظار ما رویا نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۰۷۵۲

ما منتظر ظهوریم نه حضور/ انتظار ما رویا نیست

یک استاد حوزه علمیه با بیان‌اینکه امام زمان(عج) از احوال ما باخبر هستند، گفت: ما انتظار یک مساله رویایی را نمی‌کشیم، امام، حی است. ما منتظر حضور نیستیم ما منتظر ظهوریم، امام مهدی(عج) حاضر است.

خبرگزاری شبستان، گروه مهدویت و غدیر: غیبت، مانع از نظارت و اطلاع امام زمان(عج) از اعمال و احوال شیعیان نیست بلکه ایشان همچون خورشیدِ پس ابر هم انوار وجودی شان به اهل زمین می رسد و هم بر احوالات ما آگاه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره سخنان یک استاد حوزه علمیه را مرور کرده ایم که در ادامه می آید:

 

حجت الاسلام «ناصر رفیعی» طی سخنانی اظهار کرد: درست است که امام زمان(عج)، غایب است اما حضرت(ع) کاملا از احوال شیعه مطلع هستند، خود حضرت(عج) به شیخ مفید نوشتند: «هیچ یک از احوالات شما بر ما مخفی نیست»، بنابر این، ما در انتظار یک امام رویایی نیستیم، بلکه منتظر امام حی و حاضر هستیم که از اعمال ما خبر دارد.

 

این استاد اخلاق با بیان اینکه اکنون با زمان امام صادق(ع) تفاوت چندانی ندارد، گفت: امام صادق(ع) در مدینه زندگی می کردند، اما چند درصد مردم ایشان را دیدند. در آن دوران شیعیان در نقاط مختلفی حضور داشتند اما تنها افراد محدودی خدمت امام رسیدند، یا امام رضا(ع) که سه سال در ایران بودند، چند درصد مردم توانستند حضرت رضا(ع) را ببینند؟

 

حجت الاسلام رفیعی افزود: فرق آنها با ما این است که آنها می دانستند امام در مدینه است در حالی که ما فقط می دانیم که امام زمان(ع) در کره زمین است اما نمی دانیم کجا است، اما از احوال ما باخبر است، چه طور امام صادق(ع) دعا می کرد برای شیعیان و اگر اتفاقی می افتاد واسطه می شدند تا حاجت شان برآورده شود؟ امام زمان(عج) نیز همان گونه هستند، آن قدر از احوال ما باخبر است که حتی از جلسات و کلاس ها و کارهای زندگی ما نیز اطلاع دارد.

 

وی تاکید کرد: شیخ صدوق که در ابن بابویه دفن شده، می نویسد: یک شب در عالم رویا خواب دیدم که در مکه هستم، برای طواف به مسجدالحرام رفتم، دور اول و دوم و سوم را رفتم تا در دور هفتم که دیدم وجود امام زمان(عج) آنجا ایستاده اند، سلام و عرض ارادت کردم، حضرت(عج) فرمود: چرا درباره ما کتاب نمی نویسی؟ شیخ صدوق کتاب های متعددی نوشته است. پاسخ دادم: من کارم نویسندگی است و کتاب های فراوانی نوشته ام، ایشان فرمود: کتابی در مورد غیبت بنویس و بنویس که غیبت مخصوص من نیست، ادریس هنوز زنده است. عیسی هنوز زنده است و بیش از دو هزار سال است که غایب است. حضرت فرمود تاریخچه غیبت را بنویس.

 

حجت الاسلام رفیعی ابراز کرد: بعد از این رویا، شیخ صدوق آن طور که تعریف کرده است، از خواب می پرد و می گوید: در دل شب می لرزیدم و بسیار مناجات کردم و نماز خواندم و همان موقع کتاب را نوشتم. نام این کتاب «کمال الدین» است که شیخ صدوق در مقدمه آن نوشته این کتاب را در مورد غیبت امام زمان(عج) نوشته ام.

 

این استاد اخلاق اضافه کرد: این یعنی حضرت حجت(عج) حتی روی موضوعات کتاب و پژوهش های ما حساسیت دارند، روی موضوعاتی که شیعیان بر آنها تمرکز داشته و کار می کنند، حضرت(عج) از احوال ما در زمان غیبت خبر دارد.

 

وی در بخش دیگری از مباحث خود بیان کرد: امام رضا(ع) به ایران آمدند و در تشییع جنازه فردی شرکت کردند، وقتی پرسیدند آیا شما او را می شناسید در حالی که اصلا ایران نبوده اید؟ فرمودند: بله او از شیعیان ما بود.

 

حجت الاسلام رفیعی در پایان خاطرنشان کرد: باید در پاسخ به کسی که کتاب می نویسد و شبهه می کند که انتظار به چه دردی می خورد؟، گفت ما انتظار یک مساله رویایی را نمی کشیم، انتظار یک مساله جامد و فریزی را نمی کشیم، برخی می گویند امامِ جامد، پاسخ آن است که خیر امام، حی است. ما منتظر حضور نیستیم ما منتظر ظهوریم، امام(عج) حاضر است.

 

علاقه مندان می توانند فایل این سخنرانی را از اینجا دریافت کنند.

 

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت مسجد آیت الله حسینی شاهرودی زلزله مسجدسلیمان دهه کرامت در فارس شیراز هلال احمر حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع ظهور امام زمان عج حجت الاسلام رفیعی امام زمان عج عصر ظهور مهدویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • منتظر محمد مصدوم شد
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • دلیل غیبت بهترین داور زن در یورو: حسودی مردان!
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • بازگشت نیازمند پس از غیبت در ۲+۵ مسابقه
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است