Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، نشریه معتبر آمریکایی MIT Technology Review لیست 50 شرکت با درجه هوشمندی بسیار بالا را منتشر کرد و شرکت هواوی در بالای لیست امسال این رده بنده معتبر جای گرفت.

موسسه معتبر MIT Technology Review که یک نشریه فعال در زمینه فناوری‌های هوشمند روز است از سال 2010 اقدام به انتخاب شرکت‌هایی می‌کند که بهترین عملکرد را در زمینه ترکیب فناوری خلاقانه با یک مدل تجاری داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این لیست با عنوان TR50 در جهان یاد می‌شود.

این لیست بر پایه ارزیابی میزان شایستگی شرکت‌ها در استفاده از فناوری‌های نوظهور و همچنین بررسی پیشرفت‌ها و نوآوری‌هایی که آنها طی یک دوره بدست آورده‌اند، انتخاب می‌شود.

در TR50 امسال شرکت هواوی نیز در این لیست 50 تایی قرار گرفته و این نشان می‌دهد که پیشرفت‌های این شرکت طی سالیان اخیر تا چه حد کارآمد بوده و توانسته نظر هیئت داوران موسسه MIT Technology Review را به خود جلب کند.

مراسم تجلیل از برگزیدگان این لیست برای اولین بار امسال در چین برگزار شد و آقای ویلیام ژو، رئیس هیئت مدیره و مدیر مرکز تحقیقات استراتژیک هواوی در نطق خود در این مراسم اعلام کرد:

«طی 30 سال گذشته، هواوی به دستاوردهای مهمی در نوآوری‌های فنی و مهندسی دست یافته و نیز تلاش کرده تا این نوآوری‌ها در جهت نیازهای مشتریان باشد که ما آن را مرحله نوآوری های نسل 1.0 می‌نامیم. در آینده هواوی به مرحله نوآوری نسل 2.0 می‌رسد که مربوط به پیشرفت‌های نظری می‌شود که با دید صحیح از نیازهای کاربران تدوین و توسعه داده می‌شود.

هواوی در تلاش است تا نوآوری باز و توسعه پایدار را گسترش دهد. نوآوری باز بدان معناست که نوآوری همراه با استفاده از متخصصان سراسر دنیا صورت گیرد. در این فرآیند منابع و قابلیت‌ها با هم به اشتراک گذاشته می‌شوند و توسعه پایدار نیز بدان معناست که نتایج هر نوآوری باید با دیگر انسان‌ها و صنایع به اشتراک گذاشته شود. این فرمولی است که می‌تواند آینده دنیا و صنایع را به هدف اصلی برساند».

همچنین آقای ژو به این مورد نیز اشاره کرده‌اند که دانشگاه‌ها محل‌ پیشرفت‌های نظری و فناوری‌ها هستند؛ این در حالی است که صنایع درگیر چالش‌ها و فرایند رفع نیازهای کاربران هستند و تکمیل حلقه ارتباط این دو مورد با هم می‌تواند بهترین نتیجه ممکن را داشته باشد.

رئیس هیئت مدیره شرکت هواوی در ادامه به این موضوع نیز اشاره می‌کند که هواوی با جدیت از تحقیقات فنی در دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی پشتیبانی می‌کند و به دنبال آن است که بهترین روش‌ها برای ترسیم خط پیشرفت آینده را بیابد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فناوری آمریکا هوآوی فناوری های هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان