Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در اردبیل اجرا و از طریق این طرح برای بیش از ۱۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود. ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی صبح امروز در جلسه بررسی جرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در اردبیل اظهار داشت: در این طرح، توانمندسازی متقاضیان، اتصال به بازار و فروش محصولات با اقدامات ویژه و به صورت پررنگ‌تر اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شناسایی ظرفیت‌ها یکی از مراحل اصلی الگوی نوین توسعه مشاغل  خانگی است، تصریح کرد: این طرح در راستای اجرای موفق این پروژه در سال‌های گذشته که در 19 استان به صورت پایلوت در کشور انجام گرفت به جهاددانشگاهی در 23 استان محول شده است.

دوره‌های توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه رامین خوزستان برگزار می‌شوداحیای روستاها و توانمندسازی جمعیت روستایی استان سمنان در دستور کار استتوانمندسازی مردم در قالب خدمات محرومیت‌زدایی سپاه استان سمنان در دستور کار است

اوچی اردبیلی بیان کرد: در این طرح توسعه رشته‌های نوین، توجه به مزیت‌های نسبی و رقابتی، پایدارسازی مشاغل، توسعه فعالیت‌های شبکه‌ای، مشاوره و ارزیابی متقاضیان، اتصال به بازار و هدف‌مندی حمایت‌ها و کاهش وابستگی به تسهیلات مورد تاکید قرار دارد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه اجرای این طرح در استان نتایج خوبی را به دنبال خواهد داشت، افزود: در راستای ارائه این پیشنهاد از سوی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به وزارت کار، مقرر شده است برای 6 هزار نفر از زنان سرپرست خانوار در 23 استان کشور با بهره‌گیری از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اشتغال‌زایی شود.

وی با بیان اینکه سهمیه استان اردبیل در گام نخست این طرح اشتغالزایی 102 نفر است و با توجه به میزان کارآیی و استقبال از آن قابل افزایش است، گفت: در مرحله نخست این طرح، شناسایی مزیت‌های جغرافیایی و زمینه همکاری فعالان بخش خصوصی و غیردولتی، در مرحله دوم توانمندسازی، استعدادسنجی، مشاوره هدایت و آموزش متقاضیان و در مرحله سوم مشارکت کارافرینان، خیرین و افراد پشتیبان پیش‌بینی شده است.

اوچی اردبیلی از شناسایی 261 مورد مزیت‌ نسبی اجرای این طرح در استان‌های پایلوت خبر داد و افزود: اتصال بیش از یک هزار نفر به بازار و بنگاه‌های بالادستی، استعدادسنجی 33 هزار نفر و هدایت 23 هزار نفر از متقاضیان در استان‌ها از نتایج طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه هدایت و مشاوره مناسب در این طرح تاکنون سبب ارتقای کمیت و کیفیت محصولات 13 هزار نفر شده و دو هزار و 200 محصولی برندسازی شده است، اظهار کرد: شناسایی و ارزیابی اولیه متقاضیان، استعدادسنجی و توانمندسازی متقاضیان، شناسایی و ارزیابی پشتیبانان طرح و اتصال به بازار، چهار فاز اجرایی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست است.

وی گفت: وظیفه جهاددانشگاهی در الگوی ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی برای زنان سرپرست خانوار، آموزش و مشاوره، رصد و پایش، ارزیابی، اثر‌بخشی، مستندسازی و ایجاد بانک اطلاعاتی، شبکه سازی، هم افزایی، تسهیلگری، جلوگیری از اتلاف منابع، تقویت روحیه تیمی و کارگروهی، اتصال به بازار، توجه به زنجیره ارزش و ظرفیت‌سازی است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: با تعامل بیشتر و هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی و متولیان به طور قطع می‌توانیم استان اردبیل را به عنوان استان‌ سرآمد در مشاغل خانگی تبدیل کرد.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با اشاره به اجرایی شدن خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل گفت: اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد گردیده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رسول سیفی معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب با هدف ارتقای کیفیت آب شهر اردبیل اجرا می‌شود.

وی افزود: با راه‌اندازی کامل این طرح در ماه‌های آینده، مشکلات کیفی آب آشامیدنی اردبیل تا حد قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

وی با اشاره به احداث آبگیر در سد یامچی اردبیل ادامه داد: طرح احداث آبگیر‌های سد اردبیل و تاسیسات وابسته از اوایل دهه ۹۰ آغاز شده و تاکنون بالغ بر یک هزار میلیارد ریال در قالب طرح‌‎های گوناگون زیر مجموعه این طرح هزینه شده است.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد گردیده است.

سیفی همچنین گفت: محور اصلی خط دوم انتقال آب، مربوط به احداث برج آبگیر در کنار سد یامچی است که دهانه‌های آبگیر و خطوط آب‌آور این سازه، آب را از عمق مورد نظر در مخزن سد برداشت نموده و از طریق کانال آب‌آور در نهایت به تصفیه‌خانه اردبیل انتقال می‌دهد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل ادامه داد: علاوه بر خط جدید، خط قبلی نیز به‌صورت فعال مورد استفاده قرار گرفته و در آینده پس از اصلاح تمام موارد جزئی فنی و مهندسی، انتقال آب فقط از طریق خط جدید انجام خواهد شد.

سیفی از تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی خبر داد و گفت: با هدف ارتقا کیفیت آب آشامیدنی شهر اردبیل، تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه خانه آب شرب شهر اردبیل با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

وی اضافه کرد: افتتاح خط دوم انتقال آب می‌تواند اجازه انتخاب از با کیفیت‌ترین لایه مخزن را در اختیار ما قرار داده و به تبع آن مواد شیمیایی و ضدمیکروبی کم‌تری نیز در تصفیه خانه آب مورد استفاده قرار گرفته و در نهایت سلامت آب آشامیدنی مرکز استان را به میزان قابل توجهی ارتقا دهد.

سیفی ادامه داد: در این عملیات، خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه‌خانه اردبیل زیر بار قرار گرفته و ضمن استحصال آب از دهانه سوم آبگیر سد که نزدیک‌ترین دهانه به تراز سطح آب دریاچه در حال حاضر است، آغاز شد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل اظهار کرد: این فرآیند در فاز نخست موجب جایگزینی بیش از ۳۵ درصد آب استحصالی از پایین‌ترین تراز آبگیری سد با آب تراز‌های بالاتر شده و موجب کاهش هزینه‌های تصفیه و بهبود کیفیت آب شهر اردبیل خواهد شد

وی ضمن ارایه توضیحاتی پیرامون وضعیت کیفی و زیست‌محیطی سد یامچی اردبیل بیان کرد: لایه‌بندی حرارتی مخزن سد یامچی معمولا با شروع فصل بهار و گرم شدن آب و هوا و جذب انرژی خورشیدی شروع شده و در فصل تابستان شدت بیشتری یافته و هر لایه حرارتی نیز معمولا خصوصیات کیفی متفاوتی از سایر لایه‌ها داشته و این لایه‌بندی به کیفیت آب هر لایه مورد نظر تاثیر مستقیمی دارد.

دیگر خبرها

  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اقدام جهادی اصلاح و سرویس فیدر ۲۰ کیلو ولت دو مداره آوج و شهیدآباد
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل