Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور دهیاری سازمان شهرداری و دهیاری های کشور تعداد حاشیه نشینی در کشور را طبق آمار رسمی حدود 11 میلیون و 370 هزار نفر عنوان کرد و گفت: آمار واقعی خیلی بیشتر است و امروز 16 میلیون معادل یک پنجم جمعیت کشور حاشیه نشین هستند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه سمنان، سعیدرضا جندقیان در همایش روز دهیاری ها که با حضور استاندار سمنان، معاونین استاندار و نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه و جمعی از دهیاران استان در مجتمع کلاهدوز شهمیرزاد برگزار شد گفت: این آمار از حاشیه نشینی، حاصل برنامه های ناکارآمد و بی تدبیری است که در روستاها در اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما امروز دچار تحول درونی در روستاها هستیم، گفت: امروز آینده روستاها را به سه واژه توسعه، تغییر رویکرد و اشتغال روستایی گره زده اند و از آن به تحول درونی در روستا ها نام برده می شود، مقوله اشتغال روستایی تکرار مکررات است و تکرار زیاد آن بی فایده شده است، این همه بودجه را روانه اشتغال روستایی کردیم، اما آخر چه شد؟

معاون امور دهیاری سازمان شهرداری و دهیاری های کشور اضافه کرد: ما امروز در نظام برنامه ریزی دچار بیماری شدیم، برنامه های ما شکل اجناس داخل انباری کارخانه را پیدا کرده است، خیلی از برنامه های ما داخل انباری منقضی شده است و ما فقط از آخرین برنامه هایی که ارائه شده است صحبت می کنیم، هر برنامه ای که به داخل انباری می گذاریم، برنامه های قبلی را منقضی میکنیم.

جندقیان تصریح کرد: ما در کشور دارای منابع نفتی و غیرنفتی زیادی هستیم، ولی هنوز رویکرد ما برای توسعه، بر مبنای نیاز ها است، و هیچ توجهی به زیرساخت های موجود در کشور نداریم و این مشکل حا نخواهد شد مگر با درایت مدیران توانمند که برنامه های کارآمد ارائه دهند و این برنامه ها داخل انباری منقضی نشود.

وی با طرح این دوسوال ادامه داد: نقش روستاها در توسعه ملی چیست؟ برای اینکه جایگاه دهیاران در توسعه روستاها ارتقاء پیدا کند باید چه کاری انجام دهیم؟

معاون امور دهیاری سازمان شهرداری و دهیاری های کشور از کاهش حدود 15 درصدی تولیدات ناخالص روستایی در بخش کشاورزی در کشور خبر داد و گفت: تولیدات ناخالص بخش کشاورزی حاصل از عرصه های روستایی حدود 25 سال گذشته، بالغ بر 25 درصد بوده است، اما این رقم در پایان سال 1395، به حدود 10.2 درصد کاهش پیدا کرده است.

جندقیان تفکیک نمودن تولیدات روستایی و عشایری، تحول دورنی در روستاها و نوسانات ارز و دلار را در کاهش تولیدات ناخالص روستایی سهیم دانست و گفت: علاوه بر این، با مقوله شهرهای کشاورزی روبرو هستیم، تا 20 سال آینده، 70 درصد تولیدات ناخالص بخش کشاورزی از اطراف کلان شهرها خواهد بود.

وی اظهار داشت: ما امروز در کشور 28 دستگاه و ارگان برای توسعه روستا برنامه ارائه می کنند، اما چقدر توانسته ایم در توسعه روستا ها نقش مثبت و اثرگذار داشته باشیم؟ خیلی از این برنامه ها، وارد انباری می شوند و منقضی می شوند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارز بخش کشاورزی دلار شهرداری نماینده مردم قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور در نشست با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع به صورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت‌های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت‌های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته‌ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می‌رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز پتروشیمی‌ها با تکیه بر انرژی‌های تجدید پذیر و همچنین طرح‌های شیرین سازی آب توسط شرکت‌های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهمترین ظرفیت‌های مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه‌های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت‌های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح‌های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی‌ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت‌های پتروشیمی در شاخص‌های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش ۵۲,۶ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲، اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از ۲۸.۵ درصد برنامه سوم به ۴۰.۶ درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از ۶۷ میلیون تن بین سال‌های ۹۷ تا ۹۹ به ۸۲ میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش ۵۶ طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی ۴۴ درصد و ظرفیت اسمی ۳۵ میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که ۱۰ طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت‌ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 6099781 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه