Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، 19 تیر در نشست مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران که در مرکز مدیریت این حوزه در قم برگزار شد، با اشاره به وسعت مدارس و گستره جغرافیایی حوزه خواهران گفت: دائماً باید همه فعالیت‌های حوزه خواهران در یک افق اجتماعی رصد شود تا  نقشی این حوزه در بستر اجتماعی و فرهنگی بروز و ظهور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه حوزه علمیه یک جریان بسته داخلی نیست اظهار کرد: از این رو باید ظهور و بروز حوزه در تعامل با اجتماع و نقش و تأثیرگذاری آن شناسایی و رصد شود.   مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور داشتن سرمایه اجتماعی را از مهم‌ترین سرمایه‌ برای هر نهاد و دستگاهی برشمرد و تصریح کرد: هنوز بنا به دلایلی رصد‌ دقیقی از این مسئله نداشته‌ایم و نمی‌توانیم به صورت میدانی جایگاه حوزه خواهران را در اجتماع مشخص کنیم، ولی برنامه‌هایی برای رصد این جایگاه در دستور کار قرار داده‌ایم.   این مفسر قرآن با اشاره به توجه مردم ایران به نهادهای دینی تأکید کرد: نبض دین در ایران می‌زند و نهادهای دینی مردم را به خود جذب کرده‌اند. البته روحانیت باید توجه داشته باشد برای داشتن نقش محوری در جذب مردم به دین باید توجه کافی به رفتار خود داشته باشد و نقائص را اصلاح کند.   مدیر حوزه خواهران با بیان اینکه ارتقای میزان اعتماد مردم به حوزه‌های علمیه خواهران از مهم‌ترین وظائف مسئولان مدارس استانی است، بیان کرد: در این راستا باید تعامل مناسبی میان مدیران و استادان مدرسه با مردم در همه استان‌ها شکل بگیرد و مردم حوزه خواهران را مأمنی برای رفع نیازهای دینی خود در عرصه مطالعات زن و خانواده بدانند.   رسیدن به مرجعیت علمی و دینی در حوزه خواهران   صاحب تفسیر «همگام با وحی» با بیان اینکه هدف ما در حوزه‌های علمیه خواهران نباید تنها تربیت مادران و بانوان خوب باشد، اظهار کرد: نباید هدف حوزه خواهران را به همین حد تقلیل دهیم زیرا جوشش تکاملی حوزه را تقلیل داده و بلکه تعطیل کرده‌ایم.   بهجت‌پور تصریح کرد: هدف اصلی حوزه‌های علمیه خواهران رسیدن به مرجعیت علمی و دینی بانوان در جامعه در مسائل مرتبط با زنان و خانواده‌ها است. در غیر این صورت باید ببینیم که آیا واسپاری این امر به دیگران مجوز شرعی دارد؟ حجت کامله دین امروز در دست ما وجود دارد و باید با همین نگاه  یعنی هدف کلان حوزه خواهران، برنامه‌های سالانه و پنج ساله را بنویسیم.   وی با بیان اینکه پایداری در هدف یک زمینه اخلاقی لازم دارد بیان کرد: هدف حوزه خواهران مشخص است؛ باید بدانیم که خواهران طلبه‌ روحانیون دین هستند؛ پس ابتدا باید خودشان دین‌شناس باشند و مردم به ویژه بانوان و دختران جامعه را با دین آشنا و نیازهای آنان در این عرصه را مرتفع کنند.   بهجت‌پور افزود: باید درس‌ها، استادان و سطح علمی طلاب با توجه به این اهداف تنظیم و تدوین شوند و این نقص برطرف شود که دروس سطح دو به اندازه‌ای آسان شده است که نیازی به خواندن صرف و نحو نیست و حدود ۶۰ درصد درس‌ها بدون استاد نیز قابلیت خوانده شدن دارد.   شور علمی به طلاب منتقل شود   این قرآن‌پژوه با بیان اینکه امروز شور علمی به طلاب منتقل نمی‌شود، بیان کرد: همین عامل سبب شده تا کنشگری اجتماعی دانش‌آموختگان حوزه علمیه خواهران کاسته شود و این در حالی است که انتظارات شغلی هم وجود دارد.   مدیر حوزه‌‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه چند هزار مسجد و حسینیه یا بسته هستند یا بخش خواهران آن‌ها تعطیل است ادامه داد: طلبه خواهر احساس می‌کند که بیکار است زیرامراد از کار برای آن‌ها به خوبی تعریف نشده است.   وی تأمین اهداف سطح دو را شعار امسال حوزه خواهران برشمرد و گفت: برای تأمین اهداف سطح دو حوزه علمیه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست، در این راستا هر استان باید سند توسعه خود را بداند و مرکز مدیریت، سندهای توسعه مدرسه و استانی را تجمیع کند.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا بهجت پور قم مدیر حوزه خواهران سطح دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام