Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، سرهنگ اباذر سالاری در نشست خبری با اصحاب رسانه در بندرعباس افزود: اجرای این طرح‌های محرومیت زدایی بخشی از برنامه‌های  نخستین کنگره هزار و ۵۰۰ شهید هرمزگان است که در دی ماه امسال برگزار می‌شود.
وی افزود: سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان امسال ۲۰۰ قرارگاه تحول محلات نیز در استان راه اندازی می‌کند که این قرارگاه‌ها در زمینه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی و انسجام بخشیدن به خدمت رسانی در محلات فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ سالاری افزود: همه امکانات و تجهیزات ورزشی و فرهنگی سپاه برای خدمت رسانی در اختیار مردم، بویژه جوانان است.
وی افزود: امسال سالن‌های ورزشی و چند منظوره سپاه امام سجاد (ع) برای برپایی مراسم عروسی در اختیار پنجاه زوج جوان قرار گرفته است.
وی گفت: تعرض به مرز‌های کشور خط قرمز سپاه پاسداران است و ما همیشه برای دفاع از کشور انگشت به ماشه هستیم.
فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: سرنگونی پهپاد آمریکایی از افتخارات سبزپوشان سپاه بود.
سرهنگ سالاری گفت: سپاه از رسانه‌هایی که مطالبات مردم را مطرح و پیگیری می‌کنند حمایت می‌کند.
وی افزود: سپاه امام سجاد (ع) در روز‌های ابتدایی سال نیز خدمت رسانی خوبی به مناطق سیل زده خوزستان داشت که موجب قدردانی از مردم خوزستان شد و این بازسازی هنوز نیز ادامه دارد.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان نیز در این نشست گفت: اصحاب رسانه سربازان و افسران جنگ نرم هستند که باید در این عرصه حضوری فعال داشته باشند.
حجت الاسلام پولادی افزود: دشمنی استکبار با نظامی اسلامی مبنایی و به خاطر پرچمداری اسلام ناب محمدی است.
وی گفت: حتی جنگ‌هایی که دشمنان با محور مقاومت در منطقه دارند نیز جنگ نیابتی با ایران اسلامی است.
حجت الاسلام پولادی افزود: اگر آمریکا کوچکترین تعرضی به ایران داشته باشد، موشک‌های مقامت اسرائیل را شخم خواهد زد.
وی گفت: رسانه‌ها باید در عرصه جنگ نرم هوشیار باشند و به گونه‌ای قلم نزنند که برداشت همراهی با دشمن بشود.
در پایان این نشست، از زحمات سرهنگ حاتمی در سمت مسئول روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) قدردانی و سرگرد سالاری به سمت مسئول جدید روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) معرفی شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است