Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

امیر ناظمی عصر روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین خاطرنشان کرد: هفته آینده وزرای ارتباطات این ۴ کشور در تهران نشست چهارجانبه‌ای را برای ایجاد بازار مشترک حوزه فناوری اطلاعات و فعالیت‌های مشترک خواهند داشت که هدف آن حمایت از همکاری استارتاپ های این کشورها با یکدیگر در قالب رویدادهای مشترک و نیز ایجاد بازار مشترک ICT و خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همکاری‌ها می‌تواند دانش فنی و توان رقابتی استارتاپ های ایرانی در بازارهای خارج از کشور را ارتقا بخشد و نقش مهمی در رونق کسب و کار دیجیتالی در ایران داشته باشد.

به گفته وی این همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای و بین المللی است که می‌تواند اوضاع رقابتی استارت آپ های ایرانی را در بازارهای خارجی ارتقا دهد.

وی تاکید کرد: این موضوع نیز می‌تواند نقش مهمی در رونق کسب و کار دیجیتالی در کشور به شمار رود.

ناظمی همچنین در پنلی که در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین با حضور وزیر ارتباطات و معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گفت: دولت‌ها همواره مانند هیولا هستند و سعی دارند در هر مسئله‌ای مداخله کنند و مالک آن شوند.

وی ادامه داد: بنابراین می‌بایست مکانیزم‌هایی وجود داشته باشد که دخالت دولت در زمینه کسب‌وکارها کمتر شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کشورهای دیگر نیز از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده می‌کنند گفت: اما رؤیای ما با وضعیت فعلی خیلی فاصله دارد.

به گفته ناظمی، زمانی که وب سایت ایران نوآفرین را ایجاد و آن را به نظامی صنفی واگذار کردیم که کمتر دولتی شود، حداکثر سهامی که برای دولت در نظر داشتیم ۴۰ درصد بود.

رسول سرائیان، دبیرکل نظام صنفی رایانه‌ای نیز عصر امروز در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین خاطرنشان کرد: در نظام صنفی ۱۷ هزار عضو هستند و این نشان می‌دهد که روند شکل گیری شرکت‌ها رو به رشد است.

وی با بیان اینکه این نظام در ۲۹ استان عضو دارد، گفت: اما همواره در مسیر حرکتمان چالش‌هایی وجود دارد.

سرائیان با بیان اینکه ۵۰ درصد اشتغال ما از بخش خدمات است، افزود: همواره فناوری‌های نوظهوری شکل می‌گیرد که با نظام صنفی هماهنگ می‌شوند اما آمار نشان می‌دهد که بیشترین اشتغال در بخش خدمات است.

سرائیان با اشاره به گزارشی خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد از مشاغل صنعت فاوا در مواجهه با تحول دیجیتال نیروی کار کافی ندارند. همچنین آمار نشان می‌دهد که ۴۰ درصد مشاغل رده بالای صنعت فاوا به علت نیافتن نیروی انسانی ماهر خالی می‌مانند.

دبیرکل نظام صنفی رایانه‌ای تصریح کرد: ۱۸۱ هزار جایگاه شغلی برای مشاغل مرتبط با فناوری‌های نوظهور خالی می‌ماند و آمار نشان می‌دهد ۳ میلیون نفر متخصص امنیت سایبری تا ۳ سال آینده وجود دارند.

وی با اشاره به طرح بیستون در نظام صنفی گفت: در این طرح ۲۰ اولویت راهبردی برای صنف آی تی برنامه ریزی شده که ما در صدد هستیم با این اولویت‌ها بازار را دوبرابر کنیم و در «ایران هوشمند» نقش آفرینی داشته باشیم.

سرائیان با تاکید براینکه بر اساس این اولویت‌ها محورهایی که مربوط به حوزه‌های نوپا هستند را هدف گذاری کرده ایم، خاطرنشان کرد: پیش بینی کرده ایم که ۵ هزار استارت آپ پا به عرصه بگذارند تا از این تعداد، تعدادی به نتیجه برسند و وارد بازار کار شوند.

وی با بیان اینکه نظام صنفی در سامانه نوآفرین نقش آفرینی می‌کنند، گفت: در صدد هستیم که هر ۵ شرکت نوپا را به یک شرکت بزرگ برگزیده متصل کنیم و همچنین خرید شرکت‌های نوپا توسط شرکت‌های بزرگ از اهداف ما در نظام صنفی به شمار می‌رود.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی ها بنا داریم ۵ هزار استارتاپ را عضوگیری و پایش کنیم و از این تعداد ۵۰۰ استارت آپ را به شرکت‌های بزرگ اتصال دهیم.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران ترکیه رشد روسیه فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پورنچای دانویواتانا دبیر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان با بیان اینکه خرسندم که توانستم به‌عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم، گفت: از تمام کسانی که فرصتی را مهیا کردند این جلسه برگزار شود، بسیار سپاسگزارم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو ACD در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اضافه کرد: این مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان TOBB برگزار شد و در پایان نیاز به گسترش چنین اجلاس‌هایی برای رسیدن به توافق مورد تأکید قرار گرفت.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) افزود: برای‌ اینکه بتوانیم گفت‌وگو‌ها را بین ۳۵ کشور ACD و همچنین گفت‌وگو‌های میان منطقه‌ای را با یکدیگر ادامه دهیم، برگزاری چنین اجلاسی مؤثر است.

دانویواتانا با تأکید بر اینکه به‌لحاظ ارتباطات با ایجاد استاندارد‌ها و قوانین باید در موضوع سرمایه‌گذاری ما اعضای مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با یکدیگر تبادلات بیشتری داشته باشیم، ادامه داد: در این مسیر موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، ادامه داد: غیر از اینکه علاقه‌مند هستم چنین جلساتی تداوم داشته باشد، قصد داریم افراد دست‌اندرکار به مشکلاتی که در این موضوع وجود دارد به‌صورت عمیق فکر کنند تا بتوانیم با همکاری‌ها مشکلات را برطرف کنیم.

دانویواتانا متذکر شد: اگر هرکدام از اتاق‌های بازرگانی آمادگی خود را به‌عنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب شوند در نهایت می‌توانیم به اجماع برسیم.

وی یادآور شد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین مجمع‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین نیاز است نتایج توافقات به‌صورت گزارش به ACD ارائه شود و از طریق بهبود شرایط مشکلات را برطرف کنیم تا در مسیر توسعه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش آنا، مجمع گفتگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع برعهده ایران است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی.
ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس